Tinkara Kovač - Poljub (feat. Pero Lovšin) (kuuuul
Trenutno poslušam
Posted 14 May 2011 - 10:12 AM
Tinkara Kovač - Poljub (feat. Pero Lovšin) (kuuuul
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 14 May 2011 - 12:03 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 May 2011 - 12:12 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 May 2011 - 10:12 AM
Včeraj je fantova mama, po tem, ko se je zbudila, dala DVD tega koncerta v plejer in cel dan poslušala, NORO, jaz nisem nek Gibonnijev fan iz več razlogov, čeprav mi ima par dobrih komadov, ampak sem padla na rit, to je po moje najboljši koncert vseh časov, resno, WOW, Manu Katche na bobnih (me je kap, ko sem videla, da je on letnik '58, a sva pred tem ravno s fantom ugibala, koliko let ima in rekla, da okrog 35!!! je pa tip najboljši bobnar vseh časov, res, če bi bila glasbenica, bi s takim užitkom igrala z njim, prav opazovala sem ga, ni nek zategnjen, ampak ima nek attitude 'ajde, gremo odigrat malo' pa tako gleda okoli in se smeje), Stefanovski na kitari, Geoffrey Oryema na tistem inštrumentku, k ine vem niti, kako se kliče, O M G, ZAKON no.
Pablo Picasso
Posted 15 May 2011 - 10:27 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 15 May 2011 - 11:25 AM
Jaz tudi ne. Že cel teden si vrtim ta komad in se ga ne naveličam.
In Ne-Yo
Posted 15 May 2011 - 11:27 AM
Gibonni - Posoljeni zrak i razlivena tinta ZG live
Pablo Picasso
Posted 15 May 2011 - 11:33 AM
Glasba ostaja, z leti je zelo dozorel, in prav vidiš njega in njegov svet skozi komade.
AC/DC - Highway to Hell 2011
Posted 15 May 2011 - 11:37 AM
Pablo Picasso
Posted 15 May 2011 - 11:39 AM
Posted 15 May 2011 - 11:42 AM
Pablo Picasso
Posted 15 May 2011 - 12:30 PM
KLIK
No, na tvojem zgornjem posnetku enega mojih ljubših komadov je Levin.
Posted 15 May 2011 - 09:32 PM
Posted 15 May 2011 - 11:02 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 May 2011 - 11:17 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 May 2011 - 11:45 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 May 2011 - 03:47 PM
Posted 17 May 2011 - 06:43 PM
Sem mislila, da se o Biebrju pogovarjate.
>.<
Eden izmed najbolj odbijajocih ljudi, kar jih je dosedaj uzrlo moje oko. : )
Sej je ok možic, ampak mi gre na živce vsa ta fama okoli njega, VSI ga poslušajo, meni pa so vse stvari, ki jih ves preostali svet obožuje, že v startu odbijajoče (zato si na primer vse filme, za katerimi trenutno vsi norijo, pogledam šele par let kasneje, podobno je tudi z muziko, itd.)
Jaz sem Gibonnija poslušala, ko še ni bil slaven, ko je nastopal pred majhno množico, slaven je začel postajati šele z Mirakulom 2001; jaz sem ga že prej poslušala. To kar je zdaj, tudi meni ni več všeč, ampak ne zaradi njega, ampak zaradi vse fame okoli njega, poslušajo ga vsi, ampak res vsi.
Glasba ostaja, z leti je zelo dozorel, in prav vidiš njega in njegov svet skozi komade.
Agree, jaz ga imam zadnja leta se najraje v varnem zavetju domacega stolpa. Pa obozujem njegov naglas.
Martika - I feel the earth move
Posted 17 May 2011 - 07:19 PM
Od 2.38 naprej je enak koncu filma Flashdance.
Posted 18 May 2011 - 02:37 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users