Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13201 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18574 posts

Posted 28 October 2009 - 08:07 AM

QUOTE(Dragica @ 27. 10. 2009 - 16:57) View Post

popravilo avta dat 500

V tolažbo: 330 evrov centralna, 200 evrov servis avta, menjava gum ene 50, pa še moram častit rojstni dan. Kapital mora krožit! laugh.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13202 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 October 2009 - 10:11 AM

eni mislijo, da boš zanje cel dan doma čakal al kako huh.gif . Mogoče je filača doma pozabila, ampak sošolka mi že en dan ne odpiše (na klic se tudi ni javila), kako zdaj za danes, ko se nas je 4 nekaj zmenlo, kdaj gremo. Ker drugač grem popoldne s sestro in tamalo k drugi sestri na kofetek. Daj T, spravi se za mobi! evil.gif

Včeraj isto tko, k je P prestavu. Ja jst sm bla pa doma, pa ga čakala, ane. Sej pol sem šla v drogerijo, tam eno punco še iz glasbene srečala in sva ble skupaj pol urce, tko da je pršu s kolesom do mene in sva šla peš domov. Da je vidu, da ne mislim sedet in ga čakat ( *ko se mu "sprdne").

Nardit mormo ene 60 strani dolgo revijo do konc počitnic in od 4 sta se dve prav zaleple zraven, ker mislita, da bova vse midve nardila. ITAK, ne bo šlo. Enkrat sem omenla, če ne mislita kej v tek spravit, pa nič.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#13203 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18574 posts

Posted 28 October 2009 - 11:17 AM

Mladoletna, poleg mobilnih telefonov obstajajo še uni stari dobri stacionarni. Poskusi s tem... smile.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13204 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18673 posts

Posted 28 October 2009 - 11:24 AM

Že pred pol ure sem se zbudila woot.gif Izjemen dosežek za počitnice oops.gif Narest morm generalko sobe, se naučit matematiko pa francoščino, it na fitnes, umit glavo pa zvečer it u kino. Hmmm. Bom matematiko pa francoščino prestaula na kakšen drug dan tongue.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#13205 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 October 2009 - 11:39 AM

QUOTE(Errol @ 28. 10. 2009 - 11:17) View Post

Mladoletna, poleg mobilnih telefonov obstajajo še uni stari dobri stacionarni. Poskusi s tem... smile.gif

Zadnja leta tega ne prakticiram več, ker se mi zdi, da to nekatere, ki živijo zraven osebka, ki ga iščeš, lahko "moti". Bolj v tem smislu, kot se zdaj vsak obisk najavlja. Moji npr. se nikamor ne in tudi k nam se drugi ne; njima se zdi to edino normalno. Meni ne, nimam rada skoz obiske pri hiši. Zato tudi raje kličem na mobije vedno. Sem se odločla zdaj, da grem s sestro, ona p abo že poklicala, ko bo do mobija prišla in se bomo probal zato za mal kasnej zment.

ŠIT, neki za šolo bi mogla do danes oddat, čist sem pozabila verymad.gif . Pa teto bi mogla poklicat več kot dva tedna nazaj, in si zdaj ne upam, ker jo nisem takrat, ko bi mogla. Ona pa vsak dan našim toži, da ne več, a sploh še mislim pridt. Matematko me namreč kdaj inštruira. Ma šit no cry.gif . Tako breme mam na seb zarad te krivde.
  • 0

#13206 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18574 posts

Posted 28 October 2009 - 11:52 AM

Ti kar pejd k teti na matematiko, po moje ni panike, da bi morala imet občutek krivde.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#13207 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 October 2009 - 11:56 AM

Že tok dni cincam in se počutim krivo. Sej jo bom poklicala, ker ji ne morem v oči pogledat. Zaradi mene se uči, dela vaje in vse, da meni razlaga (je ona včasih lažjo snov učila, pa kakšno manj), jst ji pa tko zdej vrnem. Ful grdo.
  • 0

#13208 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4323 posts

Posted 28 October 2009 - 11:57 AM

Znorela bom, ker poslušam v službi samo kreganje. Prava mala vojna je tukaj in sploh ne morem delat.
  • 0

#13209 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 28 October 2009 - 04:54 PM

Glava me boli od psihičnega napora.
Danes je bila na obisku babica (tista ultra zmešana) in je imela same bistroumne. Npr. Da malega mučim z vsemi temi barvami v stanovanju. blink.gif Moji mami je rekla, da mu zvija hrbtenico (pa ga je držala v položaju za podiranje kupčka), naš pač že od 14tedna sam ful glavico dviguje. Na koncu pa seveda še: "Joj, mali kako se mi smiliš, ko te tako grdo naokoli nosijo ":o Ker sem ga imela čez kolena na trebuščku (tak mu ful paše, ko ga trebuh boli). Za popizdit. Aja, in še izjava tedna, da imama lepo ja, sam je tako daleč do sem, ker je imela vešča v glavi zgolj relacijo Ptuj-moj dom, ne pa da morebiti v okolici obstajajo tudi druga bližja mesta. Rabim en pir da pridem k sebi.

Ful sem vesela, ker smo naročili sedežno, edino bad je, ker nanjo čakamo 45 dni. Mah, bo že...glavno da bomo končno imeli dnevno sobo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#13210 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 28 October 2009 - 04:55 PM

bellini, i feel you.

1000 stvari me skrbi in mi ne da miru.
  • 0

#13211 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 October 2009 - 05:01 PM

Končno sva naročila lijak! thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13212 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28098 posts

Posted 28 October 2009 - 06:43 PM

Joj, Eli. blink.gif Zakaj so eni ljudje tako pribiti v glavo? cry.gif

QUOTE(-supergirl- @ 28. 10. 2009 - 8:06) View Post

doma imamo tihi teden. govoriva samo tisto kar je nujno potrebno. in sem odločena, da bo to trajalo dokler ne po ugotovil, da niso pomembni vsi naokoli ampak jaz in on (ni nujno, da v tem vrstnem redu). in, da imam tudi jaz čustva in sem kdaj slabe volje in zato ne skačem v luft in ne glumim v družbi. in dokler ne mi ne bo nehal spuščat moralk kakšna sem in kako se obnašam.

Supergirl, prepricaj se, da ve, zakaj imata tihi teden. Po mojih dolgoletnih izkusnjah z dedci/em namrec to ni samoumevno, konca pa se najveckrat tako, da se ti zivciras in sekiras ter se na koncu vdas in pomiris strasti, on pa od vsega skupaj ne odnese nobenega nauka, ker ze drugo minuto tihega tedna pozabi, da se kaj dogaja. Preostali cas pa si misli "baba je spet tecna".
Moj ne zacne razmisljati, dokler ne ponorim in ne stojim pred njim (dobesedno), vrtam vanj in ga vedno znova postavljam pred problematicno dejstvo. Ponavadi se konca z dretjem in jokom vsaj na moji strani, ce ne na obeh, ampak prime se ga pa in cez cas premelje ter spremeni obnasanje. Seveda tudi sama vzamem v obzir, ko mi kaj zmece na kroznik in se trudim izboljsati.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13213 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 28 October 2009 - 06:58 PM

QUOTE(Errol @ 28. 10. 2009 - 8:07) View Post

V tolažbo: 330 evrov centralna, 200 evrov servis avta, menjava gum ene 50, pa še moram častit rojstni dan. Kapital mora krožit! laugh.gif

Kje pa ti gume menjaš? Jst dam za menjavo in centriranje 15 €.

Eli blink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#13214 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 October 2009 - 07:08 PM

QUOTE(Eli @ 28. 10. 2009 - 16:54) View Post

Rabim en pir da pridem k sebi.

thumbup.gif

QUOTE(Eli @ 28. 10. 2009 - 16:54) View Post

Ful sem vesela, ker smo naročili sedežno, edino bad je, ker nanjo čakamo 45 dni. Mah, bo že...glavno da bomo končno imeli dnevno sobo.

Kliči in jim teži, če vam sedežne ne mislijo dostavit kaj kmalu skenslaj in zahtevaj denar nazaj! Mislim to ni res, kaj si eni dovolijo, mesec in pol čakanja na zic. blink.gif Pa a majo vsaj kak "tehten" razlog?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13215 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30007 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 October 2009 - 07:10 PM

če si izbereš nekaj, česar ni na zalogi, pač čakaš. kot jim ti lahko prekličeš naročilo, tko ti lahko zabrusijo, da si lahko izbereš kaj, kar pač je na zalogi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13216 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 28 October 2009 - 07:12 PM

QUOTE(Errol @ 28. 10. 2009 - 11:17) View Post

Jaz sem ga v svoji sobi odklopila, ker nisem prenesla, da me je ena znanka skoz čez vikend klicala, in pol so mene po celi bajti iskali, da sm morala pač priletet se z njo pogovarjat; čez teden na mobi pa nikol ni imela časa rolleyes.gif Ta stacionarc mi je postal res tok moteč, se mi zdi, da folk nima pravice moti mojga miru, pa naj bom čudna zarad tega... twisted.gif
  • 0

#13217 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28098 posts

Posted 28 October 2009 - 07:21 PM

^^

Nisi cudna, meni je mobilni enako motec, ne samo, da doma ni miru, NIKJER ni miru. In, ce se ne javis vsako sekundo, ze padajo pripombe v stilu ja kje pa si bila??? Pa kaj te briga!?

QUOTE(Špela @ 28. 10. 2009 - 19:10) View Post

če si izbereš nekaj, česar ni na zalogi, pač čakaš. kot jim ti lahko prekličeš naročilo, tko ti lahko zabrusijo, da si lahko izbereš kaj, kar pač je na zalogi.

True, true, 45 dni je obicajna cakalna doba za pohistvo, ki ga ni na zalogi. Nimas kaj.
  • 0

#13218 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 October 2009 - 07:26 PM

Aha, aha, sem mislila da je 30dni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13219 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28098 posts

Posted 28 October 2009 - 07:29 PM

Kakor naletis, eni imajo 30, eni imajo 45, imam pa same dobre izkusnje tako z Lesnino kot z Ikeo, vedno sem dobila se pred koncem predvidene cakalne dobe. thumbup.gif
  • 0

#13220 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 28 October 2009 - 07:42 PM

Braunkopf, to je maksimalna doba, ker sem naročila takšno barvo, ki je ni na zalogi. Lahko bi jo imela takoj, če bi hotela npr. drekastorumeno.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users