Posted 27 October 2009 - 09:59 PM
ej ta babi ej....
kva je to jz res ne vem, tko k sm že napisala učer ona mene kliče 2x zaproed ob 21 in ji ne dvignem, dans zjutri kliče ob 8.30 fanta na gsm, fant jo pokliče okol 14 in jo vpraša kaj je klicala in prbije da ona ni klicala, ker je spala do 11 MUAUA HA HA, jo kličem jaz ob 18 jo vprašam kaj me je klicala včer in reče da ona ni klicala MUU AAA HAHHAHAHA.
Potem ji rečm da nej neha prbijat k se mi ne LUB z njo razpravljat kot da sva nore, pa je bla za hipc užaljena in pol prbije da to en hoče da tko izpade, kokr da ona kliče in da nekdo zanalšč tko dela in kliče iz njenga gsm-a, da bi izpadl da ful kliče, mislm WTF resno no.
Fak ej, jz nekak nimam več žiucou skoz njene fikcije pa norije poslušat, sčasoma se člouk tko kot baterija izprazn, in NA ENIH PODROČJIH, TKO KOT NA ENIH BATERIJAH ni mogoče baterije še 1x NAFILAT.
jao no!!!!!!
arrrghghghghghgh
arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrivva
No, naslednje poglavje je moja CINCASTA mat, ker ona en dan bi šla v indijo en dan pa ne, ker se boji kako bo vse skupi in če bova zmogle, in vem da ne morm bit jezna na njo in ji očitat, čeprou bi blo pa čist !!! upravičeno ---- kje je tu pravica, ni je, je pa krivica, ki ji -uradno- ne smem očitat.
en dan reče- idi kupi karte, ( mam še njeno kartico odkar je bla na morju) in ker je men seveda mal čudn da bi kljub njenmu dovoljenju, kr šla in kupla 2 avio karti, jih pač budala ne grem kupt in pridm recmo čez par dni dam in ona spet jao iza, jao to jao to, in kr en bedn krog
potem tretje poglavje je obupana prjatlca, k mi dobesedno in brez kančka laži, nonstop na vsako uro al pa še manj pošilja smse in kliče glede problema s tipom, utruja me.
ajdeee res
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram