Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13181 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 October 2009 - 10:04 PM

Žabica, console.gif Upam, da se bo vse rešilo.

Zjutraj faks do dvanajstih, potem domov. Vmes šla še v trgovino, nardila potem za jest. Pol sva šla s fantom v center, on na faks, jst pa na pošto in v Millerja.
Doma sem še nekej stvari za faks nardila, pogledala nekej novih delov nanizank. Še eno poglavje za izpit bom prebrala pol pa počas spat.

Ah, falila temo. slap.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#13182 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 October 2009 - 10:30 PM

Dobila sms od A. da si beli glavo kaj js želim od njega.

Se citiram. ''ej, honeybunny, cisto nič, pravzaprav. lahko noč. ''

ma še boljš bi blo, če ne bi čist nič napisala.

Kr ena nepomembna nepotrebna drama.

Aja, moja spoved je današnji online shopping. woot.gif Res kar potrebujem zdejle je trdi disk, ne pa novo rundo cot wallbash.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 26 October 2009 - 10:50 PM

QUOTE(bellini @ 26. 10. 2009 - 19:51) View Post

Funny thing: vsi v familiji smo bolani AMPAK vsak ima drugo bolezen biggrin.gif Tako vam lahko ob obisku ponudimo gripo, angino ali bronhitis. Izbira je vaša laugh.gif

A imate prašičjo tudi? Ker če ne, lahko ponjo pridete k meni. biggrin.gif

Spovedujem pa se, da me je bolezen tako zelo zdelala, da sem že če pet minut stojim, potem tako zmatrana, da začnem dihati kot kamela in se moram takoj ulečt za vsaj pol ure. V bistvu ne zmorem drugega kot to, da ležim in se smilim sama sebi. cry.gif cry.gif
  • 0

#13184 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 October 2009 - 10:57 PM

O boga, hitro se pozdravi. cry.gif

Jaz sem tudi precej sitna, menda PMS, ponavadi me ne muči, zdaj pa bi jedla. Sladko. Kislo. Grenko. Sladko spet. Nisem srečna.

Pa nasploh imam nekaterih ljudi poln kufer, sem se malo distancirala, in mi paše. Komaj čakam, da grem v soboto v Luksemburg, čeprav sem trenutno do plače totalno broke, pa še ko pride, bom 2 dni imela denar, potem pa spet jovo na novo v minus. woot.gif Sami stroški, non stop, non stop. Eh, ja. Edino moj fant, in moj dopisovalec mi prinašata veselje v te turobne jesenske dni. Naveličana sem, pa še sama ne vem česa. butl.gif butl.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 26 October 2009 - 11:10 PM

Hvala, Kinky!

Pridi po gripo, garantirano ne boš več naveličana svojega življenja, totalno nov pogled na svoje telo in bivanje boš dobila. laugh.gif laugh.gif

• 0

#13186 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 October 2009 - 12:05 AM

Uh, kaj pa bejbija? Boga si, kje si pa fasala?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13187 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 27 October 2009 - 12:11 AM

Nila, drzi se!

Kinky, I know the feeling, me spremlja ze od poletja - kar navelicana sem necesa, ampak se sama ne vem, cesa. V bistvu mi ni nic posebnega ne manjka, ampak se ne pocutim zadovoljno. Bah!

No we don't die yes we multiply! biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13188 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5842 posts

Posted 27 October 2009 - 08:18 AM

_Planet_, a se lahko pridružim v klub? nekaj bi imela, pa ne znam tično povedat kaj. samo nisem najbolj zadovoljna s svojim življenjem. in ugotavljam, da sedaj, ko mi je moja služba ful dobra in uživam v njej in sem končno našla nekaj v čemer sem dobra in so moji nadrejeni zadovoljni z mano, je pa na drugih področjih vse v k***. imam občutek, da me ljudje, ki me obkrožajo ne dojemajo tako kot bi si želela oz. me dojemajo drugače kot v službi - slabše.
  • 0

#13189 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 27 October 2009 - 08:22 AM

Nila, pol je kr safr tale gripa al kako? *me scared*. Jst se ne grem cepit pa če mi plačaš. Rajš od nje umrem.

Spovedujem se da bi šla plesat jazz balet pa ne vem kdaj ker nimam cajta O_o?
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#13190 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 27 October 2009 - 10:31 AM

QUOTE(-supergirl- @ 27. 10. 2009 - 8:18) View Post

_Planet_, a se lahko pridružim v klub? nekaj bi imela, pa ne znam tično povedat kaj. samo nisem najbolj zadovoljna s svojim življenjem. in ugotavljam, da sedaj, ko mi je moja služba ful dobra in uživam v njej in sem končno našla nekaj v čemer sem dobra in so moji nadrejeni zadovoljni z mano, je pa na drugih področjih vse v k***. imam občutek, da me ljudje, ki me obkrožajo ne dojemajo tako kot bi si želela oz. me dojemajo drugače kot v službi - slabše.

Supergirl, v vecih je lazje, tako da dobrodosla! ;) Bomo ze kaj pogruntale. ;) Sicer je pa tudi meni ze lep cas trn v peti moja druzba - prijatelji, ki to niso oz. redki, ki to so. Zalosti me vse skupaj, ampak si pravim, poskrbi zase, ne obremenjuj se z ljudmi, ki tega niso vredni. Tako se posvecam sluzbi in sebi ter svojemu prostemu casu, ampak po drugi strani potrebujem druzenje, potrebujem debate, potrebujem smeh, jok, objeme, ...
Kar se tice tega, kako te kdo dojema, je po mojem mnenju tako ali tako vsaka beseda odvec in iz lastnih izkusenj vem, da jim najbolj zapres usta, ce zivis dalje, tako kot verjames, da je zate najbolje, enkrat ze zasijes...preverjeno!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13191 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 October 2009 - 01:50 PM

groza od groze zadnje par dni, ena prjatlca stalno vleče sabo fanta, če jo pokličm da greva en điro al pa kej, ena mi pa joka že 3 dni o fantu in težavah k jih mata s tem, da ne govorim kako nerazložljivo prizadeto se je vedla do njega in nč čudn da mata težave, ne vem kje je mela pamet, in sem njen privatni psiholog ure in ure aaa
ena prjatlca je staaalno busy, klicarva se že 14 dni pa se še zdj nisva ujele, s tem da živi v piranu in ne v južno afriški republiki.

bedn mi je, pa še babi se nism javla na telefon 2x... včer je mene klicala, dans zjutri ob 8.30 pa fanta ahahah.

bedno mi je, ker sm neki zajebala in me preganja občutek slabe vesti, čeprou vem, da bi tud tkrt (kaj šele zdj) teži kej spremenila
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13192 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 27 October 2009 - 04:57 PM

Nila pozdravi se res čimprej.

Jst se pa spovedujem, da me je skor kap, ker moram za popravilo avta dat 500 €. Tolažim se s tem, da je stal 1500, pa upam, da bo zdej res mir.

Pa nikol več ne planiram, za kaj šparam denar, KER ZMERI NEKAJ VMES PRIDE. MAJKE MI. KO MISLIŠ, FAJN, ZDEJ BOM PA DALA ZA TO PA TO. JA, KR MISLI SI!!! rolleyes.gif

Tak da Kinky, sem jst tut čist broke. Pa še plače se sploh ne veselim, ker bo šlo to pot 700 € za parket. rolleyes.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#13193 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 October 2009 - 08:51 PM

Pridružujem se klubu broke ljudi sad.gif tud jst sm čist na psu s kešom. Pa zdej še te gume in vinjeta, fak offffff!!!

Sm pa vsaj vesela, da mi je oči pri sebi zrihtal parkir plac, kjer je varovano parkirišče, tja pred faksi ga ne bi porivala ohmy.gif

Se pa spovedujem, da bom enkrat popizdila zaradi te kurčeve službe, ekr se delajo norca in mi premalo priprave plačajo. Tele delavnice za študente so neki najslabšga, kar sm kdaj vodila!!! Ena ura priprave za ful specialno delavnico, 1h. Kaj pa pospravljanje, pa nabava materiala, pa 1000x pot v skladišče pa letanje na vse konce ohmy.gif pa celodnevno pripravlanje!!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13194 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 October 2009 - 09:39 PM

Čisto sem skurcana.

KRNEKI. ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#13195 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 27 October 2009 - 09:53 PM

Sitna sem, sitna! Ta preklet overdose hormonov. Najprej me kuha, pol me zebe, pol bi žrla, čez 5 min mi je že slabo...
Sama sebi sem odveč, danes sem se spravila vsaj na sprehod, na orbi in na eno kavo. Malo boljši občutek, kot če bi samo ležala doma.
3/4 moje hrane zadne dni je cukr. Želodec kar vriska, oh ja!
Kdaj bo že prišel ta fuc*** petek in moja zadnja šansa? ohmy.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#13196 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 October 2009 - 09:59 PM

ej ta babi ej....

kva je to jz res ne vem, tko k sm že napisala učer ona mene kliče 2x zaproed ob 21 in ji ne dvignem, dans zjutri kliče ob 8.30 fanta na gsm, fant jo pokliče okol 14 in jo vpraša kaj je klicala in prbije da ona ni klicala, ker je spala do 11 MUAUA HA HA, jo kličem jaz ob 18 jo vprašam kaj me je klicala včer in reče da ona ni klicala MUU AAA HAHHAHAHA.
Potem ji rečm da nej neha prbijat k se mi ne LUB z njo razpravljat kot da sva nore, pa je bla za hipc užaljena in pol prbije da to en hoče da tko izpade, kokr da ona kliče in da nekdo zanalšč tko dela in kliče iz njenga gsm-a, da bi izpadl da ful kliče, mislm WTF resno no.

Fak ej, jz nekak nimam več žiucou skoz njene fikcije pa norije poslušat, sčasoma se člouk tko kot baterija izprazn, in NA ENIH PODROČJIH, TKO KOT NA ENIH BATERIJAH ni mogoče baterije še 1x NAFILAT.

jao no!!!!!!

arrrghghghghghgh

arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrivva

No, naslednje poglavje je moja CINCASTA mat, ker ona en dan bi šla v indijo en dan pa ne, ker se boji kako bo vse skupi in če bova zmogle, in vem da ne morm bit jezna na njo in ji očitat, čeprou bi blo pa čist !!! upravičeno ---- kje je tu pravica, ni je, je pa krivica, ki ji -uradno- ne smem očitat.
en dan reče- idi kupi karte, ( mam še njeno kartico odkar je bla na morju) in ker je men seveda mal čudn da bi kljub njenmu dovoljenju, kr šla in kupla 2 avio karti, jih pač budala ne grem kupt in pridm recmo čez par dni dam in ona spet jao iza, jao to jao to, in kr en bedn krog

potem tretje poglavje je obupana prjatlca, k mi dobesedno in brez kančka laži, nonstop na vsako uro al pa še manj pošilja smse in kliče glede problema s tipom, utruja me.

ajdeee res
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#13197 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 October 2009 - 10:08 PM

Uf, malo sem na trdnih tleh pristala danes.
  • 0
Viens, reste ici!

#13198 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 27 October 2009 - 10:16 PM

QUOTE(Nila @ 26. 10. 2009 - 22:50) View Post

A imate prašičjo tudi? Ker če ne, lahko ponjo pridete k meni. biggrin.gif

Spovedujem pa se, da me je bolezen tako zelo zdelala, da sem že če pet minut stojim, potem tako zmatrana, da začnem dihati kot kamela in se moram takoj ulečt za vsaj pol ure. V bistvu ne zmorem drugega kot to, da ležim in se smilim sama sebi. cry.gif cry.gif

Čuj ne vem katera oblika gripe je, ker te tak ne testirajo več. Jo je pa fasal oče in se poti kot svinja, če je to pokazatelj laugh.gif Malo heca more bit oops.gif

Čimprej se pozdravi!

Moja spoved: čakanje me počasi ubija...
  • 0

#13199 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 27 October 2009 - 11:16 PM

Dečka sem za brezveze nadrla. Samo še jamram. Zgleda sem se v službi nalezla. Skrajni čas, da neham delat.
  • 0

#13200 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5842 posts

Posted 28 October 2009 - 08:06 AM

doma imamo tihi teden. govoriva samo tisto kar je nujno potrebno. in sem odločena, da bo to trajalo dokler ne po ugotovil, da niso pomembni vsi naokoli ampak jaz in on (ni nujno, da v tem vrstnem redu). in, da imam tudi jaz čustva in sem kdaj slabe volje in zato ne skačem v luft in ne glumim v družbi. in dokler ne mi ne bo nehal spuščat moralk kakšna sem in kako se obnašam.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users