Jump to content

Photo

Italija

• Please log in to reply
1336 replies to this topic

#1301 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24005 posts

Posted 01 February 2026 - 09:45 PM

Kami, koliko pa vas je prišla povratna karta za vlak na osebo? Za tja ste šle z Intercity notte? A se da kolikor toliko dobro naspat?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1302 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18530 posts

Posted 09 February 2026 - 07:19 PM

Tiste ki ste sle ze na enodnevni izlet v Benetke, a ste sle s katamaranom a z avto in ce slednje, kje ste parkirale? B je izrazil zeljo da bi sli pa se mi zdi kar kul ideja, ker sem bila samo enkrat.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1303 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12952 posts

Posted 09 February 2026 - 07:23 PM

Jaz sem šla s katamaranom dvakrat, enkrat iz Slovenije, drugič pa iz Poreča. Ko sem šla z avtom, sem ga pustila enkrat v tistem velikem parkingu pred Benetkami na desni, dvakrat pa v Mestre in šla z busom. Enkrat sem šla pa z agencijo z busom z Dolgega mosta, tudi fajn opcija.

• 0

#1304 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33664 posts

Posted 09 February 2026 - 07:26 PM

S katamaranom je kar dolga, moras prej še z avtom do Pirana prit recimo. Sem šla enkrat tako, ko nas je en poslovni partner iz KP povabil.
Družinsko smo pa spali v Mestrah in se vozili v center Benetk z busom.
  • 0

#1305 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18530 posts

Posted 09 February 2026 - 10:57 PM

Hvala!
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1306 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33664 posts

Posted 10 February 2026 - 10:27 AM

Kdaj planirate izlet, Fiona?
  • 0

#1307 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 February 2026 - 10:28 AM

Jaz parkinga pod 45 na dan v Benetkah sploh nisem našla. :/

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1308 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18374 posts

Posted 10 February 2026 - 10:36 AM

Zato pa mi vedno nasproti postaje za 15 in gremo z busom/vlakom. Pa ze ko je bila 25€, se nam je zdelo oderusko na otoku, zdaj je pa kar 45, omg.

Za katamaran rabis cas. Do Benetk je od vas 2,5h najbrz, tam pa samo plovba 3h v eno smer. Je pa bila ok izkusnja v otrostvu, ampak smo prespali potem na slo. obali.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1309 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 February 2026 - 10:39 AM

Jaz sem gledala hotele prav na otoku, za možev RD. Pa bi dala za en vikend za parking skoraj toliko kot je ena nočitev. Tudi po 60 na dan računajo.

• 0

― V. Van Gogh

#1310 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18374 posts

Posted 10 February 2026 - 10:42 AM

Bolanija. Saj lahko v Mestrah parkirata? Vecina ljudi tako hodi.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1311 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 February 2026 - 10:50 AM

Vem, ampak sem si zamislila, da bi bila v hotelu prav na otoku. Potem je bolj smiselno, da bi šla tudi v hotel spet v Mestrah, kjer imaš itak vključen parking. Ampak je pomoje posebno doživetje, če se že zbudiš na otoku.

• 0

― V. Van Gogh

#1312 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18374 posts

Posted 10 February 2026 - 10:53 AM

Zakaj? Pac parkiras za vikend za 45€, 20 minut vec ti pa vzame do otoka. 1 minuta do avtomata za vlak, 10 do otoka. Tisto torbo pa ze s sabo vzames. Itak jo moras trogat tudi, ce na otoku parkiras. Se dlje od parkirne hise, ker je postaja blizje kanalom. Smo tudi ze mi spali na otoku tako.

Na koncu vprasanje, ce je sploh kaj dlje, ker navigacija do Benetk in parkirne hise tam tudi vzame.
  • 0

Tumblr

#1313 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 February 2026 - 11:01 AM

Ker mi je 45 za parking dat absurd, če imaš drugo opcijo. :D Raje več za hrano dam. :D Pa še avto imaš nekje, kjer ga sploh ne vidiš, to možu zihr ne bi bilo všeč.

Mi smo se sicer iz Mester vozili v busom, si tudi hitro. 

• 0

― V. Van Gogh

#1314 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18374 posts

Posted 10 February 2026 - 11:13 AM

45 za tri dni ni tako strasen denar. A bi ga drugace hodu preverjat? :D Ker je v otoski parkirni al pa v sosednji vasi skoraj isto, ko te enkrat Benetke posrkajo. Da skocis do avta, je takoj 2 uri, haha.
  • 0

Tumblr

#1315 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 February 2026 - 11:26 AM

Aja, to je res, na otoku ne vem če bi. V Mestrah ga pa itak vidiš, ker je pri hotelu in si čisto brez skrbi. Midva sva še vedno malo zatravmirana zaradi slabih izkušenj, pa slišiš tudi vse živo glede parkingov v IT. Mestre se mi sploh zdijo malo shady. 

Bom videla, saj to je šele konec novembra. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#1316 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33664 posts

Posted 10 February 2026 - 11:29 AM

Za koliko pa dobiš že hotel z zajtrkom na otoku? 

• 0

#1317 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 February 2026 - 12:07 PM

Veliko hotelov niti zajtrka ne nudi. Cene pa od pod 100 pa do kolikor hoces. :)
  • 0

― V. Van Gogh

#1318 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18932 posts

Posted 10 February 2026 - 12:11 PM

Midve sva dali pred enem mesecem v tej najbolj centralni garazni hisi ob zelezniski 35e za 24 ur. Je pa men tut ful bolj vajb spat v centru, ce ze grem tja, da se malo zatikam po barckih in zvecer raziskujem ulice, ko vecina guzve izgine.

M, ful je odvisno od sezone tut, midva veliko hodiva pozimi in se dobi fajn stvari pod 200e. Poleti pa verjetno tezje.

Tole priporocam preverit za last minute, midve sva ze dvakrat dobili za cca 180 na noc, ceprav se sicer oddaja tut po 600e. Noro lepo pa najboljsa lokacija:
https://maps.app.goo...bVYhJx5?g_st=ic

Fiona, ce gres s katamaranom iz Pirana tut racunaj ene 30e za parking, so cene cist beneske. :butl:
  • 0

After all this time?

Always.

#1319 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18530 posts

Posted 10 February 2026 - 12:33 PM

Mislim da bom Bju razlozila, da si bo Benetke lahko ogledal sam :D

Nic ne planiramo.....jaz ocitno zivim v eni vzporedni galaksiji ki je zataknjena v letu 2003 ko it v Benetke ni bil nek big deal, niti drago....mogoce bi si mogla se pogledat kok se je za vozit do tja da me dokoncno mine.

3 ure v eno smer se mi slisi kot katastrofalni dnevni izlet, no thank you :D
  • 0

#1320 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20277 posts

Posted 10 February 2026 - 12:36 PM

Meni pa se zdi, da imamo ful srečo,da tako blizu živimo.  

• 1

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users