Jaz sem še pri Fruštek vzela dva darilna paketa mini pakiranj in par posameznih, pa bom skombinirala še zraven nečakom.

Novoletna darila
Posted 29 November 2023 - 01:45 PM
Posted 29 November 2023 - 02:38 PM
Posted 20 December 2023 - 03:11 PM
Fant: knjiga, še kakšna malenkost
Ata: kozmetika, kopalne karte
fantovi starši: dišeča svečka, neka fina kava z okusom, še kakšna malenkost
Za mamo in sestro še nimam prave ideje, prav tako ne vem za fantovo sestro. Pa še za dve kolegici morem nekaj nabavit, ko imamo ''zaključek''.
Mislim, da sem bolj ali manj zaključila z nabavljanjem.
Fant: knjiga, okvir za več slik + naprintane najine/moje bedaste slike
Ata: Nivea set, kovanec iz Bocvane
Mama: koledar kosil za celo leto, čokolada
Sestra: valjar z božičnimi motivi za eko keksov, krema za obraz
Fantovi: dišeča svečka, pakl suhega sadja, Lindt bonboniera, 2x maska za obraz
Edino za kolegici še nisem nič, se še nismo uspele dobit.
[Napoleon]
Posted 20 December 2023 - 03:32 PM

Posted 20 December 2023 - 03:46 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 December 2023 - 03:55 PM
Posted 20 December 2023 - 08:59 PM
Posted 20 December 2023 - 09:19 PM
[Napoleon]
Posted 07 November 2024 - 04:38 PM
Pri nas bo že Miklavž nosil, tako da grem počasi v akcijo.
Za K. in nečakinje bo kakšna kozmetika (Sol de Janeiro / Ansy lip oil), sladkarije in ovitek za telefon s prazničnim decembrskim motivom.
Za ostale pa nimam še jasnih idej.
Posted 07 November 2024 - 07:43 PM

Posted 07 November 2024 - 07:48 PM
Posted 07 November 2024 - 08:05 PM
Jaz sem za Miklavza kupila Stapelstein 'kamne' za punci, V. dobi se lego classic adventni koledar, Z. pa Bluey figurice.
Moj dobi novo denarnico, jaz pa najbrz rocni mesalnik, ker se mi je na starem ravno ena metlica zlomila
Posted 07 November 2024 - 08:45 PM
Jaz si vsako leto pišem dolge sezname, ki bi jih komot re-use-ala naslednje leto. Grem v podobno smer kot Planet - krčenje. Ampak imam še vedno občutek, da imam premalo za druge. V isti sapi pa mi je odveč vse, kar je 'nepotrebno' - na momente me utesnjuje ta overload materiala - sploh sem zadnje mesece kar malo overwhelmed ok količine igrač, ki jih dobi(va) mali. Pa so fajn stvari, se zaigra z njimi, vedno bolj... jaz pa na 2 meseca kupujem po novo košaro/škatlo za spravljanje tega, da ima kam pospravit vse to.
Mami/oče imata željo za en fajn kakav, ki se ga dobi iz Gourmet trgovine, Van Houten, temen, res okusen - za peko (in jaz si delam kakav z njim)
Tast/tašča dobita Tefal ponev, ker imata trenutno glavno čist porajsano
Fant dobi verjetno novo naročnino na kave, lansko darilo je bilo kar hit (pol leta dobiva po 2 paketa kav za probo) + knjigo od Komata
Mali dobi od starih staršev pravcato leseno kuhinjo (to sem malo prehitro bleknila, ko sta kak mesec nazaj spraševala.. sem mislila, da je to bolj poceni špas + da je to nekaj majhnega..), od naju pa verjetno komplet stolčkov+mizice, da bo imel svoj kotiček (čeprav to še nisem šur, ker konec koncev čist lepo za taglavno mizo v svojem dvignjenem stolčku sedi)
Nimam še pametnih idej za nečakinji in fantovo sestro+co - bomo kar vprašali kaj bi imeli, kot smo lani.
Pa morda še kaka manjjša handmade pozornost za ostale, ne vem.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 November 2024 - 09:07 PM
Ja, smo se zadnjič pogovarjale, da ima naša KGZ ful dobrot v ponudbi, ki so primerne tudi za darila.
👍
Olivija, tudi meni je kar slabo od vsega tega materiala, I feel your post. Namenoma nočem kupovati novih skladiščnih kapacitet, ker… huh.

Posted 13 November 2024 - 04:52 PM
Za I pa neko zadevo v kero se je zadnjic vpicila v tusu in set spangic
Za mojega za NY stance stumfe in dve craft majici z dolgimi rokavi
Za fotra stance stumfe za NY zraven bo se nekaj
Zdaj rabim se za mati, sestro in njenega
Za otroke v grobem vem.
Posted 13 November 2024 - 05:24 PM
Za ostale pa nimam pojma.
Posted 16 November 2024 - 08:41 PM
Ostalim otrokom sem preko Amazona naročila grelne blazinice za roke v božičnem motivu, dodala bom še kakšno sladkarijo in to je to.
Sestri, svaku in L. bom kupila vsakemu usnjen pas, za mamo in očeta pa se bova s sestro skupaj nekaj odločili.
Posted 24 November 2024 - 10:40 AM
Jaz sem za K.naročila še tisto odejo-pulover, ker je lanski že kar zmahan, pa še ful ugodno sem dobila na spletu in da ni akcija 1+1 gratis.
Posted 29 December 2024 - 11:04 AM
Attached Files
Posted 29 December 2024 - 12:17 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users