L'occitane
Posted 18 December 2007 - 09:38 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 December 2007 - 09:49 PM
Do katerega zneska? =)
Medeni gel je sicer dober, samo bi ti lahko izsušil kožo v teh mrzlih mesecih. Super je suho mandljevo olje, a je drago. Morda limona/med kopel?
Ne vem točno, med vrsticami sem ujela da približno za ceno ene kolekcije (sklepam da je to med 40 in 50€).
Mandljevo olje že imam, drugi od edinih dveh izdelkov, ki sta vredna svoje cene.

Sem ji rekla da se komaj zadržujem da ne kupim glosa/balzama za ustnice, tko da to mora bit ziher, pa plus še neki.
Sem tudi pomislila na ta medeni gel, pa bi ga prišparala za pomlad

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 December 2007 - 10:01 PM
Nekega posebnega mnenja ravno nimam =), še nisem mela nobene, a mislim, da so solidne, seveda pa preplačane (ampak kaj pa pri L'Occitane ni?). Samo mislim, da bi ti lahko nudile kar nekaj zadovoljstva. =) Pa meni je vredu lotion od linije Češnjev cvet, mi zelo diši, vonj je obstojen, pa tudi je precej hranljiv. Pa olje za umivanje obraza Mandelj/jabolko mi je precej všečno. Super je tudi Oljčni lotion za roke, tak, za čez dan mimogrede ga malo vtret v roke npr. Al pa se luksuzno razvajaš in privoščiš Mandljevo kremo za telo.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 December 2007 - 10:02 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 December 2007 - 10:07 PM
Ja, se strinjam, da je res ulala! =)
Malenkost. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 December 2007 - 10:58 PM

Me pa zanima ali je katera sprobala nežno milo karite za obraz? Pa oljčni tonik me mika.. Jenna, mislim da si ga dala 1x oceniti. Te je prepričal?
Imam pa drugače suho kožo in mi vsa linija mandelj in karite odgovarjata.
Zdaj imajo nekatere izdelke tudi že praktično zavite (rdeč ovoj).
Posted 19 December 2007 - 11:02 PM
Ja, me je prepričal.

Posted 19 December 2007 - 11:49 PM

Posted 20 December 2007 - 11:18 AM

I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 20 December 2007 - 01:06 PM
Posted 24 December 2007 - 01:14 PM
Posted 24 December 2007 - 01:25 PM

Posted 24 December 2007 - 01:32 PM
ne vem, no, slabo kaže ... če katera kje vidi kakšno manjšo količino, nej pa prosim sporoči. sej mi ful fajn diši, ampak js parfumov ne uporabljam nekej hudo dost in se mi zdi brezveze nabavljat tok veliko stekleničko ... brezveze da mi stoji v omari pa se pokvari

Posted 24 December 2007 - 01:37 PM
Posted 24 December 2007 - 01:41 PM

Posted 29 December 2007 - 03:25 PM
Edino kar si morda nekoč privoščim iz L'occitana je oljčni tonik in pa olje za čiščenje obraza jabolko&mandelj.
[Napoleon]
Posted 29 December 2007 - 08:14 PM
olje za čiščenje obraza jabolko&mandelj.
o tem tudi jaz vedno intenzivneje premišljujem, pa ne vem, ako je vredno tolikega gnara ...

bom ga januarja kupila z 10% popustom,

punce, ki ga imate - zanima me, koliko počasneje se porablja v razmerju do kakega gela za čiščenje, a bi mi znala katera to vsaj na grobo opisat? za koliko časa se ma eno plastenko ob redni uporabi?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 December 2007 - 04:18 PM
Jaz si predhodno ne očistim MUja z vatkami in mlekom, ampak takoj z vodo in pač trenutnim gelom/oljem. Zato ga morda porabim še več, ker najprej si umijem, potem sperem, potem pa še enkrat umijem... ker po prvem pranju se mi ne zdi, da vse popuca (morda ja, ampak jaz mam filing, da ne in pol še enkrat malo kanem, za finiš). Mam ga pa, se mi zdi, od pol do enkrat manj cajta, kot kak gel. Je pa užitek zato toliko večji. Ampak nisem ga več ponovno kupila, sem kupila ravno danes od Lavere Basis gel. Aja, nanašam ga pa (prvič, drugič mam že moker obraz) na suh obraz, razmažem in potem z vodo vmasiram.
Posted 03 January 2008 - 01:07 PM
Jaz si predhodno ne očistim MUja z vatkami in mlekom, ampak takoj z vodo in pač trenutnim gelom/oljem. Zato ga morda porabim še več, ker najprej si umijem, potem sperem, potem pa še enkrat umijem... ker po prvem pranju se mi ne zdi, da vse popuca (morda ja, ampak jaz mam filing, da ne in pol še enkrat malo kanem, za finiš). Mam ga pa, se mi zdi, od pol do enkrat manj cajta, kot kak gel. Je pa užitek zato toliko večji. Ampak nisem ga več ponovno kupila, sem kupila ravno danes od Lavere Basis gel. Aja, nanašam ga pa (prvič, drugič mam že moker obraz) na suh obraz, razmažem in potem z vodo vmasiram.
Pa se obnaša bolj kot gel za umivanje obraza, ali bolj kot čistilno mleko ?
Meni skoraj vsi geli za umivanje obraza "dražijo" kožo, v smislu da je malo bolj rdeča. Zato se poslužujem čistilnega mleka, po katerem pa nimam nikoli takega občutka čistoče kot po umitju z žajfo. Zato bi rada proizvod, ki bi bil dovolj nežen, ampak istočasno učinkovit. Bo torej ta zadovoljil moje kriterije ?

Posted 03 January 2008 - 01:19 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users