Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1301 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 December 2007 - 09:38 PM

Dobila sem 1 tester te med&limona kreme, in pa 3 mini mila, od citronke smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1302 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 December 2007 - 09:49 PM

QUOTE(Jenna @ 18. 12. 2007 - 18:50) View Post

Do katerega zneska? =)
Medeni gel je sicer dober, samo bi ti lahko izsušil kožo v teh mrzlih mesecih. Super je suho mandljevo olje, a je drago. Morda limona/med kopel?

Ne vem točno, med vrsticami sem ujela da približno za ceno ene kolekcije (sklepam da je to med 40 in 50€).

Mandljevo olje že imam, drugi od edinih dveh izdelkov, ki sta vredna svoje cene. smile.gif
Sem ji rekla da se komaj zadržujem da ne kupim glosa/balzama za ustnice, tko da to mora bit ziher, pa plus še neki.
Sem tudi pomislila na ta medeni gel, pa bi ga prišparala za pomlad smile.gif . Kako mnenje pa maš o kopelih?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 10:01 PM

Nekega posebnega mnenja ravno nimam =), še nisem mela nobene, a mislim, da so solidne, seveda pa preplačane (ampak kaj pa pri L'Occitane ni?). Samo mislim, da bi ti lahko nudile kar nekaj zadovoljstva. =) Pa meni je vredu lotion od linije Češnjev cvet, mi zelo diši, vonj je obstojen, pa tudi je precej hranljiv. Pa olje za umivanje obraza Mandelj/jabolko mi je precej všečno. Super je tudi Oljčni lotion za roke, tak, za čez dan mimogrede ga malo vtret v roke npr. Al pa se luksuzno razvajaš in privoščiš Mandljevo kremo za telo. cool.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1304 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 December 2007 - 10:02 PM

Tale mandljeva krema se sliši - U LALA biggrin.gif . Mislim da bom to počopala, hvala smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1305 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 10:07 PM

Ja, se strinjam, da je res ulala! =)
Malenkost. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1306 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 19 December 2007 - 10:58 PM

Punce, po dolgem času se vam spet javljam tongue.gif Mene bo Loccitane totalno spufal v teh dneh hmm.gif Zase sem kupila koncentrirano mleko in pa mojo stalnico, čeprav je cenovno precenjena-bogato kremo za telo (25%). To je že moj 3.lonček. Kupila sem še (kot darilo) majhno milo z vonjem lipe+mali green tea parfum v posodici. Milo prijetno diši, nevsiljivo.

Me pa zanima ali je katera sprobala nežno milo karite za obraz? Pa oljčni tonik me mika.. Jenna, mislim da si ga dala 1x oceniti. Te je prepričal?

Imam pa drugače suho kožo in mi vsa linija mandelj in karite odgovarjata.

Zdaj imajo nekatere izdelke tudi že praktično zavite (rdeč ovoj).
  • 0

#1307 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 December 2007 - 11:02 PM

QUOTE(tanja* @ 19. 12. 2007 - 22:58) View Post
Pa oljčni tonik me mika.. Jenna, mislim da si ga dala 1x oceniti. Te je prepričal?

Ja, me je prepričal. smile.gif Kupila sem ga že 2x zapored. Tukaj je tudi moja ocena. Vsekakor priporočam!
  • 0

#1308 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 19 December 2007 - 11:49 PM

Hvala! Evo, to bo moj naslednji nakup. thumbup.gif Poročam!
  • 0

#1309 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 20 December 2007 - 11:18 AM

Ja decembra majo res za darilo kupon za popust, ker decembra ni časa za navadne vzorčke. Za vas ne vem ampak men se to zdi fajn. Popustov v L'Occitanu drgač ni. Najbolj sem pa zadovoljna ker mi ni treba čakat v eno uro dlje v vrsti 50 ljudi zato ker se vsak pred mano zmišljuje kak tip kože ma pa če lahko dobi kaj drugega za probat ker to že pozna... Kot da nisem že tako dovolj omejena s časom pa živci v tem obdobju verymad.gif
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#1310 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 December 2007 - 01:06 PM

Js sm pa čist odjebala L'Occitane, za mene je to predraga sprdačina, glede na to, da nimajo nič nadpovprečno kvalitetnega. Darila sm že nakupla in kar sem kupla od kozmetike, sem kupvala večinoma v Biotopicu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1311 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 24 December 2007 - 01:14 PM

a tanov parfum, med&limona (sej se tko imenuje, ne?) majo samo v veliki steklenički?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1312 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 December 2007 - 01:25 PM

Ne, kokr js vem, je 125ml, 100ml in 20ml - tak je dans pisal na listku v izložbi, če sm prav vidla. hmm.gif Razen seveda, če je šlo za tri različne parfume, ker nism bla pozorna, če vse tri količine veljajo za med&limona toaletno vodico. Je bla taka gužva, da me je tok kar sam nesel naprej. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1313 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 24 December 2007 - 01:32 PM

klik :/

ne vem, no, slabo kaže ... če katera kje vidi kakšno manjšo količino, nej pa prosim sporoči. sej mi ful fajn diši, ampak js parfumov ne uporabljam nekej hudo dost in se mi zdi brezveze nabavljat tok veliko stekleničko ... brezveze da mi stoji v omari pa se pokvari ermm.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1314 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 December 2007 - 01:37 PM

ne, sm že enkrat vprašala in so samo tavelike flaše
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#1315 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 24 December 2007 - 01:41 PM

škoda :/. hvala za info ;).
  • 0

#1316 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 29 December 2007 - 03:25 PM

Sprobala testerček kreme med & limona. Name ni naredila nobenega posebnega vtisa. Na koži mi pusti takšen čuden občutek, kot da se bo vsak čas začela lušćiti. Vonj pa mi tudi ni preveč všeč. Že nasplošno ne maram izdelkov z medom.
Edino kar si morda nekoč privoščim iz L'occitana je oljčni tonik in pa olje za čiščenje obraza jabolko&mandelj.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1317 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 December 2007 - 08:14 PM

QUOTE(tašika @ 29. 12. 2007 - 15:25) View Post

olje za čiščenje obraza jabolko&mandelj.

o tem tudi jaz vedno intenzivneje premišljujem, pa ne vem, ako je vredno tolikega gnara ... oops.gif
bom ga januarja kupila z 10% popustom, laugh.gif.

punce, ki ga imate - zanima me, koliko počasneje se porablja v razmerju do kakega gela za čiščenje, a bi mi znala katera to vsaj na grobo opisat? za koliko časa se ma eno plastenko ob redni uporabi?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1318 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 December 2007 - 04:18 PM

QUOTE(Špela @ 29. 12. 2007 - 20:14) View Post
punce, ki ga imate - zanima me, koliko počasneje se porablja v razmerju do kakega gela za čiščenje, a bi mi znala katera to vsaj na grobo opisat? za koliko časa se ma eno plastenko ob redni uporabi?

Jaz si predhodno ne očistim MUja z vatkami in mlekom, ampak takoj z vodo in pač trenutnim gelom/oljem. Zato ga morda porabim še več, ker najprej si umijem, potem sperem, potem pa še enkrat umijem... ker po prvem pranju se mi ne zdi, da vse popuca (morda ja, ampak jaz mam filing, da ne in pol še enkrat malo kanem, za finiš). Mam ga pa, se mi zdi, od pol do enkrat manj cajta, kot kak gel. Je pa užitek zato toliko večji. Ampak nisem ga več ponovno kupila, sem kupila ravno danes od Lavere Basis gel. Aja, nanašam ga pa (prvič, drugič mam že moker obraz) na suh obraz, razmažem in potem z vodo vmasiram.

• 0

#1319 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 January 2008 - 01:07 PM

QUOTE(Jenna @ 31. 12. 2007 - 16:18) View Post

Jaz si predhodno ne očistim MUja z vatkami in mlekom, ampak takoj z vodo in pač trenutnim gelom/oljem. Zato ga morda porabim še več, ker najprej si umijem, potem sperem, potem pa še enkrat umijem... ker po prvem pranju se mi ne zdi, da vse popuca (morda ja, ampak jaz mam filing, da ne in pol še enkrat malo kanem, za finiš). Mam ga pa, se mi zdi, od pol do enkrat manj cajta, kot kak gel. Je pa užitek zato toliko večji. Ampak nisem ga več ponovno kupila, sem kupila ravno danes od Lavere Basis gel. Aja, nanašam ga pa (prvič, drugič mam že moker obraz) na suh obraz, razmažem in potem z vodo vmasiram.

Pa se obnaša bolj kot gel za umivanje obraza, ali bolj kot čistilno mleko ?
Meni skoraj vsi geli za umivanje obraza "dražijo" kožo, v smislu da je malo bolj rdeča. Zato se poslužujem čistilnega mleka, po katerem pa nimam nikoli takega občutka čistoče kot po umitju z žajfo. Zato bi rada proizvod, ki bi bil dovolj nežen, ampak istočasno učinkovit. Bo torej ta zadovoljil moje kriterije ?

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1320 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 January 2008 - 01:19 PM

Pomoje bo. To je olje, ko pa pride v stik z vodo in ga "zmencaš" na obrazu, pa pride taka nežna bela krema, kar podobna mleku po strukturi. Ampak vseeno očisti dobro kot ostali čistilni geli.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users