Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#1301 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 August 2007 - 05:41 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 8. 2007 - 18:36) View Post

laugh.gif
Drugače pa - sočustvujem. :s

Ma sej vem, da se verjetno ful blesavo sliši, ampak js drgač res totalno nisem control freak. Sam s fantom se dost mal vidiva, prej tko 2x na teden, zdej je pa pri meni tko že ene 14 dni, ampak dela ogromno in nama ostanejo samo pozni popoldnevi oz. večeri, tko da sm ful rada z njim in pač tud nekak pričakujem, da bova skupaj. Če ma on druge plane sicer sploh ni panike, sam pizda, no ... naj pove prej, ni treba zdej en tedn prej, ampak če gre popoldne nekam, mi lahko to vsaj par ur prej omeni, da si tudi js drgač splaniram popoldne/večer. verymad.gif Tak sem pissed off, da bi zdle lomla kosti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1302 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2007 - 05:49 PM

Ja, saj te totalno štekam, samo se je ful hecno čulo oz. "bralo". A veš, kot v filmih, ko mora tip na kavču spat... taka tipična =). Al pa baba, ko se skregata, ko ona gre k s potovalkami mami, LOL.
Drugače pa tudi mene razpizdijo takšna sprenevedanja oz. ko se nič ne pove do zadnje sekunde, potem pa še tisti najbrž prav bebavo gleda, o čem se te zaj gre in v čem je problem. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1303 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 August 2007 - 05:52 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 8. 2007 - 18:49) View Post

potem pa še tisti najbrž prav bebavo gleda, o čem se te zaj gre in v čem je problem. =)

Jaaa!!! Sej ravno to me je razpizdlo, pol mi pa reče (ko sem ga dala na ignore) ... ''lubi, a je kej narobe, se mi zdi, da nisi taprava''. Mislim, sej pol ne veš, a bi se jokal al smejal, dobesedno. In tisti bebavi fris, ko mu kao nič ni jasno in krneki. To me sam še bolj razkuri, res. Ko bi vsaj rekel, da mi je pač pozabu omenit in mu je žal, ampak da pač zdej je zmenjen in mora it ... karkoli takega, bi blo 100x boljše.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1304 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 03 August 2007 - 05:56 PM

ceu dan sm že not in nevem kaj bi.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1305 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 03 August 2007 - 05:57 PM

Ej al tipi se sploh ne zavedajo, ko nardijo kakšno tako "pizdarijo". Moj bivši je bil čista cvetka glede takih. Mu skuham kosilo, ga kličem da bo čez pol ure in on: ja, pridem kmalu. Čakam.... čez 45 minut kličem...JA, sej pridem kmal. Kličem čez 1 uro...isti odgovor. Tip je prišel 2 uri kasneje... SEJ SEM REKU, DA PRIDEM KMAL.

Vrat sem mu hotla utrgat...pa za jest ni dobil!
  • 0

#1306 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 August 2007 - 06:01 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1307 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 August 2007 - 06:08 PM

Ugotovila sm, da bom doma ostala. Vsi kolegi že majo plane oz. so kje, tabolš kolegica jo je celo na morje odmahala .. sem izvisela. Mi smo taki, da se zmeri prej zmenimo in zadnjo sekundo ponavad pol nič ni, ker si vsak nardi svoje plane, če skupnih nimamo. Zdej pa ne vem kaj bom, ura je komi 7, men je pa totalno dolgčas. Za spat je pa še prezgodaj, shoot me.
  • 0

#1308 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 03 August 2007 - 06:11 PM

Ej, prid do mene, bomo mele totalno žurko. Sem čist sama doma že od prejšnjega četrtka. smile.gif Sicer pa...vem kako se ta trenutek počutiš. Sem bila v istih situacijah skoraj leto dni. Suxx big time.
  • 0

#1309 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2007 - 06:34 PM

Edino, kar lahko rečem, da vaju totalno čutim no. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1310 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 03 August 2007 - 07:03 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 8. 2007 - 19:34) View Post

Edino, kar lahko rečem, da vaju totalno čutim no. =)

Same here - na žalost smile.gif (vsaj do zdj je blo tko, bomo vidl kako se bo tole z bibijem iztekl)
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1311 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 August 2007 - 07:33 PM

joj men se tudi že meša doma..in to na petek jst doma cry.gif
kolegice so pr fantih, moj fant je pr sebi doma...in jaz sama bediram za tem računalnikom. po tvju pa itak ni nč...joooj groza down.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#1312 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 03 August 2007 - 07:33 PM

Dilema ti se itak še dobr držiš glede na tole... smile.gif jes bi znorela totalno biggrin.gif hehe
  • 0

#1313 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 August 2007 - 07:40 PM

DiLeMa, sočustvujem tudi jaz - mislim, mene tudi to najbolj raz***a, res. recimo, saj mi je jasno, da ko Hsul reče, da gre na pivo, da ne bo čez pol ure nazaj, ampak, da ima pa včasih še vedno uno foro, da najjači ostaju do ne vem kdaj (ja, luba duša, js ob treh ponoč med tednom ponavad res spim, a ne) ... eh, brezveze, sem mu jih dons že mal napela s tem v zvezi, ma dost, bošček.

moj foter je bil tut slika - je vsako nedeljo, dokler smo še bili v bloku, rekel, da gre klet pospravljat, tega ne bom nikol pozabla, res, ker pol ga nikol ni blo na kosilo, pa je šel dol v klet že doplodne in prišel nazaj tri ure po kosilu. moja mati je zaradi tega sive lase dobila, sigurno. laugh.gif po tem, ko smo se v hišo preselili, pa je imel svoj raj in mir v garaži - sem ga kdaj šla iskat za kosilo, pa ga sploh tam ni več blo - se je kar z avtom kam zapeljal in ga ni blo po celo popoldne. laugh.gif res faca. laugh.gif zdaj se zmeraj režim, ko na to pomislim in mi misli prestreli stavek, da kaj šele bo .... hehehe

za spovedat se mam, da mi resno najeda to, da sem bolna. bljah! mad.gif

DiLeMa, ti se pa ne sekiraj, jutri bosta že nazaj lupček pa lubica. wub.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1314 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 August 2007 - 07:45 PM

QUOTE(žabica @ 3. 8. 2007 - 20:33) View Post

joj men se tudi že meša doma..in to na petek jst doma cry.gif
kolegice so pr fantih, moj fant je pr sebi doma...in jaz sama bediram za tem računalnikom. po tvju pa itak ni nč...joooj groza down.gif

priporočam ogled filma Sweet and lowdown!!! ki bo čez 5 min na sporedu TVS 2!! Sean Penn rules the world! worship.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1315 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 03 August 2007 - 10:47 PM

sleep.gif
  • 0

#1316 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 August 2007 - 07:45 AM

QUOTE(BlackPerla @ 3. 8. 2007 - 23:47) View Post

To vedn dela, da bi bil gospod točn bi bil že čudež.

to s konstantnim zamujanjem (brez opravičevnaja, kajpada - lubi, sej si že navajena, da js zmeri vsaj 10 minut zamudim blink.gif) je bil začetek konca mojega predhodnega razmerja.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1317 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 04 August 2007 - 08:57 AM

Včeraj sem se SPET mal preveč "jezila" na fanta, no...nisem se jezila, sam par očitajočih SMS-ov sem mu poslala...zarad tega ker se tako mal vidima. Ful mam v sebi prav paranojičen strah pred tem, da bo spet tako, kot je bilo ko se je učil...joj, sem smotana wallbash.gif danes je pa zbolel...ful mi je hudo
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 04 August 2007 - 10:37 AM

Spoved: moje srce je zmedeno. Trenutno ne vem, kaj pravzaprav čutim do koga ... cry.gif
  • 0

#1319 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 August 2007 - 11:40 AM

Jao, odkar sem prišla iz morja SAMO JEM in nič ne počnem! wacko.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1320 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 August 2007 - 02:48 PM

Nikoli si ne bi mislila, da bom rekla kako lepo je doma(ker zadnje čase samo kritiziram naše mestece, v katerem se nič ne dogaja), ampak sedaj to pravim. Po 3 letih sem bila na morju in ugotovila, da mi sploh ni do namakanja v vodi(če bi blo po moje bi šla kvečjemu 2x v vodo) in do sončenja, ker mi hitro zakuha. Da si cer ne govorim o brezdelju, ki ga je na pretek. Prav muka bit na morju. Od zdaj naprej hodim samo še na potovnaja in razne oglede tujih držav.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users