Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1301 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 15 November 2012 - 04:25 PM

Samsung Galaxy Ace

Jaz ga imam poln K, vsee je narobe z njim. Menjam pa lahko šele februarja, pa še to samo, če ostanem na Simobilu (razmišljam o Mobitelu, ker so vsi 'moji' gor).
V glavnem, zdaj mi je dal fant nov OS na telefon in dela še slabše, kot prej. Počasen, sploh net je tako počasen, da mi vmes že javi, da se program ne odziva in če ga hočem zapret, da ne govorim o tem, da mi zunaj večinoma sploh ne dela, niti na wi-fi.
ZELO me moti tudi malo RAMa, imam precej malo aplikacij gor, pa še tako mi včasih javlja, da zmankuje prostora.
Neslednji ne bo Samsung, ampak novi Sony ali HTC, oba prideta ta mesec ven.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1302 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 November 2012 - 04:49 PM

Samsungi meni tudi niso, fant ima sicer Galaxy S2 in je super zadovoljen, meni je pa moja SE Xperia ene 100× boljša, prav zakon telefon mi je. Tako da če razmišljaš da bi vzela SE, oziroma zdaj je samo Sony, če se ne motim, niso več Sony Ericsson, podpiram. :)

Pa neki sem opazla, če fant hoče prejet / poslat MMS mora ročno prej vključit prenos podatkov oziroma internet, meni pa gsm sam avtomatsko vključi samo za tistih par sekund da se nafila / pošlje MMS.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1303 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2012 - 05:34 PM

Moja mami je zdaj super napredna, si je omislila Galaxy S II! Tista njena Nokia je tak klavrn konec doživela, da je bil res že čas, da gre s časom naprej. :D Fant je tud z Notom še zmeraj zadovoljen, edino fila ga pa vsak dan. No, to moraš itak vse te pametne telefone. Kar je tud edini minus.

Jaz mislim, da bom zadovoljna z iPhonom in sem res že malo nestrpna! Vse ovitke in bumperje imam že doma, telefona pa od nikoder. :cry: :lol: Še svoj iPod sem podarila. :cry:
  • 0

#1304 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 15 November 2012 - 05:37 PM

Fant si je včeraj nabavil novega Nota. :cry: Meni je sicer prevelik.
  • 0

― V. Van Gogh

#1305 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2012 - 05:40 PM

Kakšen je? Velik je isto kot star, samo da so za pol cm raztegnili zaslon, ne? Pa ful boljši procesor ima pa to. Gor se vse super dela, samo jaz ga moram z obema rokama držat, kar je nerodno recimo pri slikanju.
  • 0

#1306 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 15 November 2012 - 06:48 PM

Še malo večji je od 1ke. Danes ga grem bolje pogledat. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1307 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 November 2012 - 08:30 PM

edino fila ga pa vsak dan. No, to moraš itak vse te pametne telefone. Kar je tud edini minus.

No, ne ravno. Fant Samsunga tut fila vsak dan, meni pa moja Xperia zdrži 2 dni komot, kljub brskanju po netu, FB, muziki :cool: Kar je meni OGROMEN plus, morda še bolj kot vse ostalo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1308 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 16 November 2012 - 04:07 AM

Jinadaze, tako hudo pri meni sicer ni, mi pa tudi nonstop javlja, da zmanjkuje pomnilnika, ceprav nimam nalozenih veliko aplikacij. :down:
Mene je iPhone preprical tudi s tem ko je kolegici kljub pocenemu zaslonu normalno delal...
  • 0

#1309 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 16 November 2012 - 08:27 AM

Sarah, katera je ta Xperia?
  • 0

#1310 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 November 2012 - 10:11 AM

Vse Xperie so pomoje dobre, jaz imam TO. Ampak moja ni več med najnovejšimi. :)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1311 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15772 posts

Posted 02 March 2013 - 07:35 PM

Midva mava oba HTCja in sva ful zadovoljna.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1312 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 02 March 2013 - 10:53 PM

Jaz pa ne odstopam od Appla, nikjer. :) Imam že 2 leti 3ko in nikoli nobenih problemov z njo. Preživi vse padce, je hiter, nikoli ne štekne, ne zmrzne. Zadnjič sem bila 100%, da ne bo preživel padca po stopnicah (kotalil se je čez kakih 10 stopnic, res grdo) pa še vedno dela.  :hooray: Sicer je pri kraju malo počila šipca na zaslonu, ampak se sploh ne opazi in vse dela normalno. Ampak to po 2 letih, ko mi je padel na tla že n-krat. Aja pa nimam nobene zaščite gor, ker so mi grde.  :ph34r: Je pa v primerjavi s 5ko že malo ceglast. Če mi crkne, bom imela vsaj razlog za nakup 5ke. :) Drugi itak ne pridejo v poštev. Prednost je definitivno tudi ta, da je totalno kompatibilen tudi z ostalimi Apple zadevami in je vse čist preveč simpl za uporabo. :)

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1313 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 07 March 2013 - 08:33 PM

Jaz imam po novem Samsung Galaxy Pocket v beli barvi. Zamenjala sem operaterja in šla na Mobitel, vendar nisem imela namena jemati tudi novega telefona, pa mi je ponudil tega za 1 € in sm rekla, pa naj bo :P

• 0

#1314 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 07 March 2013 - 09:25 PM

Jaz pa sem prešaltala na iPhone 4.

• 0

#1315 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 08 March 2013 - 01:56 AM

Samsung Galaxy Pocket 

Ta je pa res mini. :D

Jaz sem nameravala menjat ta mesec, ker ima Simobil polovično ceno zakupa podatkov (opcija Plus) mesečno, ampak se smartphonov, ki jih imajo v ponudbi za 1 € enostavno ne splača kupovat,

ker niso dovolj zmogljivi, tako da sem si premislila. Solidni tel. so tam ok. 200 €, z vezavo na paket. Če bi kupovala zdaj, bi vzela Sony Xperia P, ampak trenutno bi morala doplačat 60 ali 70 € razlike,

ker mi še ni potekla doba 24 mesecev, kar pa jim ne dam.

• 0

― V. Van Gogh

#1316 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 March 2013 - 07:41 AM

iPhone 4s je 230 pri Orto paketu, s 30 euri narocnine na mesec. ( plus, da imam se popust od lani, kjer mi naslednjih 10 mesecev odbijejo 10eur od narocnine) - v primerjavi z ostalimi telefoni dejansko iPhone ni tako zelo drag - itak ga preplacas, ampak ravno tako preplacas vse ostale telefone (z narocnino bi me en prisel 180eur, v prosti prodaji je pa 240. Kje je logika?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1317 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 08 March 2013 - 07:50 AM

Ta je pa res mini. :D

Men je normalen, nekih 5x10cm, itak sem popolnoma nezahteven uporabnik mobitela...kličem in pišem SMS-je :P

• 0

#1318 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 08 March 2013 - 09:10 AM

Jaz imam pa Samsung SIII mini in mi je super. Edino nisem še ugotovila, kako se naredi dremež pri budilki :S

• 0

#1319 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17085 posts

Posted 15 June 2013 - 11:40 AM

jaz ravno razmisljam o nakupu novega telefona, in sem totalno v temi katerega vzet. Îtak mi kaj druga kot touch ne preostane. Sonyi so mi ful lepi, ampak mi je totalno debilno, da so ogromni. Nimam si kaj pocet s takim velikim telefonom.

Kolebam med Sony miro, Samsung Galaxy Express in Samsung Galaxy Fame, tako da ce ima katera izkusnje s katerim od teh se priporocam.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1320 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 June 2013 - 05:18 PM

Jaz priporočam Sony (Xperie so majka) in stran od Samsunga. Ampak verjetno bo večina rekla ravno obratno :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users