LUSH
Posted 23 April 2008 - 10:27 AM
Posted 23 April 2008 - 11:44 AM
Za uporabnice Wiccy, katerih le-ta nima intenzivnega vonja po mentolu:
Občutite tudi ve njen toplotni učinek na mišicah?
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 April 2008 - 11:45 AM
Bom! Zaenkrat nisem bila na to pozorna!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 April 2008 - 12:18 PM
zagotovo sprobam še Amazonian in ta novo Play Your Cards Right.
Cards je sploh pri nas? Na spletu je ni objavljene, a se mi nekak zdi, da sme jo videla. Možno samo, da se sedaj možgani igrajo z mano.

Tudi slednjo si bom enkrat privoščla

Amazonian sem si namazala na roko, odšla ven iz trgovine preverjat vonj, a moram rečt, da ga nisem najbolj zaznala. Moja prva misel je bila: "Toliko denarja za nekaj tako neposebnega". Naslednjič bom po večji površini močneje podrgnila. Nekaj že mora bit na njej, da ima takšno ceno.
FTSE, tnx
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 April 2008 - 12:20 PM
Posted 23 April 2008 - 03:48 PM
Amazonian sem si namazala na roko, odšla ven iz trgovine preverjat vonj, a moram rečt, da ga nisem najbolj zaznala. Moja prva misel je bila: "Toliko denarja za nekaj tako neposebnega". Naslednjič bom po večji površini močneje podrgnila. Nekaj že mora bit na njej, da ima takšno ceno.
FTSE, tnx
Amazonian ima tako večjo ceno, ker je veliko večja od ostalih, ima cca 200g. Za primerjavo, Soft coeur ima cca 30-35g, Nutts pa 65 g

EDIT: SEm šla še malo za nazaj brat...ena je spraševala za Herbalism. Ne, ni to milo, pa tudi v kosu ni. je taka pasta, razrezana v kockice. In imaš to v plastični posodici. Zmočiš s kapljo vode in se takoj razleze v drobirasto pasto, kot kaka pašteta. Ima rahel piling...eno kocko pa imaš za cca 3 pranja...v glavnem za res dolgo časa. Pa smrdi, meni po sparjenih zeliščih in sparjeni zelenjavi.
Posted 23 April 2008 - 04:01 PM
Sem mela v glavi, da sta isto vlki. Hvala za razsvetljenje!

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 April 2008 - 04:04 PM
Najprej nikakor nisem vedela, kako naj nanesem Jungle in sem se na koncu odločila, da ga dam na suhe lase. Po pravici povedano sem bla zihr, da sploh ne bo šlo, ampak sem bila potem pozitivno presenečena. Lase sem najprej dobro razčesala in jih čisto malo pošpricala z vodo, potem pa sem pod toplo (skoraj vročo) vodo mehčala Jungle in kar s celim kosom lepo delala potege po laseh, od lasišča do konic in je šlo super. Je pa res, da je treba Jungle zelo pogosto dat pod curek vroče vode, da je skos mehek in potem res ni problema z nanašanjem. Traja malo dlje, ampak po petih minutah sem ga obilno nanesla po vseh laseh, lepo enakomerno. Potem sem vzela glavnih, ga dala za par sekund pod curek vroče vode in lase razčesala, šlo je zelo gladko. Jungle sem imela potem na laseh eno uro, v tem času pa se je samo minimalno strdil - pričakovala sem, da bom imela na laseh dobesedno trdo skorjo, ampam je bila skrb odveč. Potem sem lase spet zmočila s toplo vodo, jih še enkrat malo premečkala in do konca splaknila. Lasje so bli res zelo mehki in zglajeni, pa krasno dišeči. Potem sem lase 2x šamponirala, sprala in jih dobro ožela in sfrotirala (da so boli res samo še malenkost vlažni oz. že napol suhi) in nanesla American Cream. Ta vonj je pa ... mislim, WAU.

Posted 23 April 2008 - 04:09 PM

Prošnja: Daj, označi izdelke v tej klobasi, btw. izjemno mamljivo napisani in polni koristnih podatkov, s krepko tiskano, da bo že na prvi pogled padlo v oči, za katere izdelke gre.
Bo bolj pregledno in uporabno. Tnx.
Edit: LOL, hvala

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 23 April 2008 - 06:21 PM
Posted 23 April 2008 - 08:17 PM
Posted 23 April 2008 - 08:22 PM
Všeč mi je aromarant ali kak že je, samo ga nisem imela nikol poleti, ker nočem tvegat da bom smrdela.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 April 2008 - 08:25 PM

a tale beli? teo?
Posted 23 April 2008 - 08:25 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 April 2008 - 08:27 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 April 2008 - 08:28 PM
mene tale mika:

Aromaco
Sestavine:
poparek virginskega nepozebnika, propilen glikol, natrijev stearat, kamilični kis, natrijev bikarbonat, pačulijevo olje, parfum
Aromacova najbolj očitna lastnost je vonj po pačuliju. Zeliščno zdravilo pačuli so stoletja uporabljali v Indiji in na Kitajskem, v Veliko Britanijo pa je pačuli prišel v viktorijanskih časih. Zaradi svojega deodorirajočega in tonirajočega delovanja je več kot odlična sestavina za deodorant. Pačuli je tudi prijazen do poškodovane, vnete ali razdražljive kože in ga lahko uporabite takoj po britju podpazduh. Težko bi našli boljšo sestavino v vašem deodorantu, kajne?
Posted 23 April 2008 - 08:31 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users