Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1301 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 August 2009 - 04:13 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 8. 2009 - 14:33) View Post

To je bla samo slaba vest, zaradi ZS-ja x)

Nepane, to je ljubezen.
Pa upam, da si že vidla FB ZS. Reakcijo pričakujem hitro. dry.gif
Danes se mi pa ni o tebi sanjalo, haha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1302 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 August 2009 - 04:51 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 8. 2009 - 14:33) View Post

To je bla samo slaba vest, zaradi ZS-ja x)

Meni se je pa sanjalo, da sem bla kregana od atija, ker prihajam domov, takrat ko drugi vstajajo.

V drugih je bilo postavljeno dogajanje v čas kot iz filma "Escape from L.A.", kjer sem mogla preiti en kup telesnih preizkušenj. Survival stuff.

NIKOLI v sanjah nisem poraženec. Vedno jaz rešujem ljudi, živali in blazno dobro se tepem ali operiram z orožjem na rezilo. Sterlnega se nikoli ne poslužujem hmm.gif
Tak mi vse ratuje v sanjah, da si dejansko mislim, da bi v resnem pretepu razturila vse, čeprav mi pamet kaže, da bi pušnila kot dolga in široka lart.gif

Jaz sem celo srednjo šolo sanjala, da sem neka agentka ki rešuje svet laugh.gif

snajala sem da sem po sili razmer vozila mestni avtobus. Je bil pa čuden, ker ni imel zica za šoferja in si moral čepet in obenem vozti kar mi je šlo odlično! Vozila sem po nekih skalah ful vhrib in se pol sekirala kako bom vozila bus po zaloški ker bo to ful težje. biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1303 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19981 posts

Posted 14 August 2009 - 08:30 AM

Pismo ej, take grozne sanje so ble, da sem se 15 do 1ih noro prepotena zbudila, pa sem spala samo v gatah in majci sad.gif . In potem mi je v tem času še roka zaspala, sm šla po neki časa, ko sem si upala, k mami, jo zbudit huh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1304 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 14 August 2009 - 02:37 PM

Precej debilno.
Sanjala sem da smo bili družinsko na morju in je tam čist blizu nas z nekim helikopterjem al manjšim letalom pristala Lady Ga Ga s svojim spremstvom ,nekimi ošavranimi babami in varnostniki al nekej.In potem je pršla kr k nam na kosilo,pa pač nismo vedl kaj naj zdej delamo z njo, smo ji dal neki za jest pa ni nč hotla..najbrš se je bala da se bo zastrupila al kja pa vem laugh.gif.
Na koncu sem pršla do tega da se neki skriva in da je to pravzaprav ena, ki jo poznam samo, da je zdej slavna in se je spremenila. rolleyes.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1305 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 August 2009 - 09:58 AM

rea, danes ponoči sem sanjala, da sem jedla sendvič iz Marcheja, hahahaha laugh.gif
  • 0

#1306 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 19 August 2009 - 10:18 AM

Jaz sem pa sanjala dedka, ki ga nisem nikoli poznala. Niti slike nisem nikol vidla njegove, pa je kar bil tam. Umrl je (v sanjah, v resnici niti ne vem zakaj), ker je padel in se z glavo udaril v tla. No in potem je oči kao našel nek način kako to v preteklosti preprečit. In spomnim se, da je prišel z njim. Pa oba sta se smejala. Jaz sem pa skočila dediju v objem. Tok je blo lepo. cry.gif
Zdaj vem od kje mi ta ideja spreminjanja preteklosti. Knjigo sem brala na to foro. biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1307 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 August 2009 - 09:16 PM

QUOTE(Freya_ @ 19. 8. 2009 - 9:58) View Post

rea, danes ponoči sem sanjala, da sem jedla sendvič iz Marcheja, hahahaha laugh.gif

draži me, ja, prasica ohmy.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1308 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 August 2009 - 09:34 PM

Veš kako sem bla šele js razdražena, joooj, prav kupit si ga grem ju3
  • 0

#1309 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 August 2009 - 09:37 PM

kam se boš zapelala ohmy.gif
  • 0

#1310 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 August 2009 - 09:42 PM

15min stran od mene je, na AC v smeri Krškega biggrin.gif a ti ga pošljem po pošti hahaha biggrin.gif
  • 0

#1311 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 19 August 2009 - 09:45 PM

QUOTE(Freya_ @ 19. 8. 2009 - 21:42) View Post

15min stran od mene je, na AC v smeri Krškega biggrin.gif a ti ga pošljem po pošti hahaha biggrin.gif

a veš kaj- jutr grem na morje pa bom na poti zahaklala marchejev senvdič, tko!!!
pr probi vegija, rees
  • 0

#1312 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 August 2009 - 10:12 PM

ne, fuj! dober tek ;)
  • 0

#1313 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 19 August 2009 - 10:13 PM

hvala *
  • 0

#1314 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 August 2009 - 11:20 AM

Spet nisem mogla dobr spat, grde sanje o mučenju živali.

Ob dveh zjutraj sem mela vsega poln kufer, tako da sem vstala in šla v kopalnico sedet na rob banje. Potem sem vzela mamimo Weleda olje granatnega jabolka, se cela slekla in se z njim namazala po celem telesu, po obrazu, po laseh in lasišču, še podplate sem si z njim fajn zmasirala. Porabla sem pol flaške, ko bo to vidla, me bo zadavla. tongue.gif Okol treh sem šla nazaj v posteljo in mi je v roku pol ure uspelo zaspat. Trdno sem spala do pol enajstih dopoldne, sanjala nisem nič (vsaj spomnim se ne). Baje sem spuščala neke žalostne zvoke (ko eno ječanje) in me je fant celo noč stiskal. Jaz sem zrela za psihiatra, častna beseda.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1315 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 August 2009 - 09:39 AM

Sanjala sem, da si je Princeska obrila lase kao da naredi presenečenje fantu. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1316 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 August 2009 - 07:51 AM

Kr Neki, kot ponavadi.

1. da je mama odkrila, da skrivam dildo laugh.gif

2. da sem bila na enem žuru, pa da si nisem in nisem mogla dati ene leče v oko, ker je bila velika, kot nek list papirja, pa smo potem to rezali, dokler nisem nove leče iz paketa vzela blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1317 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27646 posts

Posted 26 August 2009 - 09:57 AM

Um, sedaj vidim, da sem svoje sanje pisala v napacno temo in sicer "Sanje-more". Kinky o tebi in tvojih kompletih pralno-susilnih strojev. laugh.gif Pa o Princeski. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1318 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 August 2009 - 09:48 PM

QUOTE(Hevea @ 24. 8. 2009 - 10:39) View Post

Sanjala sem, da si je Princeska obrila lase kao da naredi presenečenje fantu. laugh.gif

Hahahahahah, LOL laugh.gif laugh.gif kje si glih mene najdla? laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1319 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 August 2009 - 10:38 PM

Ne vem, ne vem ... Misliš, da to kej pomeni ohmy.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1320 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 August 2009 - 10:46 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 8. 2009 - 8:51) View Post

Kr Neki, kot ponavadi.
1. da je mama odkrila, da skrivam dildo laugh.gif

lol1.gif
  • 0