Vaši novi parfumi
Posted Today, 01:04 PM
Saj sem vedno precej razocarana nad temi arabskimi, tako da me je malo ze izucilo. December vanilla mi je edini vsec, ki je Kayali 64. Pa kupis lahko 15ml in se izognes grdi embalazi ali veliki kolicini.
Meni strasno pasejo karamela, sladkor, smetana, orescki 🤭
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Today, 01:20 PM
Prvič slišim za ta tip parfumov.
Jaz grem jutri povohat enega Pepe Jeans, rabim nekaj za vsak dan za službo pa za manjši denar. Moje ''fancy'' parfume mi je škoda za to. ![]()
[Napoleon]
Posted Today, 01:23 PM
Moji so pa vsi za vsak dan. Razen, če sem doma.
December vanilla mi je edini vsec, ki je Kayali 64.
Aha, tega pa nimajo na Cult Beauty.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Today, 01:24 PM
Lidl ima kopije tudi za 3€. Suddenly parfumes. Pogooglaj, za katere.
Posted Today, 02:16 PM
Vidim, da ga nimajo. Paculi z vanilijo je. Cisto bozicna disava. Ce bi katera
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Today, 06:31 PM
Super! Za pomlad/poletje imam pa tega shranjenega: https://www.notino.s...pdReviewsScroll
Pa Kayali Eden Sparkling Lychee.
V bistvu so mi bili iz stekleničke skoraj vsi všeč, Yum Boujee Marshmallow mi je recimo presladek.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users