Vaši novi parfumi
Posted 27 November 2025 - 01:04 PM
Saj sem vedno precej razocarana nad temi arabskimi, tako da me je malo ze izucilo. December vanilla mi je edini vsec, ki je Kayali 64. Pa kupis lahko 15ml in se izognes grdi embalazi ali veliki kolicini.
Meni strasno pasejo karamela, sladkor, smetana, orescki 🤭
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 November 2025 - 01:20 PM
Prvič slišim za ta tip parfumov.
Jaz grem jutri povohat enega Pepe Jeans, rabim nekaj za vsak dan za službo pa za manjši denar. Moje ''fancy'' parfume mi je škoda za to. ![]()
[Napoleon]
Posted 27 November 2025 - 01:23 PM
Moji so pa vsi za vsak dan. Razen, če sem doma.
December vanilla mi je edini vsec, ki je Kayali 64.
Aha, tega pa nimajo na Cult Beauty.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 November 2025 - 01:24 PM
Lidl ima kopije tudi za 3€. Suddenly parfumes. Pogooglaj, za katere.
Posted 27 November 2025 - 02:16 PM
Vidim, da ga nimajo. Paculi z vanilijo je. Cisto bozicna disava. Ce bi katera
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 November 2025 - 06:31 PM
Super! Za pomlad/poletje imam pa tega shranjenega: https://www.notino.s...pdReviewsScroll
Pa Kayali Eden Sparkling Lychee.
V bistvu so mi bili iz stekleničke skoraj vsi všeč, Yum Boujee Marshmallow mi je recimo presladek.
― V. Van Gogh
Posted 28 November 2025 - 02:56 PM
Sem si ga privoščila.Na Notino pride zdaj 35 ml manj kot 40 €.
Edt ali edp? Edt je 48€ v BF akciji.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 November 2025 - 03:21 PM
Posted 28 November 2025 - 07:19 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 November 2025 - 08:42 PM
Posted 29 November 2025 - 05:39 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 December 2025 - 02:55 PM
V Saudovi Arabiji ljudje tako božansko dišijo, te krasne vonjave se vijejo za njimi na ulicah... Kupila sem si dva parfuma Arabian Oud (Amberwood in Madawi), jih preizkušala na koži in sta mi bila super, tukaj doma mi pa smrdita in ne zdržim biti odišavljena. Kolegica s potovanja je rekla isto, oba sta si kupila parfum in je vonj drugačen. Potem sem šla pa brat, da gre za molekularni nivo, ti arabski parfumi naj bi se dobro obnesli na vročini, mraz in vlaga pa jih naredita drugačne na koži. Ne morem verjet, ful mi je žal.
Posted 06 December 2025 - 03:33 PM
Posted 06 December 2025 - 04:29 PM
Posted 06 December 2025 - 07:04 PM
A tako so dragi?
Jaz pa še nisem dobila Kayali. Sem razočarana nad dostavo na Cult beauty, z LF sem medtem dobila v parih dneh.
― V. Van Gogh
Posted 06 December 2025 - 07:09 PM
So pa te disave "oud" res nekaj posebnega.
Posted 11 December 2025 - 04:18 PM
Ful sem razočarana, Kayali parfuma sploh ne bom dobila.
So me obvestili, da je bil paket zaustavljen in vrnjen pošiljatelju (že več kot en teden nazaj), zaradi kao nedovoljene vsebine.
Moja prijateljica jih je že velikokrat naročila na CB in nikoli nobenega problema.
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2025 - 06:56 PM
Jaz sem si pa kupila Ariana Grande Cloud, ker je skoraj identicen kot Baccarat Rouge 540 (ki je najbrz najbolj in parfum trenutno in meni res dober, ampak ne dam 250€, lol).
Posted 11 December 2025 - 07:07 PM
Jaz sem s CB dobila glih Kayali parfum en teden pred dopustom! Sicer sem vzela tamalega 10ml, ker sem ga na blef, ampak ni blo nobenega problema!
Podgana tamala verzija je 150 🙃 Jaz ga mam na WL ze dolgo, sam se zdej tok mal pafumiram da loh tut se mal pocaka. 🫣
After all this time?
Always.
Posted 11 December 2025 - 07:23 PM
Kaj imas od Kayali?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users