Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1301 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 13 December 2018 - 09:28 AM

Lindt ima trgovino tudi v Tiare šoping centru v Villesseju. 

Drugače so pa meni tudi te Whittard iz 1001 dar dobrega okusa. Si pa daš malo škroba notri, če hočeš, da je gosta. Jaz si sicer še nikoli nisem. Tudi v tiste navadne, ki se zgostijo, si jaz dam malo več mleka, ker ne maram, da je vroča čokolada taka kot puding.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1302 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 13 December 2018 - 09:53 AM

Jaz sem to dobila za darilo in potrjujem, da pride kot kakav, sem bila kar malo razočarana ker zame mora biti vroča čokolada fajn gosta. Sem jih pa videla na teh palčkah v mladinski knjigi ko sem šla tja po darilo

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1303 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 13 December 2018 - 10:42 AM

Mene so ti na palčki odbijali, ko sem prebrala sestavine, ker je kr nekih E-jev napisanih. Zdaj pa ne vem al je to na vsaki čokoladi al samo na teh.

• 0

#1304 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17303 posts

Posted 13 December 2018 - 11:30 AM

Vse ima E oznako, tako da to ni nujno slabo :) Recimo ena ima E100. Lahko bi pisalo tudi turmeric/curcumin pa bi bilo ze boljse za prebrat.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1305 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25917 posts

Posted 13 December 2018 - 11:37 AM

Drzi. Malo me sicer cudi, da so uporabili E in ne zgolj imena (sploh ker so kupci postali zelo obcutljivi na E-je in vse mecejo v isti kos). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1306 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 December 2018 - 01:29 PM

Tiste čokolade na palčki sem si tudi jaz enkrat kupila in res ni to vroča čokolada. Pa tudi ni sploh nič kaj posebnega okusa. 

Jaz sem se tako znašla, da sem takrat v lokalu blizu kjer živim in so imeli vrhunsko vročo čokolado (gosto, več različnih okusov itd.) vprašala natakarja, če bi se kako dalo zmenit s šefom da poizvem za podatke kje jih naroča ali proda par vrečk. In so bili res tako prijazni, da sem jih potem odkupila ene 10 vrečk, je pa šlo v bistvu za vrečke s prahom in si jih potem zakuhal v mleko (podobno kot puding).

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1307 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 13 December 2018 - 01:31 PM

Ja sej to je to, pomoje sam ni dat preveč mleka. Na eno vrečkico mogoče 1 deci.
  • 0

#1308 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 22 December 2018 - 11:49 AM

Kako boste pa letos obdarili svoje najdražje za praznike?
Mi z družino se nismo navajeni obdarovat. Za 1 prijateljico razmišljam, da bi kupila kaj v Lushu. Za cimre in fanta razmišljam, da bi za miklavža dobili veganske parkeljne, za božič bi pa še kaj napekla. Skratka, nobene nepotrebne krame.

Da dopolnim seznam :D
S fantom se ne bova posebej obdarovala, cimroma bova pa zrihtala recepte za pivo, pa zanjo si moram se nekaj izmislit. Fantovima starsema bom nesla domace piskote, liter domacega snopsa in za njegovo mamo kremo za roke.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1309 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19167 posts

Posted 22 December 2018 - 11:59 AM

Ok še jaz, sem končno spravila nekaj skupaj.
Brat je že dobil FIFA 19, zdaj dobi še vrečko Mars čokoladic.
Moja starša dobita brisače, Jakobovo uokvirjeno fotografijo in suho sadje, oblito s čokolado.
Fantova starša enako.
S fantom se ne bova obdarovala.
  • 0

#1310 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 31 December 2018 - 09:18 PM

Tole (meni) prelepo Pandorino zapestnico in obesek (hihi) sem pa jaz dobila od fotra za novo leto. En Pandorin obesek imam tudi ze na verizici in verjetno si bom kupila se prstan oziroma sem za prstan ze namignila mojemu.

Attached File  20181231_211507.jpg   68.47KB   0 downloads
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1311 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 February 2019 - 03:59 PM

Kaj podariti osebi, ki ima dobesedno vse in si vse lahko privosci? :wacko: Gugl ne pomaga, ker predlogi tipa voznja s helikopterjem ne pridejo v postev. :lol1:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1312 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 16 February 2019 - 04:08 PM

Knjigo (dobrih ni nikoli preveč), bon za doživetje... :)

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1313 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 16 February 2019 - 04:22 PM

Ja, jaz bi tudi kakšno doživetje, saj vsega si najbrž vseeno ne kupi sam/a. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1314 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 16 February 2019 - 06:14 PM

Kakšno razvajanje, masažo.. Jaz bi bila vesela tudi teh darilnih bonov kjer imaš večerje na različnih lokacijah ampak so kar dragi.

Odvisno kako sta si blizu, vedno mi je lepa ideja če se potrudiš in oblikuješ fotoknjigo z vajinimi slikami, pa ni drago ampak pomeni več kot 500€, jaz sem to podarila pred parimi leti najboljši kolegici in je bila res ganjena
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1315 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 20 February 2019 - 01:23 PM

Kaj kupit 6-letniku, ki zivi v Avstriji, da je nekaj "slovenskega"? Drugace ima prav vse, kar rabi, tudi knjig smo mu ze nekaj nakupili... ne bi rada, da ves cas nosimo samo knjige, a je mogoce kaka druzabna igra ali kaj podobnega - da je zabavno in poucno hkrati?
  • 0

Bill Bullard

#1316 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24569 posts

Posted 20 February 2019 - 01:47 PM

Mogoče kaj takega:

https://trgovina.mer...ot-po-sloveniji

https://www.babycent...ija-757269.html

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1317 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 February 2019 - 02:00 PM

Uff.. za igre svetujem trgovino Tojeto, tam boš ziher kej luštnega dobila, so prijazni in bodo svetovali.

Da bi bilo pa zdaj prav kaj slovenskega, hmm.. mesta imajo včasih tematske igre, mogoče ima Lj kaj narejenega in da se da kupiti..

Ali pa dvd (čeprav je to že oldschool, so še v uporabi sploh? :)) ) kakega dobrega slovenskega mladisnkega filma/risanke.. 

Ali pa podarite bon za kako dogodivščino, adrenalinski park/obisk pravljične dežele, ali pa mu pripravite svoj načrt za izlet in gor na nekem zemljevidu obkrožite kam lahko gre kaj počet (sladoled v piranu, s kajakom po bohinjskem jezeru, s kolesi naokrog po prlekiji, pa si sam izbere ob naslenjem izletu v slo (a prihajajo sem kaj na obisk?)..

Edit, no, je Kami prilepila :) Čeprav se mi zdi grafika teh iger kar pošastno grda :lol: in bi raje sama kaj narisala :D

IKA ali podobne trgovine z izdelki slovenskih ustvarjalcev imajo fino ponudbo sicer občasno, nekaj časa nazaj je bil aktualen Dragomir - zmaj kot simbol mesta Lj, in so tole izdelali:

65278355_5.jpg

Mislim, mene bi taka stvar razveselila, ne vem pa, kako je to za 6-letnika aktualno :D

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1318 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 20 February 2019 - 02:02 PM

O hvala, tale Brainbox mi je vsec! Grafika je res grda, ampak vsega ocitno ne moremo imeti :D Hvala tudi tebi Olivija za predloge, izletov so ze kar nekaj dali cez po Sloveniji, je njegova mama moja sestra;) Rada bi, da dobi nekaj, ob cemer se bo se kaj naucil o Sloveniji.
  • 0

Bill Bullard

#1319 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 20 February 2019 - 03:49 PM

Kviz Moja Slovenija ali nekaj takega. Narejeno po tisti oddaji, ki je bila pred nekaj leti. Mogoce bi bilo to kar isces. Mi smo to (sicer prirejeno) igrali na nekaj zurih. Za otroka bi kar bilo.
https://www.babycent...nija-54955.html
  • 0

#1320 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 13 May 2019 - 08:25 PM

A prakticirate obdarovanje vzgojiteljic na koncu s.l.?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users