Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#1301 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 June 2008 - 06:11 PM

QUOTE(fire-fly @ 24. 6. 2008 - 12:22) View Post

Od Revlona imajo vsi Equave 2 zaščito za sonce - so v redni prodaji 8 evrov (js ga kupim v Simplu)!

A resno?

Na Tigijevi splteni strani ga prodajajo za 14€?To naj bi blo v akciji blink.gif ?Nej se grejo solit!
  • 0

#1302 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 25 June 2008 - 06:29 PM

Morda je na internetu večja pakunga...kot ponavadi pri teh akcijah.
  • 0

#1303 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 June 2008 - 06:36 PM

Ja pa v tej akciji dobiš še brisačo zravn... So pa ful hudi tile sprejčki, js mam tega za suhe in poškodovane lase in nardi bogovsko čupo. Sm bla na morju in sm vsakič k sm prišla iz vode, si oprala lase s sladko vodo in si potem našpricala mal in je blo ful fajn. Lasje čist mehki, k da nebi bla na soncu in v morju thumbup.gif
  • 0
Why so serious?

#1304 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 June 2008 - 06:46 PM

Jap firefly silikon dela svoje biggrin.gif.Ja vem tile sprejčki so drugač tut brez silikona ful fajni.Sprobala sem ga nekajkrat.

Not niso nč večje pakunge.Čisti nateg.Mal več bi radi zaslužli.
  • 0

#1305 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 25 June 2008 - 06:48 PM

Ja in js sm mu hvaležna za to biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#1306 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 June 2008 - 06:52 PM

Ja no sej je res super.

Btw:A se kateri že mogoče dozdeva kaj bi lahk blo v nadlenji tigijevi akciji?Js že cel teden sanjam o tem.No pa še mamo sem sfehtala da je na vrsti da mi neki kupi..biggrin.gif
  • 0

#1307 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 June 2008 - 06:15 AM

Btw:Dilema...ko vem da se tolk zaibavaš s temi šamponi proti prhljaju.
Natur kana(tista ki ne obarva las) pomaga proti prhljaju in krepi lasni mešiček.Sem o enem članku o kani prebrala..
  • 0

#1308 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 26 June 2008 - 09:35 AM

Nameravam si kupit Revlonov sprej Equave summer kit ...Pa me zanima, kako se uporabjla? Na suhih, mokrih ali oboje? Se moram pošpricati vsakič, ko pridem iz vode?
  • 0

#1309 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 June 2008 - 09:38 AM

November, o brezbarvni kani že lep čas razmišljam, pa je še zdej nisem kupila. Bom pa enkrat v prihodnosti zihr sprobala in tudi fajn vmasirala v lasišče.

Ancha, lahko daš na mokre in suhe lase, jaz dam raje na suhe. Sicer se bi naj obdržal na laseh, ampak pomoje je fino ob prihodu iz vode spet malo našpricat, vsaj tisto zgornjo plast in konice, ker nekaj se definitivno spere.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1310 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 June 2008 - 09:41 AM

Js sem se pa odločla po pregledu sestavin(ki so fenomenalne...kot najboljša hranilna maska.Bolša od Joicovega rekostruktorja) da si bom eno lepo rjavo nabavla.Problem je v tem da nevem kolk na temno to potegne?.
  • 0

#1311 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 June 2008 - 09:43 AM

Kana ti ne bo grozno potemnila las. Vzami nek srednje rjav odtenek, ne pretemen. Pa vzela boš tisto v prahu, ane? Tole imam jaz v mislih:

http://shop.zivacent...mp;produkt=2869
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1312 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 June 2008 - 09:46 AM

Ja ker ta nova je pa polomija.Ma alkohol notr(2. mesto).Tam ma pa na drugem mestu proteine(v prahu).

Nazadnje ko je bla moja frizerka na dopustu me je ena druga strigla in mi je natvezla da ona ne vrjame da obstajajo naravne stvari.Da če je kana naravna če bi si jo upala pojest(je mene vprašala).Joj sm ji že hotla rečt da bi jo pojedla če bi mela okus po čem..Sam ji pol nism ker na koncu bi se še skregala z njo smile.gif

• 0

#1313 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 June 2008 - 09:49 AM

To da je naravno še ne pomeni, da je za jest. Sej je oleander tudi naraven, pa ga ne boš jedla, ker je precej strupen, isto črni teloh in še marsikatera rastlina. Mislim, nekatere frizerke so ... ne vem, nimam besed. wacko.gif
  • 0

#1314 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 26 June 2008 - 10:03 AM

Ja, no sj pravim.Ona je hotla mi to dopovedat da nič ni naravno.
But i didn t gave up! biggrin.gif Pa če vidim sestavine da so naravne mi nemorš rečt da niso.Sj nism slepa.Halo.
  • 0

#1315 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 26 June 2008 - 10:05 AM

Koliko pa je količinsko tega Revlonovega spreja?
  • 0

#1316 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 June 2008 - 10:11 AM

200ml
  • 0

#1317 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 26 June 2008 - 10:13 AM

Hvala!

Drugače sem pa ravno danes v Cosmotu vidla reklamo za ta sprej in piše cena: 8,50€, zraven pa je navedena spletna stran Studioma. hmm.gif
  • 0

#1318 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 26 June 2008 - 10:16 AM

Js sm tud dala pri frizerki 8,50 EUR.
  • 0

#1319 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 26 June 2008 - 10:19 AM

V katerih salonih pa potem to prodajajo (zanima me predvsem LJ)?
  • 0

#1320 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 26 June 2008 - 10:24 AM

Se kakšen šampon in balzam lahko primerja z Joico iz K-pak linije? Pa da manj stane. Rekontruktor je v vsakem primeru Joico potreben... Ker sumim, da bom prilezla do minusa ... laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users