Maskare
Posted 01 November 2009 - 09:35 PM
Posted 01 November 2009 - 09:57 PM

Posted 01 November 2009 - 10:07 PM
Probaj MUF Premium, meni je najboljša ever.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 November 2009 - 10:37 PM
Pablo Picasso
Posted 02 November 2009 - 09:03 AM
mene tudi zanima za AIO

Posted 02 November 2009 - 10:07 AM

Posted 02 November 2009 - 05:06 PM

Jina: Se mi zdi, da maš ti ful drgačne trepalnice k jst. Ful bl močne, pa goste ...
Posted 02 November 2009 - 07:57 PM
U must je joking.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 November 2009 - 08:07 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 November 2009 - 06:09 AM

Bom pogledala za to Premium, pa ful je ugodna. Kakšno barvico pa dobiš zraven?
Posted 04 November 2009 - 08:52 AM

Sem pa čisto pozabila pohvalit Chanelovo Exceptionnel, ki je pa res čista volumenska maskara. Res doda ful volumna, nič ne zlepi, ampak ne podaljša ne vem kako veliko. Jst jo včasih uporabljam v kombinaciji z Rimmelovo VF extreme black - zakon pride. V glavnem fajn maskara, čeprav Rimmel je še vedno moja number 1.

Posted 04 November 2009 - 03:21 PM
Jaz pa ne morem povedati, kako je ta maskara mene razočarala. Ena najslabših maskar, kar sem jih imela. Skoraj polno imam še.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 November 2009 - 03:43 PM
No, edino kar me pri Exceptionnel mal moti je to, da ne poudari tok trepalnic, doda dosti volumna, malo podaljša. Sem navajena, da so trepalnice res črne, vidne, kot mi to naredi Rimmelova VF maskara (madona, vse s to maskaro primerjam, sem že zoprna

Posted 04 November 2009 - 03:47 PM
Hm, Rimmel VF mi je na koncu bila čist povprečna maskara, sicer dobra, a jo moji najljubši ever (Chanel Inimitable in Extracils) naščijeta. Exceptionnel imam sicer v neki čudno viola/sivi barvi, po moje je že tu napaka, da mi trepalnice za k. poudari + ne poudari mi pravzaprav ničesar. Sem mislila, da je pač to začetna pomanjkljivost, pa čez nekaj časa ni bilo nič boljše. Zdaj pa pridno počiva v predalu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 November 2009 - 03:49 PM

Posted 04 November 2009 - 03:57 PM
Le daj. -) Jaz sem jo par let skos uporabljala (je pa podaljševalna, ni volumenska), potem pa šla na Inimitable (vmes pa sprobala še druge in nobena ni premagala teh dveh ... edino od YSL imam v violični barvi (prej Volume Effet Faux Cils, sedaj Everlong), ker je pač farba kewl). Edino sprobala bi še MYB Lash Stylist, tak, iz radovednosti - boljša od omenjenih Chanelovk mi tak ne bo.

Very. Ni mi jasno, kaj mi je takrat bilo, da sem ga kupila. Ker mi je že v trgovini deloval čudno.
Posted 04 November 2009 - 05:52 PM
Pablo Picasso
Posted 04 November 2009 - 09:39 PM

Posted 04 November 2009 - 09:51 PM
Edino sprobala bi še MYB Lash Stylist, tak, iz radovednosti - boljša od omenjenih Chanelovk mi tak ne bo.[/font]
Škoda vsakega €. En velik poc. Proti Inimitable nima za burek.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users