Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1301 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 November 2009 - 09:35 PM

Tista rumena da meni zelo malo volumna, je bolj taka za shy day look, nikakor nima nekega hudega efekta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1302 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 01 November 2009 - 09:57 PM

Aa, potem ni to to. Ker jst mam brez maskare trepalnice bl take k ti, niso lih "ekstra wau", z maskaro pa si želim iluzije biggrin.gif . Sam sem mela včas njihovo tud eno volum, v sivi tubi, tako debelo, pa se mi zdi, da je dost volumna nardila. Kaj pa telescopic?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1303 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 01 November 2009 - 10:07 PM

Probaj MUF Premium, meni je najboljša ever. cool.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1304 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 November 2009 - 10:37 PM

Katera je boljša, Premium ali AIO?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1305 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 02 November 2009 - 09:03 AM

meni pa ravno Premium ne odgovarja, čeprav ima gumijasto krtačko kot moja omiljena Telescopic. mi ne loči, priviha, kvečjemu mi naredi kontra efekt. pa zdi se mi, da jih ''skrajša''.
mene tudi zanima za AIO oops.gif
  • 0

#1306 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 02 November 2009 - 10:07 AM

men AIO ni nč posebnga, ne naredi neki ekstra učinka
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1307 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 November 2009 - 05:06 PM

mah, pejte se solit, ker ravno nasprotno pišete! laugh.gif

Jina: Se mi zdi, da maš ti ful drgačne trepalnice k jst. Ful bl močne, pa goste ...
  • 0

#1308 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 02 November 2009 - 07:57 PM

U must je joking. huh.gif Glih ti maš take. Vsaki nekaj drugega ustreza, najboljše, da probaš. 15€ je, pa še svinčnik dobiš zraven. cool.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1309 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 November 2009 - 08:07 PM

men je zadnje čase zmagovalna kombinacija ena ali druga Chanelovka (Inimitable ali Exceptionnel) in čez MUFka Premium. Naslednjo si bom pa verjetno spet Inimitable kupila.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1310 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 November 2009 - 06:09 AM

Jina: res se mi tko zdi hmm.gif

Bom pogledala za to Premium, pa ful je ugodna. Kakšno barvico pa dobiš zraven?
  • 0

#1311 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 November 2009 - 08:52 AM

Zraven dobiš barvico za oči. Meni je Premium maskara ok, ni mi pa noben presežek. Lepo podaljša, ampak včasih tudi malo zlepi. Ma ne vem, take čudne trepalnice mam pol. biggrin.gif

Sem pa čisto pozabila pohvalit Chanelovo Exceptionnel, ki je pa res čista volumenska maskara. Res doda ful volumna, nič ne zlepi, ampak ne podaljša ne vem kako veliko. Jst jo včasih uporabljam v kombinaciji z Rimmelovo VF extreme black - zakon pride. V glavnem fajn maskara, čeprav Rimmel je še vedno moja number 1. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1312 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2009 - 03:21 PM

QUOTE(eve @ 4. 11. 2009 - 8:52) View Post
Chanelovo Exceptionnel

Jaz pa ne morem povedati, kako je ta maskara mene razočarala. Ena najslabših maskar, kar sem jih imela. Skoraj polno imam še.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1313 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 November 2009 - 03:43 PM

A res? Men je pa ta všeč, mi pa npr. ni bila Inimitable, sem pričakovala ful, na koncu sem bila pa razočarana.
No, edino kar me pri Exceptionnel mal moti je to, da ne poudari tok trepalnic, doda dosti volumna, malo podaljša. Sem navajena, da so trepalnice res črne, vidne, kot mi to naredi Rimmelova VF maskara (madona, vse s to maskaro primerjam, sem že zoprna biggrin.gif ). No, ne glede na to, sem vseeno zadovoljna.
  • 0

#1314 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2009 - 03:47 PM

Hm, Rimmel VF mi je na koncu bila čist povprečna maskara, sicer dobra, a jo moji najljubši ever (Chanel Inimitable in Extracils) naščijeta. Exceptionnel imam sicer v neki čudno viola/sivi barvi, po moje je že tu napaka, da mi trepalnice za k. poudari + ne poudari mi pravzaprav ničesar. Sem mislila, da je pač to začetna pomanjkljivost, pa čez nekaj časa ni bilo nič boljše. Zdaj pa pridno počiva v predalu.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1315 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 November 2009 - 03:49 PM

Ja, tko da zelo naraven videz. smile.gif Tole Extracils moram pa še sprobat. biggrin.gif
  • 0

#1316 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 04 November 2009 - 03:54 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 11. 2009 - 15:47) View Post

čudno viola/sivi barvi

Ta odtenek je res neposrečen. ermm.gif

• 0

― V. Van Gogh

#1317 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2009 - 03:57 PM

Le daj. -) Jaz sem jo par let skos uporabljala (je pa podaljševalna, ni volumenska), potem pa šla na Inimitable (vmes pa sprobala še druge in nobena ni premagala teh dveh ... edino od YSL imam v violični barvi (prej Volume Effet Faux Cils, sedaj Everlong), ker je pač farba kewl). Edino sprobala bi še MYB Lash Stylist, tak, iz radovednosti - boljša od omenjenih Chanelovk mi tak ne bo.

QUOTE(Jinadaze @ 4. 11. 2009 - 15:54) View Post
Ta odtenek je res neposrečen. ermm.gif

Very. Ni mi jasno, kaj mi je takrat bilo, da sem ga kupila. Ker mi je že v trgovini deloval čudno.

• 0

#1318 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 November 2009 - 05:52 PM

Jaz sem dobila Rimmelovo Sexy Curves in je zakon, ful podaljša in odebeli. Prej sem imela eno od Estee Lauder in se slednja lahko skrije.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1319 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 November 2009 - 09:39 PM

Krtačko bo treba kr lepo sčekirat očitno, kera maskara pa ma kšn odtenk tist ogljeno črn, da je res globoka in močna? hmm.gif
  • 0

#1320 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 04 November 2009 - 09:51 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 11. 2009 - 15:57) View Post

Edino sprobala bi še MYB Lash Stylist, tak, iz radovednosti - boljša od omenjenih Chanelovk mi tak ne bo.[/font]

Škoda vsakega €. En velik poc. Proti Inimitable nima za burek.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users