Krema / serum za obraz
Posted 02 February 2010 - 04:54 PM
Posted 02 February 2010 - 05:07 PM
After all this time?
Always.
Posted 02 February 2010 - 07:15 PM
Posted 03 February 2010 - 09:15 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 February 2010 - 09:21 PM
Posted 10 February 2010 - 12:23 AM

Sem v iskanju za dobro ognjicevo kremo...in sem nasla od te firme neko ognjicevo kremo.Sestavin ni napisanih zato sprasujem,ce jo je katera imela,ce katera ve sestavine. Ne kupuje se mi kr tko na blef kreme.
Drgac so tiste rozice tam rumene ne rdece,tekst je pa oranzen...je mal slabsa slika.
Posted 10 February 2010 - 01:19 AM
Posted 10 February 2010 - 09:46 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 February 2010 - 11:18 AM

Posted 10 February 2010 - 04:12 PM

Za mojo kožo se odlično obnese zdaj pozimi. Imela sem namreč dehidrirano, a mastno kožo.
Olivno olje pa mi je vso suhost odvzelo stran in mi naredilo zelo lepo, navlaženo in gladko kožo.

Koža se mi tudi nič več prekomerno ne masti!
Olje nanesem pred spanjem na očiščeno kožo, z njim si odstranjujem tudi očesni makeup.
Včasih, če se mi zdi, da imam še vedno presuho kožo, si ga nekaj nanesem na obraz tudi kot podlago za MU.
1x tedensko pa si naredim še piling iz olivnega olja, medu in rjavega sladkorja.
I love it!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 February 2010 - 04:31 PM
Ti nic ne razsiri por? Jaz imam tudi mastno, obcasno izsuseno kozo, bi jo poskusila negovati z olivnim oljem. Vcasih si roke mazem z njim, pusti lepo mehke. In kljub temu, da je olje, ni zelo mastno.
Dosedaj sem poskusila negovati obraz samo z enim oljem - Akamutijevim iz plodov muskatne vrtnice, ki mi je sicer naredilo lepo kozo, ampak na zalost tudi se dodatno razsirilo pore. :|
Posted 10 February 2010 - 05:02 PM
A jih razširja, ali kako?

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 February 2010 - 05:08 PM
Zato me tudi moti, da vse vlazilne maske vsebujejo olje. Nihce ne pomisli, da je lahko tudi mastna koza dehidrirana, a se je ne da navlaziti se kako drugace, kot z oljem? : (
Imam vlazilno kremo za obraz, vendar bi moji kozi obcasno ustrezalo intenzivnejse vlazenje.
Eh. :|
Posted 10 February 2010 - 05:18 PM
Planet, mogoče pa je tvoja koža dovolj navlažena, ampak potrebuje nekaj hranilnega (glede na to, da ji olje paše). Jaz imam sicer iste probleme kot ti in mi vse oljnato razširi in zapaca pore. Ampak kakšno kvalitetno olje 1x do 2x na teden, bi ti pomojem pasalo (ampak ne zaporedoma).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 February 2010 - 05:30 PM
A tako gre to pri naravnih oljih, hvala za info!
Mislis, da je lahko mastna koza premalo nahranjena? Nisem niti pomislila na to, vedno imam v glavi, da je treba kozo ali mastiti ali vlaziti oz. oboje, ce gre za mastno kozo s suho povrhnjico. Mi priporocas kaksno olje? Bi poskusila, ampak se ne znajdem cisto nic na tem podrocju.
Ja tako ja, obcasno bi si jo namazala, pred spanjem recimo.
Posted 10 February 2010 - 05:44 PM

Posted 10 February 2010 - 05:54 PM
Ce jo namazem z vlazilno kremo je uro, dve ok, potem se zmasti (spet predvsem na T predelu), hkrati pa se recimo na celu obcasno tudi lusci.
Krneki.

Bom preizkusila! Imam ravno eno kvalitetno olivno olje doma. Hvala! Aja se to - a olivno (ali pa jojobino) olje ni problematicno glede tega, da bi se strjevalo v porah?
Posted 10 February 2010 - 06:26 PM

Pomojem ni tako problematično, če naneseš enkrat (saj boš hitro videla, če ti sploh paše). Samo nanašaj zelo na tanko (lahko prej navlažiš še s tonikom, da boš res samo 2 kapljici rabila za cel obraz). Če se zelo bojiš, lahko za začetek naneseš samo za par ur in spereš.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users