Nanizanke, nadaljevanke
Posted 30 July 2012 - 12:01 PM
Glavno vlogo imata Ricky Gervais in Ashley Jensen in v vsaki gostijo enega znanega igralca. Eni deli so bolj posrečeni in se res nasmeješ do solz, drugi pa malo manj manj in moraš za ogled imeti res rad zelo angleški humor v vsej svoji čudaškosti ... nekateri deli so me delali tako živčno, da mi niti slučajno ni bilo več smešno in se kar nisem znala uživet. Obdeluje res občutljive teme (rasizem, neozdravljive bolezni,...), ki jih hoče zapakirat s humorjem in če nisi pravilno razpoložen, ti zna bit nelagodno ob ogledu.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 31 July 2012 - 08:41 AM
http://www.imdb.com/title/tt1266020/
Kot kolega rad reče: tako si predstavljam delo naše občine!
Put A Kilt On It!
Posted 31 July 2012 - 06:24 PM
Žal so samo 3je deli na serijo, ampak so daljši, po 90 min. Brilijantna zadeva, čista 10ka.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 July 2012 - 06:29 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 August 2012 - 02:32 AM
zdaj po parih letih premora spet gledam OZ

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 August 2012 - 08:09 AM

Zelo mi je dober karakter Jima Caviezla, ki je tak grob pravičnik.

Bistvo serije je, da poskušajo rešiti umore še preden se le-ti zgodijo. Določene stvari so bile že videne, sicer.
Ampak ne morem mimo tega, kako vedno in povsod turijo ta 'nesrečni' 9/11.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 August 2012 - 01:51 PM
'nesrečni' 9/11.
![]()
To je bila itak najhujša tragedija vseh časov, kaj hujšega se nikoli ni zgodilo, se ne
dogaja in se ne bo, zgleda.
Posted 04 August 2012 - 02:00 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 August 2012 - 02:02 PM
Da ne bom čisto OT. Spet gledam Buffy The Vampire Slayer.
Oz imam pa tudi namen potegnit dol in pogledat. Pa Sex and the City. Nimam ga! Kaka sramota, heh.
Posted 04 August 2012 - 03:41 PM
Sam res. Mene tudi moti to. Isto me moti, da vedno, ko je tema Auschwitz v kakšni nanizanki (nadaljevanki, filmu...) je govora o trpljenju Judov. Nočem nikakor zmanjševat pomena holokavsta, res je bila to veliko tragedija....ampak v taboriščih je umrlo tudi ogromno Poljakov, Nemcev, Rusov, Jugoslovanov....itd.
Res je. Romov ... njih se nikoli ne omenja. Ter invalidov na sploh, homoseksualcev, Jehovih prič (če govorim izven okvira narodne pripadnosti) .... izpostavlja se pa samo in le Žide.
Posted 06 August 2012 - 03:27 PM
Downton Abbey imam na kompu, takoj me je pritegnila tematika.
S Suits se še matram, rada bi vsaj prišla do konca sezone. Zadnjič sem na sredini mogla prekiniti,
tako so mi bili dolgočasni.
Komaj čakam, da začnem še z Rizzoli & Isles nanizanko.
Ahhh ... toliko serij, premalo časa.
Posted 06 August 2012 - 05:48 PM
Coupling je pa ena najbolj carskih nanizank EVER!
Sem ravno proti koncu 3 sezone - zakon so. Jaz se na glas krohotam.
Jaaaa! Začela sem jo gledat zaradi teh dveh postov, ker sem se malo naveličala vseh resnih serij in sem potrebovala nekaj lahkotnega, pa še ful malo delov je. Ampak vsak posamezen je nor, res. Jaz se tudi na glas smejim zraven, zakon so. Zaenkrat sem pri drugi sezoni in so mi vsi res smešni, fantje mogoče malo bolj od punc- ampak se mi zdi, da je tako povsod, da se fantom šale bolj posrečijo, jim bolj pašejo al ne vem kaj. Zdaj vidim, da Jeff odide, neeeeee! On je ful simpatičen s svojimi blodnjami. Skoraj sem se polulala v epizodi, kjer spozna punco na vlaku in ji reče, da ima leseno nogo

Posted 07 August 2012 - 06:21 AM
Pač rešujejo primere, ampak namesto da bi raziskovali umore, jih preprečujejo. Pa ogromno je prizorov, ko se vse zgodi
v eni sekundi, ali tik pred zdajci, primer: ko ti morilec že prisloni pištolo ob sence in je ena sekunda, preden sproži,
pa pride izza vogala mudel, in ga ustreli v nogo. Ma daaaaj.

Posted 07 August 2012 - 07:49 AM
Jaaaa!
Me veseli, da ti je všeč. Res škoda, da se zadnje par delov tako zvodeni. Do takrat so kar nekako držali kvaliteto. No mogoče pa samo meni ni bilo všeč.
Put A Kilt On It!
Posted 07 August 2012 - 07:58 AM
Zdaj edino Buffy the Vampire Slayer in Sex and the City gledam na šihtu na TV, če imam čas, malo poškilim.
[Napoleon]
Posted 08 August 2012 - 09:47 AM
Me veseli, da ti je všeč. Res škoda, da se zadnje par delov tako zvodeni. Do takrat so kar nekako držali kvaliteto. No mogoče pa samo meni ni bilo všeč.
Zadnjih delov 4. sezone al že 2.?
Posted 08 August 2012 - 11:57 AM
Downton abbey je fantastična nadaljevanka!!! Prvo sezono sem pogledala na dah!
Put A Kilt On It!
Posted 10 August 2012 - 04:16 PM
oz. jo stopnjevali. Sem si pa Rizzolijevo iz knjig točno takšno predstavljala ... bolj tako možato (karakterno),
skos se počuti nekoliko ogroženo in z občutkom konstantnega dokazovanja, tudi vizualno so zadeli mojo
predstavo. Dr. Isles mi je faca, humor mi je všeč. Sicer je Dr. Isles v knjigah opisana kot črnolaska s strogo
frizuro do brade, bele polti, pa ponavadi ima krvavo rdečo šminko na ustnicah.
True Blood so mi pa postali tako dolgočasni, da sem dejansko medmes nehala gledati.
Posted 11 August 2012 - 09:00 PM
Še vedno nisem pogledala Tudorjev in Borgias

Put A Kilt On It!
Posted 11 August 2012 - 09:05 PM
Še vedno nisem pogledala Tudorjev in Borgias
Za to pa se lahko pošteno nahariš, ja.

Ne štekam, sploh ...

Ata Rodrigo ni zadovoljen

Za Tudorje pa nekaj stimulacije ..

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users