Komentarji / naše recenzije FILMOV
Posted 09 September 2008 - 08:33 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 September 2008 - 11:50 AM

Kr razočarana, niti enkrat se nism res ornk nasmejala, pač še ena podpovprečna komedija.
Posted 10 September 2008 - 12:19 PM
Hvala.

Posted 10 September 2008 - 02:01 PM

Zelo simpatičen filmček o razmerju starejše ženske z mlajšim moškim, z bivšim možem, s posrečeno hčerko.
Aj lajk.

Posted 10 September 2008 - 02:06 PM
Hvala.

Np. Tale, mislim, da ni fejk in ne rabiš nobenega gesla. Nisem ga še potegnila... bom ga zdaj dala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 September 2008 - 02:54 PM

Priznani režiser Christopher Nolan (Memento, Batman: Na začetku) je posnel triler, ki se vrti okoli čarovniških trikov in iluzij.
V filmu, polnem preobratov, spremljamo viktorijanska čarovnika, ki se v krutem rivalstvu spopadeta z nenavadnimi triki, istočasno pa si na smrt želita izvedeti skrivnosti drugega. Zgodba se odvija v Londonu ob koncu 19. stoletja. V času, ko so bili čarovniki idoli in zvezde najvišjega kova, sta se mlada čarovnika odločila, da bosta tudi sama postala slavna.
Nobel in prefinjen Robert Angier (Hugh Jackman) je izvrsten zabavljač, medtem ko je nekoliko zategnjeni purist Alfred Borden (Christian Bale) ustvarjalni genij, ki pa svojih trikov ne zna prikazati na zanimiv način. Na začetku sta prijatelja in partnerja, ki se spoštujeta. Toda ko se zalomi pri njunem najveličastnejšem triku, postaneta najhujša sovražnika - vsak hoče biti boljši in hoče uničiti drugega.
Z vsakim trikom in z vsako predstavo se njuno kruto rivalstvo veča, dokler ne preseže vseh mej in ne posežeta po neverjetnem električnem izumu znanstvenega genija Nikole Tesle. Ob vsem tem pa hudo trpijo ljudje okoli njiju.
Ocena na imdb: 8.4/10
Zanimiv film, ki sem ga dol potegnila predvsem zaradi režije Cristopherja Nolana, ki me do sedaj še ni razočaral. Dobra igralska zasedba, dialogi, napeta zgodba in veliko preobratov. Priporočam v ogled.
8.5/10
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 September 2008 - 03:09 PM
No, super. Ga bom potegnila dol čez noč...

Posted 10 September 2008 - 06:20 PM

Posted 10 September 2008 - 08:49 PM
FTSE sem pogledala Butterfly on a Wheel, HUDO.
Posted 12 September 2008 - 07:54 AM
Smart People
7.5/10, ker je na momente mogoče rahlo dolgocajtn.

Hmmmm, ljudje se lahko spremenijo.
Mene film ni pretirano navdušil, daleč od tega, da bi bil slab, ampak imam nekako mešane občutke glede njega. Vrhunska igralska zasedba (Dennis Quaid, Ellen Page, SJ Parker), predvsem Quaid in Page opravita svoje delo odlično. Konec skoraj pričakovan.
Ocena: močna 6/10
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 September 2008 - 08:57 AM
MY SASSY GIRL
V bistvu drugačen romantičen film,kot smo jih sicer vajeni, men je bil všeč. Zgorej mate trailer na linku.
dobra 7
Včer sm pa tud jst gledala I could never be your woman,pa sj je ok sam nč posebnga.
Zlo všeč mi je bil film WANTED
8/10
Posted 13 September 2008 - 09:13 AM
Včer sm pa tud jst gledala I could never be your woman,pa sj je ok sam nč posebnga.
Sej ni nič posebnega, sam je pa tak simpatičen, lušten za doma pogledat.
Posted 13 September 2008 - 12:45 PM
Mi je bla Sassy bolj všeč

Posted 13 September 2008 - 03:21 PM
MY SASSY GIRL
V bistvu drugačen romantičen film,kot smo jih sicer vajeni, men je bil všeč. Zgorej mate trailer na linku.
dobra 7
BAD! Američanom pa res že zmanjkuje idej, to je spet en remake odličnega korejskega filma.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 13 September 2008 - 03:23 PM
Mislim,to mi fant pravi da sem kao. Sam jst res ne maram poševnookih filmov,edini ki sem ga prežvečla je bil samuraj.
Posted 13 September 2008 - 07:20 PM
Ravno sva pogledala ZOHANA, sploh ni slab, une scene v frizerskem salonu so pa tak smešne, da sva umirala od smeha. Jst sem enkrat komi do sape pršla.

Posted 13 September 2008 - 07:52 PM
Jaz ga imam na kompu, pa sem sam na hitrico pogledala prvih 10 min, ni bilo potem več časa. Upam, da dobim vsaj kake zgledne angleške podnapise (slovenskih ni nikjer), ker zaradi naglasa včasih komaj zastopim...
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 September 2008 - 08:52 PM
Na www.podnapisi.net sem jst dobila slovenske, tak da so.
Posted 13 September 2008 - 09:52 PM
Jaz ga imam na kompu, pa sem sam na hitrico pogledala prvih 10 min, ni bilo potem več časa. Upam, da dobim vsaj kake zgledne angleške podnapise (slovenskih ni nikjer), ker zaradi naglasa včasih komaj zastopim...

KLIK
Posted 13 September 2008 - 11:35 PM

Napeto, nepredvidljivo, zanimivo, skratka HUDO.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users