Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#1301 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2006 - 11:05 AM

*Ar|anchY* hvala za izčrpno poročilo! wink.gif Verjetno ima šminka dosti drobnega shimmra, ne pa ravno bleščice, ane? Sem razmišljala o nakupu, ampak sem želela nekaj bolj slabo pigmentiranega, bolj tko glossy efekt, ki ne obarva ustnic tako fejst. Zadeva verjetno nima zašlitnega faktorja, ane?

Bom verjetno pristala kar na Chanelovi Aqualumiere, čeprav mi je božanska ovojnina Guerlainove Kiss Kiss šminke ful vabljiva.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1302 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 February 2006 - 12:49 PM

QUOTE(Blondi)
Punchkaaaaaaa, bemtiš, ki si jo našla?? rolleyes.gif v kerem delu mullerja?

Čisto na začetku ko noter prideš so parfumi na desno ne ? .. no greš do konca in na levo potem je pa tak približno 6 vrst "polic" no na začetku vsake vrste, pa so kao obešene razne pilice, škarjice, potem razni čopiči, gobice za nanašanje pudra in ostalo. Tam sem našla to zanko. Ampak je bla še zadnja ! tak da idi pogledat čez kake 4 dni vrjetno bojo spet dobili !

Aja govorim ti za Mariborski Muller. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1303 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 February 2006 - 12:50 PM

QUOTE(pika)
Zanka za ogrce? Kaj je to, kako deluje pa kje se kupi in kaka je cena? oops.gif

wink.gif

To je taka kovinska palčka, na vsaki strani ima eno zanko. ZAnka se potisne ob ogrc in ta skoči ven. Koža se manj poškoduje, kot pa da če bi iztiskala z nohti. Jaz sem kupla v Mullerju ... stala pa je 1200 SIT.
  • 0
Viens, reste ici!

#1304 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 08 February 2006 - 01:01 PM

DiLeMa: tut jst sm gledala to Chanel-ovo Aqualumire, ampak mi noben odtenek ni biu vsec-al so bli premočni al pa presvoh...nvem no ermm.gif sporoc pa...ce bo teb ksn vsec wink.gif
  • 0

#1305 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 February 2006 - 03:17 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
QUOTE(Blondi)
Punchkaaaaaaa, bemtiš, ki si jo našla?? rolleyes.gif v kerem delu mullerja?

Čisto na začetku ko noter prideš so parfumi na desno ne ? .. no greš do konca in na levo potem je pa tak približno 6 vrst \"polic\" no na začetku vsake vrste, pa so kao obešene razne pilice, škarjice, potem razni čopiči, gobice za nanašanje pudra in ostalo. Tam sem našla to zanko. Ampak je bla še zadnja ! tak da idi pogledat čez kake 4 dni vrjetno bojo spet dobili !

Aja govorim ti za Mariborski Muller. wink.gif

Grrrrrrrrrrrrrrrrr!! evil.gif zadnjo si pokupla?? evil.gif biggrin.gif ok no, bom mogla počakat! hvala!
  • 0

#1306 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 February 2006 - 03:54 PM

HaHa. twisted.gif Sej ti pravim, idi pogledat čez kake štiri dni mogoče kaki tedn.. ziher bojo spet meli!
  • 0
Viens, reste ici!

#1307 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 February 2006 - 02:05 PM

Keune Reconstructor
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1308 tini106

tini106

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 09 February 2006 - 02:07 PM

Apotheker Scheller gel za umivanje obraza za mešano in nečisto kožo
tonik garnier
biotherm deo gel
  • 0

#1309 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 February 2006 - 08:55 PM

čisto karitejevo maslo iz l'occitane
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1310 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2006 - 11:00 AM

.
Vichy - Lipidiose II
Clinique - Dramatically Different Moisturizing Gel

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1311 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 February 2006 - 11:20 AM

Jst pa pozabla omenit, da sm dobila zadnjič Dior Ultra Mat tekoči puder ... ane, Jenna? biggrin.gif
  • 0

#1312 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 10 February 2006 - 11:25 AM

QUOTE(DiLeMa)
Jst pa pozabla omenit, da sm dobila zadnjič Dior Ultra Mat tekoči puder ... ane, Jenna? biggrin.gif

IPB Image u u u, POROČILO!!! IPB Image IPB Image IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1313 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2006 - 11:27 AM

.
Ja, prav zares ga je! IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1314 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 10 February 2006 - 12:16 PM

No jst sem se pa mal zadržala na polički od Essence. biggrin.gif

* High shine eyeshadow cream (odtenek 01 Pssst!)

* Lipstick (26 Ice Princess)
Zaenkrat sem sprobala samo tole...ful mi je všeč čokoladkast vonj, je pa take bolj kožno nežno svetlo rjavkaste barve z velik shimmra. Ful lepo. tongue.gif

* Sheer & Shine lipliner (01 Sugar Daddy)

* Kajal pencil (08 Teddy)

* 2in1 Kajal Pencil (01 Black & White)
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1315 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 February 2006 - 03:54 PM

[quote=Špela]čisto karitejevo maslo iz l'occitane

eno ni bilo dovolj in sem si danes omislila še enega, tokrat onega, ki diši po sivki, v muellerju pa sem si privoščila penaten kremni gel za umivanje obraza in rok (huh, kakšno olajšanje je njegov prefinjeni vonj napram onemu kao 'super cool mango duft' od pene za umivanje schaum baer iz dmja).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1316 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32532 posts

Posted 10 February 2006 - 04:10 PM

Dobila Avon kremo M24 in losijon za čvrsto kožo SSS.
  • 0

#1317 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 February 2006 - 05:42 PM

-Artistry lak v barvi PLUM CRAZY
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1318 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 10 February 2006 - 05:44 PM

Temno moder lak S-he
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#1319 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 February 2006 - 06:35 PM

Tarte Cheek Stain - Blushing bride
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1320 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 February 2006 - 10:11 PM

korektor
  • 0
Viens, reste ici!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users