AVON
Posted 04 June 2008 - 06:47 PM
Se pa še priporočam za opis vonja kokos/banana kolekcije.
Posted 09 June 2008 - 10:11 PM
Jaz imam vijoličnega Plum. Barva je v tem primeru (plum) res taka, kot tlele izgleda- plum rjavkasta. Meni je fajn, lepo mlet, pigmentiran. Gobica mi je kakovostna in lepo nanašaš...samo bolj malo ga je notri. za osbtojnost ne vem točno več- mislim da povprečje, ne spomnim se kak je bilo brez primerja (zdaj imam tak UD primer...)
Se pa spomnim, da eni Deep purple ni bil všeč, tudi barva ni bila enaka kot v katalogu, tak da izgleda je odvisno od barve do barve.
Mene pa powder pink full mika. Mi je taka kjut piggy barva. Kaka je pa v živo, kdo ve...
Če te mika, ti ga jaz prodam. Sem samo sprobala.
Imam pa tudi odtenek plum. Senčke so kakovostne, samo barve mi niso všeč.
Posted 04 August 2008 - 11:41 AM
Posted 05 August 2008 - 06:40 PM
Posted 07 August 2008 - 05:05 PM

Jaz mam pa eno prošnjo

Posted 07 August 2008 - 06:30 PM
Posted 07 August 2008 - 07:15 PM

Posted 09 August 2008 - 01:44 PM
Drugače pa me zanima, če ima katera izkušnje s tema dvema izdelkoma (paleta krem senčil) iz linije Color Trend. Barve so čudovite, a me skrbi, ker so kremaste, če se potem barva sploh pozna kaj na očesu, ali se vse skup le srebrno sveti, kot so kremaste ponavadi...?

Posted 11 August 2008 - 06:05 PM
Pa še neki me zanima... ka slučajno kera uporablja katero od krem za noge proti celulutu Solutions? Kr js sm si že lani kupla eno ki vsebuje še bleščice in rahlo porjavi noge, zdej pa je ne najdem več v katalogu, sm pa opazla, da je ena nova pa nevem a je to ta v mal drugačni embalaži al pa čist ena druga!
te kreme žal ni več. je pa zdej krema Cellu-Glow, ki je namenjena za oblikovanje celotnega telesa (ne samo nog) in hkrati podari tudi rahlo zagorel videz.
Posted 12 August 2008 - 04:48 PM
Posted 15 August 2008 - 11:21 AM
Celia, zgrešila sem tvoj post, žal. Imaš še v prodaji powder pink senčilo?
Drugače pa me zanima, če ima katera izkušnje s tema dvema izdelkoma (paleta krem senčil) iz linije Color Trend. Barve so čudovite, a me skrbi, ker so kremaste, če se potem barva sploh pozna kaj na očesu, ali se vse skup le srebrno sveti, kot so kremaste ponavadi...?

Klavdija, senčka je še na voljo.
Jaz imam ta zgornji kompletek Color Trend. Naj te ne skrbi, barva senčke se pozna. Bela ima notri še bleščice. Pomanjkljivost teh senčk je, da so bolj slabo obstojne. Npr. enkrat sem se zjutraj namazala, popoldne pa na veki skoraj ni bilo sledu o senčki!

Posted 15 August 2008 - 12:32 PM
Js sm ful zadovolna. Je pa res, če se hočeš znebit celulita, morš kej več nrdit, kot se pa sam mazat.. like pravilna prehrana, gibanje, ... Js sm nejprej nehala pit gazirane pijače, samo vodo, se mazat s to kremo in učinek je biu ful hitro opazen!! Pa tut koža je bol črvsta.
Posted 15 August 2008 - 01:31 PM
Ka mogoč ve kera za kako podobno kremo???
Drugač pa hvala useen za nasvet Tjaska sam se js s celulitom spopadam tut še na drugačn način, te kremice pa le niso čudežne!

Posted 24 August 2008 - 06:59 PM
Posted 25 August 2008 - 07:53 AM
Posted 28 August 2008 - 07:30 PM
Ko bi se to zgodilo le 1x, bi razumela, a ker se mi skoraj vsak mesec pojavljajo problemi takšni ali drugačni z Avonom, mi že parajo živce, vsakič mi pritisk naraste. Trenutno se gre za akcijo, kjer se je dalo naročiti 2 Glazewar glossa- en za polno ceno 8.1 evra in drugi za 1 evro...dobila sem le enega, obračunano vse.
Posted 28 August 2008 - 07:43 PM
Mislim, da bi to doseglo nek efekt, pač naredi se zgroženo in razočarano, pomoje bo delovalo.
Posted 28 August 2008 - 09:25 PM
Sem malo narobe napisala, takšen primer je bil prvič, da kaj nisem dobila. So bili pa drugačni. Naprimer, da ne dobim pravočasno (en teden zamude), čeprav bi morala dobiti v kampanji A, in potem ko se le prišlajsa dostavljalec, pravi, da sem iz kraja, ki je izven njihovih dostavnih poti (btw, sem iz enega največjih dolenjskih krajev ob avtocesti LJ-ZG, tak da take bedne čist odpadejo), pa čeprav tut vem, da majo navigacijo. Položnice mi seveda niso prestavili na kasnejše plačilo, to pa ne. Potem je bil primer, da sploh nisem dobila pošiljke, nič, položnica je bila pa izpostavljena (videla na netu). Ko 2 tedna ni bilo nič od nič, vsa razpenjena začnem klicarit okrog (moja koordinatorka ni vedla nič), tak sem nekak zvedla, da je moj paket v Celju. (na desetine kilometrov stran od mene). Kaj je tam delal, bogve. Ko je prišel, je bila škatla razbita, raztrgana, potlačena, en izdelek v prafaktorjih. Spet drugič sem dobila vse polito, čeprav ni puščalo nič-kar bi imela svojega v škatli. Prihajali so že izdelki, ki ih nisem naročila, torej drugačni npr. laki za nohte, čeprav je bilo obračunano pravo naročilo. In še 1x, ko sem že dobila tista darila, ko smo zbirale točke, je več izdelkov prišlo z 3/4 vsebine, kar je nekdo že uporabljal, in bogve kdo je bil to...je letelo v smeti- kaj naj delam reklamacijo, da sem darilo dobila rabljeno? Bah, smotani so tok...čudež je že, če je vse tipi topi in dobim celo kak dodatek zastonj notri. No take reči, ziher sem še kaj pozabila.
Skoz niham med tem, da neham naročat (in dejansko ne kupujem več vsak mesec zarad tega), po drugi strani imajo veliko fajn akcij in kul izdelkov...Bi rekla kaj koordinatorki, a ona tak ne more na to vplivat veliko.
Posted 28 August 2008 - 09:33 PM
Posted 28 August 2008 - 09:40 PM
Groza, kaj berem.
Jaz itak ne maram Avona, večina izdelkov mi ni bila všeč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users