Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#1301 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 June 2011 - 08:45 PM

kok pa stane? mogoče je poceni idea.gif
  • 0

#1302 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 June 2011 - 08:47 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 6. 2011 - 14:28) View Post

v tem bloku je res privilegij, če si gluh (in velikokrat tudi slep). [/font]

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 6. 2011 - 20:43) View Post

ohmy.gif Nič ne vidim, nič ne slišim.

laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2011 - 08:48 PM

FOF! dry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1304 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 14 June 2011 - 09:35 PM

hahahahaha rea carica!!!
  • 0

#1305 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 June 2011 - 09:51 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 14. 6. 2011 - 19:04) View Post

lol jaz kot mikrobiologinja bi morala biti še najbolj fanatična glede tega... but I'm not ... at all! laugh.gif

Ej, js sm trpela, ko smo imeli predavanja in mikrobiologije. Ženska je začela z: "Samo pomislite, koliko ljudi se je že dotaknilo tega pa tega... Koliko bacilov je okoli vas. Zdaj, ko tukaj sedite zraven vaše sosede, ne veste, če ima to pa to pa to...." Samo začeli smo se gledat, kot da bomo tisti hip videli na sosedi veliko bakterijo, ki nas bo napadla... Imela je še en srhljiv glasek in prav nisem hotla hodit na predavanja zaradi nje... PO predavanjih nas je večina šla na wc roke umivat laugh.gif
  • 0

#1306 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 14 June 2011 - 10:00 PM

bwahhaha laugh.gif
  • 0

#1307 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 14 June 2011 - 11:51 PM

Se mi zdi, da se je v zadnjem času to ful razpaslo. Ena kolegica npr vedno odpira vrata v trgovinah, javnih prostorih,...s komolcem, ali kako drugače, samo, da se ne bi z dlanmi dotaknila.
Jaz se glede tega niti malo ne sekiram. Bakterije so itak vsepovsod, ne bom umrla, če si ne razkužujem rok in vsega v hiši. Si pogosto umivam roke, razkužila pa še nikoli nisem imela.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 15 June 2011 - 08:23 AM

Meni je smešno tako kompliciranje. Sploh kake fancy tete, ki se potem s papirnatim robčkom držijo za štange na avtobusu. laugh.gif Imam sicer eno mini razkužilo za roke v torbici in sem ga do zdaj uporabila ene dvakrat, od tega je bilo enkrat, ker sem jedla neke ribe in so mi totalno roke smrdele, pa si jih nisemmogla kar naprej umivat. laugh.gif
  • 0

#1309 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 June 2011 - 08:30 AM

Jaz poznam eno punco, ki ima ful fobijo pred bakterijami, oz. površinami, katerih se je že kdo dotaknil.
Ko gremo na kavo, ona nikoli ne pije kave iz šalčke normalno, ampak jo vedno drži tako, da ima obrnjeno z ročajem proti sebi in od tam pije - ker tako noben ne dela in če šalčka slučajno ne bi bila dobro umita, ona ne bi staknila bakterij. laugh.gif
Pa vedno si žličke ali pribor dodatno "spolira" s prtičkom, preden uporabi. Baje tudi, kadar je pri kom na obisku.
V torbi ima en kup razkužil in tono robčkov, ker si z njimi odpira vrata, pritiska na gumbe v dvigalu, itd..

Sicer pa pravi, da je zato taka, ker je bila kot majhna kar naprej bolna, pa jo je zato mama ves čas opozarjala, da so bakterije povsod in da si naj kar naprej umiva roke. ermm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1310 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2011 - 08:44 AM

Al pa če je bila lih od te obsesije njene mame skos bolna. laugh.gif
  • 0

#1311 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 June 2011 - 09:16 AM

^ možno. laugh.gif

Da grem nazaj k temi...

Ena moja zanimiva navada je, da moram, preden zaspim, imet nujno uho pokrito. V 99% spim na levem ali desnem boku, oz. na pol na trebuhu in imam pač eno uho na blazini, drugo pa je odkrito. In če nisem prek ušesa pokrita, zelo težko zaspim. Ponoči se seveda odkrijem in tudi, če se vmes zbudim, mi ni problem zaspat nazaj z odkritim ušesom. laugh.gif

Mislim pa, da je to za to, ker je en sošolec v osnovni šoli povedal, da se je zjutraj zbudil, pa je nekaj začutil v ušesu. Ko si je malo bezal, pa mu je iz ušesa prilezel pajek! Jaz se pa pajkov kar precej bojim in sem bolj pomirjena, če imam pač pokrita oba ušesa. ph34r.gif oops.gif

Pa še ena navada, ki jo ima po mojem kar nekaj ljudi... preden se lotim kakšnega projekta - npr., ko pride na vrsti učenje za izpite, ko začnem po dolgem času spet s fitnesom, preden se lotim generalnega čiščenja stanovanja... si prav moram it nekaj kupit, da se potem te stvari lažje lotim - npr. nova pisala, beležke, hlače ali superge ali kak del oprave za fitnes, nova čistila, pripomočke za čiščenje... oops.gif
Me že moj fant postrani gleda, mi je zadnjič dokaj očitajoče rekel, da se ne znam ničesar lotit, brez da bi si nekaj novega zraven kupila. oops.gif

V povezavi s tem sem ugotovila tudi, da sem pred leti imela obdobje, ko nisem in nisem mogla opravit enega izpita, pa sem si zato non-stop kupovala razne glosse in balzame za ustnice. Na dan sem si jih kupila tudi do 5. cry.gif Je bila nekakšna terapija zame. Seveda sem se tega začela zavedat šele po tem, ko sem izpit končno naredila in se mi je po predalih valjalo ogromno tega. Večino sem potem prodala ali podarila. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1312 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 June 2011 - 09:18 AM

QUOTE(Immortelle @ 15. 6. 2011 - 10:16) View Post

^ možno. laugh.gif

Pa še ena navada, ki jo ima po mojem kar nekaj ljudi... preden se lotim kakšnega projekta - npr., ko pride na vrsti učenje za izpite, ko začnem po dolgem času spet s fitnesom, preden se lotim generalnega čiščenja stanovanja... si prav moram it nekaj kupit, da se potem te stvari lažje lotim - npr. nova pisala, beležke, hlače ali superge ali kak del oprave za fitnes, nova čistila, pripomočke za čiščenje... oops.gif
Me že moj fant postrani gleda, mi je zadnjič dokaj očitajoče rekel, da se ne znam ničesar lotit, brez da bi si nekaj novega zraven kupila. oops.gif

ninja.gif Včeraj sem si kupila en čopič in eyeliner, zato da bi se začela učit historično slovnico. cry.gif laugh.gif

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

• Guests

Posted 15 June 2011 - 09:22 AM

QUOTE(Immortelle @ 15. 6. 2011 - 10:16) View Post

Ena moja zanimiva navada je, da moram, preden zaspim, imet nujno uho pokrito. V 99% spim na levem ali desnem boku, oz. na pol na trebuhu in imam pač eno uho na blazini, drugo pa je odkrito. In če nisem prek ušesa pokrita, zelo težko zaspim. Ponoči se seveda odkrijem in tudi, če se vmes zbudim, mi ni problem zaspat nazaj z odkritim ušesom. laugh.gif

Tudi jaz! Ampak zato, ker hočem imet popolno tišino, sicer me vsak šum moti. Imam pa prav za čez glavo en manjši povšter (od nekdaj istega, šele letos sem mu zamenjala prevleko, ker je bila že čisto sesuta biggrin.gif) Samo na potovanjih ga ne nosim s seboj in se z odejo čez glavo pokrijem. smile.gif

• 0

#1314 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2011 - 09:56 AM

Jaz VEDNO spim s pokritimi ušesi (pa še s tisto masko za oči laugh.gif ), to pa zato ker me vsak najmanjši hrup moti, tud dihanje fanta. Res, brez nikakor da zaspim. O smrčanju pa ne bi, ker lahko morim. ph34r.gif S čepki sicer spim, če je nujno, ampak me zjutri ful ušesa bolijo.
  • 0

#1315 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2011 - 10:00 AM

Plain Jane, jaz ugotavljam, da sva si midve precej podobni v tem, da naju marsikaj moti. XD
Moj fant tudi smrči. Pa pravi, da ga naj ruknem, ko bo. Samo potem ga lahko skos rukam.
Ker ga dregnem, 5 sekund je tiho, potem pa spet. In postanem tako živčna, da mi gre na jok.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1316 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 15 June 2011 - 10:12 AM

Naj se obrne na bok. biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1317 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 June 2011 - 10:12 AM

Gret minds think alike. laugh.gif Ja, res je! Za spat sem jaz resnično obupna. Moj sicer ne smrči ful (razen če ne zaspi na hrbtu!), čeprav je za moje pojme dihanje skoraj enako motoče kot smrčanje. laugh.gif In ko ga ruknem in zagodrnja rečem, da nej neha naglas dihat, ker če rečem da smrči se je tud sred noči prpravljen skregat da on pa že ne smrči. Jaz pravo histerijo zganjam okol tega smrčanja, njegovga fotra bi lahko ubila, prisežem! Pa za njega je že prav nevarno, ker je po par sekund brez zraka! ohmy.gif
Pa fantu sem že ene parkrat zagrozila, da bom uvedla ločene spalnice.
Ah ja, jaz si izjemno pogostokrat zaželim, da bi ostala na svojem sluhu izpred 15ih let.

• 0

#1318 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 June 2011 - 10:15 AM

joj smrčanje....mene prav konkretno živčno naredi!
Moj bivši tudi ni verjel, da smrči - potem sem ga pa enkrat z mobitelom posnela, kako drgne. Se mi ni drznil več oporekati laugh.gif

• 0

#1319 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2011 - 10:18 AM

Spi na boku in smrči! Pa mene dihanje tudi moti, tisto tako prefinjeno ... včasih celo bolj kot glasno
smrčanje. Najrajši spim sama. dry.gif

• 0

#1320 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 June 2011 - 10:32 AM

JAZ TUDI!!! Mene smrčanje grozljivo moti, sem že večkrat šla sredi noči v dnevno spat. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users