Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1301 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 28 June 2009 - 12:35 PM

Ko ste ravno govorile o ljudeh, ki vam kaj na ulici vsiljujeo, imam eno svojo izkušnjo...

Sredi Maribora je bil postavljen en štant in polno teh "kao prostovoljcev", ki so ustavljali ljudi. Pridem jaz mimo in me en od teh ustavi ter vpraša, če bi podpisala peticijo proti uživanju drog ter mi potisne kulico. Ajde sem rekla bom te že podpisala, da se ga rešim. Pridem do stojnice in napišem ime in priimek, potem še naslov (nisem točnega napisala) in potem idim naslednjo kolono prostovoljni prispevek. Pa jaz debelo pogledam kaj te majo to. In oni rečejo, da bilo kakšen denar. Sem bila pa namenjena ravno na bankomat in nisem imela res nobenega denarja razen enega eura. Sem mu vrgla tisti euro in rekla, da se mi ne zdi najbolj pošteno, ker tega prej niso omenjali in odšla. Ne me narobe razumet, jaz z veseljem dam kdaj kaki mali prispevek, ampak, da te na tak način preslepijo mi je bil pa res višek.

Še zdaj mi žal za tisti euro verymad.gif

• 0

#1302 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 28 June 2009 - 12:42 PM

Hahaha .... ja, meni gredo blazno na jetra delovno sposobni ljudje, ki hodijo naokoli in težijo za denar. Pred časom sem se spravljal v avto parkiran pri Tivoliju, pa mi pride en težit, če mu dam 8€ (!), ker da ima otroka v avtu. blink.gif Ga odpravim s "pa ga daj ven iz avta, če je to problem" ...
Mine en teden, pride isti tip, takrat je bila zraven tudi Hevea ... in je prišel spet z 8€ in otrokom v avtu ... Jasno, sem ga hitro odslovil in mu dal vedet, da je že zadnjič prišel k meni s tem bednim otrokom v avtu. evil.gif
  • 0

#1303 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 28 June 2009 - 12:47 PM

bellini, imam isto izkušnjo. Prav prisiljo te, da prispevaš. down.gif Zdaj se jim že na daleč izogibam.

sajk in zakaj bi mu moral dat 8 € če ima otroka v avtu? V čem je keč? Avto ma, otroka ma... kaj mu pa manjka? huh.gif
  • 0

#1304 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 28 June 2009 - 12:54 PM

QUOTE(Kalypso @ 28. 6. 2009 - 13:47) View Post

sajk in zakaj bi mu moral dat 8 € če ima otroka v avtu? V čem je keč? Avto ma, otroka ma... kaj mu pa manjka? huh.gif

Ne vem?! laugh.gif

Bellini, Kalypso - a sta jim za droge prispevali? biggrin.gif
  • 0

#1305 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 28 June 2009 - 12:59 PM

Ti nič ne slediš rolleyes.gif za bencin mu je zmanjkalo, za bencin!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1306 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 28 June 2009 - 01:13 PM

Bogi revež. Bencina mu je zmanjkalo. Dvakrat na istem mestu, dvakrat z otrokom v avtu. laugh.gif Kakšno naključje. laugh.gif laugh.gif

Ja, sajk, ena teh komun je bila, ja. rolleyes.gif

• 0

#1307 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 June 2009 - 01:14 PM

Kje je glih teh 8€ najdu, lol. biggrin.gif
  • 0

#1308 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 28 June 2009 - 01:15 PM

Kalypso, drugič jim reci, da nimaš nič proti uporabi drog, dokler jih uporabljajo na lastne stroške in idi dalje. lol1.gif
  • 0

#1309 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 June 2009 - 01:53 PM

jz žvim pod narkomansko hišo in se ta folk vsak zase pač spomne/zmsil enga izgovora oz načina pristopa ki ga bo delil s tujci in tko pač je... vsak dan poslušam iste fore, oni se me pa očitno valda ne zapomnijo.
kle pr ns je en model konstasno ene 3 mesce hodil pa nabiral kroge okrog teh blokov k žvim z eno kantico za bencin, in je tud govoru, da rab bencin da lah otroka nekam odpele...
je bil pa tak ful temen in po polti in lase... pa ni čist lepo slo govoru-
sajk, pa ta k je tebe prosu za denar kak je bil
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1310 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 28 June 2009 - 02:28 PM

Lih tko ... mal bolj zapečen, črni lasje, za slovenščino ne morem rečt, ker je premalo besed izustil, je bil pa brez kante za bencin. smile.gif

• 0

#1311 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 28 June 2009 - 03:59 PM

To je mene en pred kolosejem, da mora nujno odpeljat bolnega otroka v bolnišnico na Jesenice in, da je zdej žena z otrokom v avtu, pa da za bencin nimajo. Isto tak bolj temen, meni je zgledal Rom, pa ful uštiman neki. Pa sem mu lepo povedala, da je klinični čisto blizu, postaja za Bus pa tud, če je nuja pa tud rešilc lahk pride ponjga. Sam pol me je blo kr mal strah, ker sva čist bliz avto pustila, pa da se ne bi na avto spravu.
  • 0

#1312 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 28 June 2009 - 04:27 PM

Mene je ena na Čopovi v razmaku 5 minut 2x ustavila. Sem ji zatežila nazaj, da če že ustavlja folk, naj si vsaj za 10 minut nazaj zapomne, komu teži...

Drugače me je en hotel v 2 dneh na isto foro vržt:
"ej sori, grem na bus za Kranj pa mi manjka 300 tolarjev..."
In potem sem ga vprašala, če mu je včeraj istih 300 tolarjev manjkalo. Se je samo obrnil in šel...

Al pa še hujš: vidiš žensko, ki sedi na tleh, v umazanih cunjah, z otrokom starim tam nekje 2 leti in prosjači v NOVIH NIKE TENISKAH!
  • 0

#1313 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 June 2009 - 04:46 PM

Jaz sem enkrat nekomu dala 10 evrov, pač sem naiven kreten, ampak me je izučilo za naprej, jbt ga. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1314 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 June 2009 - 04:47 PM

To so pa itak fejk, kupljene za bivša 2tisočaka, al pa ukradene.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1315 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 June 2009 - 05:08 PM

QUOTE(Kinky @ 28. 6. 2009 - 17:46) View Post

Jaz sem enkrat nekomu dala 10 evrov, pač sem naiven kreten, ampak me je izučilo za naprej, jbt ga. smile.gif

Nisi edina. Jst tud. Najprej enmu na postaji (5€ kolkr se spomnm), pol pa še enmu mejhnemu fantku, k je prosjaču pri BTC-ju (tud neki tazga, če ne celo mal več)... Zdej ne dajem več, razen včasih kej drobiža kakemu klošarju...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1316 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2009 - 05:08 PM

Jaz sem enkrat videla enega prosjačit pred trgovino, s psom v naročju. Seveda me je to "zlomilo" in ker mu nisem hotela dati denarja (ki bi ga zase porabil), sem kupla pasjo konzervo in mu jo dala za psa. Saj sem si potem začela razmišljati, da kdove, če je to na koncu res dobil pes in je ni on potamanil. cry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1317 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 June 2009 - 05:32 PM

Mi pa dajemo denar samo lokalcem.

En ima tudi psa, pa lih zato se ga folk malo bolj usmili. Je pa sicer kar ok fant, sploh ni vsiljiv, tu in tam prosi za sendvič in ne za denar ali pijačo, pa tko, nima nekih izgovorov, češ da rabi denar za nevemkaterobbudlaščinože.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1318 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27991 posts

Posted 28 June 2009 - 05:44 PM

QUOTE(sajk @ 28. 6. 2009 - 13:42) View Post

Hahaha .... ja, meni gredo blazno na jetra delovno sposobni ljudje, ki hodijo naokoli in težijo za denar.

Podpis!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1319 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 June 2009 - 06:07 PM

Jaz pa sovražim, ko pošiljajo otroke žicat za denar.

Najbolj me je pretreslo pred leti, ko sedim v eni kavarni in čakam na prijateljico, pa pride noter nek romski(?) fantek in drži pred sabo neke "izvide" in slike iz bolnice. List je bil v mapi in že 100x fotokopiran, ker se je ful slabo videlo. Za sekundo mi ga je porinil pred obraz in potem začel nekaj momljat, nastavljat roko in narejeno jokat.
Ko sem mu dala vedet, da ne bo nič, je dobil takoj resen obraz, brez sledi solza. Gledal me je pa tako grdo, da sem se ga kar malo ustrašila. Potem je šel do naslednje mize, kjer se je zgodba ponovila.
Bil je pa to fantek ene 5, 6 let star. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1320 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 June 2009 - 06:21 PM

Meni pa to ni ok. Otroci so mi vedno bogi, ker pač vem da bi bli raje srečni otroci, brez skrbi, ne pa da jih starši pošiljajo okoli žicat med folk. Pa če bi imeli dovolj keša definitivno ne bi nihče šel žicat.
Trpijo zaradi nekaterih odločitev svojih staršev.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users