Spovednica
Posted 24 October 2009 - 05:11 PM
Tu so starši od mojega očeta in ker jih dobro poznam, sem se včeraj ob prihodu domov pred njihovimi očmi pošteno nažrla, res, pojedla sem najprej porcijo krompirja s kislo smetano, potem skledo solate in na koncu še 2 kosa štrudla, ob čemer sem bila opazovana in komentirana v smislu "je dobro, ane, kar pojej" in podobno. In danes zvem od mame, da sta ji včeraj zvečer natvezila, da jaz nisem pojedla nič. Sej moje mame to ne briga, jih pozna tudi ona in je pač samo "začudeno" kimala in jih ignorirala, ampak meni je vse skupaj en WTF. Plus zdej sem ravno nesla dol en dvd, in je v kuhnji sedel dedi in me je vprašal, če sem lačna. Jaz sem pa tričetrt ure nazaj jedla in res nisem lačna in sem rekla ne. Kaj bo šele iz tega naredil, aaargh. Prov na živce mi gre, kako se vse vtikujejo, moji sestri, ki bo čez dober mesec stara 12, so hotli pri kosilu narezat pohan sir na koščke, kr si ga sama kao ne more ker je premajhna in podobno. Joooooooj.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 October 2009 - 05:12 PM
spovedujem se, da enemu v bloku "kradem" internet, pa saj ga nič ne stane. Za kazen vsake tolko zgubim signal.....nič,v ponedeljek grem na T2 ,bom plačala pa mela svojega hitrega
Posted 24 October 2009 - 05:20 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 October 2009 - 07:23 PM

In vsak dan sem bolj odločena, da se prijavim na izmenjavo, spoznam kej novih ljudi, ker to, kar je zdej ni za nikamor.

Posted 24 October 2009 - 07:47 PM
For a C?
C...U...?
DETS IT! a C U D O V I T A P I K A S I M E E T I N G !!!
yAAAAAAy !

(jst sem tud dobla košarico danes. res bi se lahka kej dobile, ane, babe na kup! )
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 October 2009 - 08:14 PM

Posted 24 October 2009 - 09:07 PM

Prišla s ponesrečenega zmenka

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 October 2009 - 09:08 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 October 2009 - 09:14 PM

(joke)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 October 2009 - 09:15 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 October 2009 - 09:18 PM

dons se mi ni dal nič pucat, sam mal sem od učeri pospravla in odnesla smeti, zmankal bo skret papirja, ni več gela za strojno pomivanje posode ..... pa tut nič ne mislim do pondelka popoldne kupovat, bomo že.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 October 2009 - 09:21 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 October 2009 - 09:25 PM

ugotovila sem, da je moja bež superkul jopica po rokavih šekasto plava

seveda nihče ne ve, zakaj in kako (in mami trdi, da ni blo v pralnem stroju nič takega).
Posted 24 October 2009 - 09:57 PM

Nincha, kje pa imas vse frendice? Niste bile poleti se skupaj na morju?
Cvetka, misli mi beres, zadnjic sem razmisljala, da ze dolgo ni bilo v temi "srecanja" nobenih pobud.

Jaz sem pa danes za spremembo v redu volje, sicer sem doma in delam, ampak ni panike.

Posted 24 October 2009 - 10:07 PM

http://1.media.tumbl...acRhZo1_500.jpg
I am glad i can contribute once in a while!

Posted 24 October 2009 - 10:10 PM

Hvala!

Posted 25 October 2009 - 08:19 AM
Posted 25 October 2009 - 09:44 AM
Jezna sm na fanta, k skos neki spreminja mnenje in krneki. SVa bla zmenjena da si ta vikend uzameva zase, greva skupi mal vn nekam zažurat pa tko, in pol mi učeri najprej zabije da se mu ne da, pol mi reče da gre s frendi u Bakusa (z mano se mu kao neda!), pol mi reče da sej bi šou zmano, sam je bedno da greva kr sama, da to bi mogla it nekam kjer nobenga ne poznava, ne pa te diskači u Lj k usazga druzga poznaš. No okej, nakonc ni šou vn. Okej, pol se dons menva da bi dons šla u Kranj u un nov diskačMillions Millions, in zabije a ni bedno it nekam sama, k nobenga ne poznava? Ja wtf no. In dons nej bi kao pršla h njemu, on je pa zdej na pijački s kolegi, in vem da k bom jz zvečer hotla it usai na pijačo u centr se muu ne bo dal ker je glih biu alpa mu bo premrzlo alpa mu vreme nebo ušeč alpa neki. Krneki res, ceu dan sm u stanovanju zaprta, šla bi mal vn no.

Nincha, še dobr da nista šla, so danes ponoči bombo vrgli pred ta diskač

Posted 25 October 2009 - 09:47 AM

Posted 25 October 2009 - 09:59 AM
zmešalo se mi bo, pred 2mesecema nisem imela niti gramiča celulita(niti ko si stiisnil kožo)in evo zdaj ga mam , krive so Yasminelle, jaz pa sem na obu živčnega, samo na to mislim
Vem, jst ga včasih nisem imela tudi nič, odkar sem začela jemat Diane, je bilo pa stanje obupno in še vedno je.
Sicer gre na boljše-prevdvsem zaradi prehrane in vsega, ampak tele Yaz pa upam, da bodo tudi pomagale, ker Diane so še 10x hujše za celulit kot razne Yasminelle pa Yaz, ker te vsaj malo odvajajo vode, pr Diane si pa čist napihnjen

WTF?

http://24ur.com/novi...m-v-kranju.html
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users