Spovednica
Posted 19 October 2009 - 08:01 PM
Posted 19 October 2009 - 08:09 PM
En dečko mi je res všeč
Posted 19 October 2009 - 10:13 PM
Edit, po koncu pisanja posta je bilo še natanko 47 m , lol
Jst mam pa mal slabo vest, ker se je moj kolega razšel s punco, sedaj pa zelo rabi mojo pozornost but there's only so much i can give, ne morem se mu posvečat tako, da me bo imel za nekakšnega prebolevanje-substitut za njegovo bivšo, sploh ker vem, da je svoj čas gojil taka in drugačna čustva do mene. Jutri sma zmenjena za koncert.. A sem čudna in preveč paničarim, al pač res rabiš ko prebolevaš nekoga vse, kar lahko dobiš od drugih; nasvete, družbo, smeh.. ? Jst ga samo poskušam v dobro voljo spravit, ga nasmejat, ga odvrnit od žalostnega počutja pa pravi da to ful ceni, je to kul pristop?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 October 2009 - 11:57 PM
Posted 20 October 2009 - 12:15 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 October 2009 - 01:37 PM
Če se boš vozla kaj naokoli, priji na čaj/kavo. Nucam poslušalca
Še vedno sen brez slžbe. Sploh si je še iskat nisem šla
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 20 October 2009 - 02:03 PM
Drugače se pa danes veselim večera, pa upam, da bo vse kul izpadlo. V petek mi je skoraj padel kamen od srca, ker sm mela filing, da bota itak zrihtala svoje stvari in ne bo več kaka beseda iz njegovih ust mal dvoumna.. Bom vidla, upam, da bo danes bolje.
A še gre kdo na hmeljado (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 October 2009 - 02:13 PM
Ni časa (beri: dnara)
Uživaj!
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 20 October 2009 - 02:38 PM
Posted 20 October 2009 - 03:05 PM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 20 October 2009 - 03:28 PM
Lahko se pa meni izpoveš Adriane, če še vedno rabiš se spovedat... jaz te bom sigurno štekala veš ne!
Jaz sem živčna in jezna, ker so me zaparkirali na domačem dvorišču in lahko samo čakam. Pa na pošto moram!
Posted 20 October 2009 - 03:53 PM
Da, M. Kao neulovljivi blabla bullshit, ničeasr ne more obljubit, samurajski carpe diem stuff. Če ga pa vidim, da je celi nor na mene! Te pa se še jaz obnašam, ko kreten, da ga naslednji dan, milo rečeno kar vržem iz bajte, ker se mi sprožajo obrambni mehanizmi. Mater, ej!
Če se boš vozla kaj naokoli, priji na čaj/kavo. Nucam poslušalca
O škoda, sem res držala pesti. Oz. jih še
Ti vseeno dam 10+ pik ker si ga vrgla iz bajte - tako se dela!
Se oglasim pri tebi, takoj ko bom zdrava!
vuelvo a vos,
Posted 20 October 2009 - 04:23 PM
Lahko se pa meni izpoveš Adriane, če še vedno rabiš se spovedat... jaz te bom sigurno štekala veš ne!
O škoda, sem res držala pesti. Oz. jih še
Ti vseeno dam 10+ pik ker si ga vrgla iz bajte - tako se dela!
Se oglasim pri tebi, takoj ko bom zdrava!
Pozdravi se!
Sploh ne vem, zakaj se tak nazaj drži, ko pa dejanja odražajo čisto drugo sliko in ko sva skupaj, popolnoma razkriva svoje srce z nežnimi dotiki in pozornostmi. Jaz si pa tudi ne pustim srati po glavi in ena izkušnja prevelikega predajanja partnerju je že za mano, zato sem mu, ko sva se zbudla in sem se izvila iz njegovega objema, rekla, da je dan in da ga več ne rabim
Ah, se bo že unesel. Bomo pa špilali to Carpe diem igro, če čé. Ga mam naštudiranega. Presegla sem itak za celos tolpnico stopnic napram drugim puncam v njegovem življenju. Malo se je zafrknil z mano. Mulc
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 20 October 2009 - 04:51 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 20 October 2009 - 05:17 PM
Nisem vedla, da si bolna
Pozdravi se!
Ja, saj jaz tudi nisem več ful na i-netu, z izjemo zadnjih dveh dni, ker pač nimam absolutno NIČ za počet doma, razen smrkat v šalco čaja pa razvijat rdeče oči pred računalnikom.
No in pač ja, potrjujem da sem zbolela. Tako hudo pravzaprav že ene dobrih 6let ni blo.
Sploh ne vem, zakaj se tak nazaj drži, ko pa dejanja odražajo čisto drugo sliko in ko sva skupaj, popolnoma razkriva svoje srce z nežnimi dotiki in pozornostmi. Jaz si pa tudi ne pustim srati po glavi in ena izkušnja prevelikega predajanja partnerju je že za mano, zato sem mu, ko sva se zbudla in sem se izvila iz njegovega objema, rekla, da je dan in da ga več ne rabim
Ah, se bo že unesel. Bomo pa špilali to Carpe diem igro, če čé. Ga mam naštudiranega. Presegla sem itak za celos tolpnico stopnic napram drugim puncam v njegovem življenju. Malo se je zafrknil z mano. Mulc
Hmmm pomoje je pač mlad pa ne ve kako (ok, vem da se sliši kot bad joke, sam kolkor opazujem dečke nekak svoje starosti okoli so vsi leta za tabo kar se tiče enih zadev). But then again, kaj pa jaz vem. Ene tipe je itak nemogoče razumet, ženske sicer tudi (oz. še težje)... Ja, slaba tolažba sem.
vuelvo a vos,
Posted 20 October 2009 - 06:56 PM
sovražim, da kdo brez dovoljenja spi v moji pojstli - pa čist zmeri pogruntam, can't fool me, ker noben ne zna tko perfektno pojstle postiljat kot jaz.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 October 2009 - 07:14 PM
Posted 20 October 2009 - 07:18 PM
Upam d bo delovalo
Posted 20 October 2009 - 07:49 PM
Faking freak show, na k. mi gre VSE.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users