Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13021 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 19 October 2009 - 08:01 PM

Čist brez volje sem... down.gif so me te seminarske že čist zamorile, k so kr neki naslovi, pa jih še začela nism delat down.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13022 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 19 October 2009 - 08:09 PM

En dečko mi je res všeč oops.gif čisto sem v oblakih. Sj trenutno si itak ne želim met fanta al karkoli, ampak za tko za gledat in sline cedit mi je pa kul biggrin.gif jutri ga bom verjetno spet videla huh love.gif
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#13023 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 October 2009 - 10:13 PM

Limona, še 1h8m biggrin.gif

Edit, po koncu pisanja posta je bilo še natanko 47 m , lol

Jst mam pa mal slabo vest, ker se je moj kolega razšel s punco, sedaj pa zelo rabi mojo pozornost but there's only so much i can give, ne morem se mu posvečat tako, da me bo imel za nekakšnega prebolevanje-substitut za njegovo bivšo, sploh ker vem, da je svoj čas gojil taka in drugačna čustva do mene. Jutri sma zmenjena za koncert.. A sem čudna in preveč paničarim, al pač res rabiš ko prebolevaš nekoga vse, kar lahko dobiš od drugih; nasvete, družbo, smeh.. ? Jst ga samo poskušam v dobro voljo spravit, ga nasmejat, ga odvrnit od žalostnega počutja pa pravi da to ful ceni, je to kul pristop?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13024 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 19 October 2009 - 11:57 PM

Cvetka, meni se zdi kul pristop sploh, ce on pravi, da mu to veliko pomeni. Se pa strinjam, lahko se zgodi, da te bo imel za nadomestilo bivse. Bos videla, ce bo odnos zaneslo v "cudne" vode, se lahko se vedno pogovorita, zacasno prekineta stike ipd..
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13025 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2009 - 08:47 AM

Na živce mi gre s svojimi forami in čustveno pregrado mad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#13026 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2009 - 12:15 PM

M?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13027 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2009 - 01:37 PM

Da, M. Kao neulovljivi blabla bullshit, ničeasr ne more obljubit, samurajski carpe diem stuff. Če ga pa vidim, da je celi nor na mene! Te pa se še jaz obnašam, ko kreten, da ga naslednji dan, skorajda ne vržem iz bajte, ker se mi sprožajo obrambni mehanizmi. Mater, ej! mad.gif

Če se boš vozla kaj naokoli, priji na čaj/kavo. Nucam poslušalca butl.gif

Še vedno sen brez slžbe. Sploh si je še iskat nisem šla lart.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#13028 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts

Posted 20 October 2009 - 02:03 PM

Adriane, sem včeri špegala po ulici, če te kje vidim, al pa tvoj blok.. smile.gif

Drugače se pa danes veselim večera, pa upam, da bo vse kul izpadlo. V petek mi je skoraj padel kamen od srca, ker sm mela filing, da bota itak zrihtala svoje stvari in ne bo več kaka beseda iz njegovih ust mal dvoumna.. Bom vidla, upam, da bo danes bolje.

A še gre kdo na hmeljado (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13029 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2009 - 02:13 PM

Na pijači sem bla štuk niže pri stanodajlki. Živim pa v hiši, pred kero je velika magnolija. Se bova kdaj drugič vidli. Tako, da se zmeniva in ne bo prepuščeno naključju ;)

Ni časa (beri: dnara)
Uživaj!

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#13030 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts

Posted 20 October 2009 - 02:38 PM

smile.gif bom!
  • 0

#13031 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 20 October 2009 - 03:05 PM

Cist sem cudna, kar nekaj si vbijem v glavo in potem zamorim sebi in fantu, jokam za vsak drek, sploh nevem kaj mi je .. Nikoli nisem bila taka, kot debil se pocutim ..
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#13032 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 20 October 2009 - 03:28 PM

Lahko se pa meni izpoveš Adriane, če še vedno rabiš se spovedat... jaz te bom sigurno štekala veš ne!
biggrin.gif

Jaz sem živčna in jezna, ker so me zaparkirali na domačem dvorišču in lahko samo čakam. Pa na pošto moram!

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#13033 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 October 2009 - 03:53 PM

QUOTE(Adriane @ 20. 10. 2009 - 14:37) View Post

Da, M. Kao neulovljivi blabla bullshit, ničeasr ne more obljubit, samurajski carpe diem stuff. Če ga pa vidim, da je celi nor na mene! Te pa se še jaz obnašam, ko kreten, da ga naslednji dan, milo rečeno kar vržem iz bajte, ker se mi sprožajo obrambni mehanizmi. Mater, ej! mad.gif

Če se boš vozla kaj naokoli, priji na čaj/kavo. Nucam poslušalca butl.gif

O škoda, sem res držala pesti. Oz. jih še wink.gif .

Ti vseeno dam 10+ pik ker si ga vrgla iz bajte - tako se dela! biggrin.gif

Se oglasim pri tebi, takoj ko bom zdrava!

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#13034 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2009 - 04:23 PM

QUOTE(black_sweety @ 20. 10. 2009 - 16:28) View Post

Lahko se pa meni izpoveš Adriane, če še vedno rabiš se spovedat... jaz te bom sigurno štekala veš ne!
biggrin.gif
Uff, joj. Pozabla! Ti grem odpisat zaj. oops.gif

QUOTE(Braunkopf @ 20. 10. 2009 - 16:53) View Post

O škoda, sem res držala pesti. Oz. jih še wink.gif .

Ti vseeno dam 10+ pik ker si ga vrgla iz bajte - tako se dela! biggrin.gif

Se oglasim pri tebi, takoj ko bom zdrava!
Nisem vedla, da si bolna ermm.gif Nekaj ne skačem dosti po forumu zadnje čase. Sem bizi s fantom, ki to ni, in socializiranjem na vseh možnih področjih butl.gif
Pozdravi se!

Sploh ne vem, zakaj se tak nazaj drži, ko pa dejanja odražajo čisto drugo sliko in ko sva skupaj, popolnoma razkriva svoje srce z nežnimi dotiki in pozornostmi. Jaz si pa tudi ne pustim srati po glavi in ena izkušnja prevelikega predajanja partnerju je že za mano, zato sem mu, ko sva se zbudla in sem se izvila iz njegovega objema, rekla, da je dan in da ga več ne rabim butl.gif On pa meni nazaj, da ga srce boli. lart.gif Pa mu večkrat dam na znanje, da delam korake kot jih dela sam. On enega proti meni, jaz enako. On enega stran, ravnam isto. Mater! mad.gif
Ah, se bo že unesel. Bomo pa špilali to Carpe diem igro, če čé. Ga mam naštudiranega. Presegla sem itak za celos tolpnico stopnic napram drugim puncam v njegovem življenju. Malo se je zafrknil z mano. Mulc closedeyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#13035 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 October 2009 - 04:51 PM

En kolega hoče, da grem z njim (pa še ena zraven) v Prago tisti teden pred božičem. Jaz pa VEM, da takrat nem mela gnara, ker ga takrat nikol nimam. Pa še Praga se mi zdi fuul nezanimivo, neprivlačni in mrzlo mesto, tak da mi res ni za it. Ampak že vidim, kak bo začel gnavit sredi novembra, jaz pa ga bom mogla zavrnit rolleyes.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#13036 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 October 2009 - 05:17 PM

QUOTE(Adriane @ 20. 10. 2009 - 17:23) View Post

Nisem vedla, da si bolna ermm.gif Nekaj ne skačem dosti po forumu zadnje čase. Sem bizi s fantom, ki to ni, in socializiranjem na vseh možnih področjih butl.gif
Pozdravi se!

Ja, saj jaz tudi nisem več ful na i-netu, z izjemo zadnjih dveh dni, ker pač nimam absolutno NIČ za počet doma, razen smrkat v šalco čaja pa razvijat rdeče oči pred računalnikom. rolleyes.gif
No in pač ja, potrjujem da sem zbolela. Tako hudo pravzaprav že ene dobrih 6let ni blo. down.gif

QUOTE(Adriane @ 20. 10. 2009 - 17:23) View Post

Sploh ne vem, zakaj se tak nazaj drži, ko pa dejanja odražajo čisto drugo sliko in ko sva skupaj, popolnoma razkriva svoje srce z nežnimi dotiki in pozornostmi. Jaz si pa tudi ne pustim srati po glavi in ena izkušnja prevelikega predajanja partnerju je že za mano, zato sem mu, ko sva se zbudla in sem se izvila iz njegovega objema, rekla, da je dan in da ga več ne rabim butl.gif On pa meni nazaj, da ga srce boli. lart.gif Pa mu večkrat dam na znanje, da delam korake kot jih dela sam. On enega proti meni, jaz enako. On enega stran, ravnam isto. Mater! mad.gif
Ah, se bo že unesel. Bomo pa špilali to Carpe diem igro, če čé. Ga mam naštudiranega. Presegla sem itak za celos tolpnico stopnic napram drugim puncam v njegovem življenju. Malo se je zafrknil z mano. Mulc closedeyes.gif[/size]

laugh.gif

Hmmm pomoje je pač mlad pa ne ve kako (ok, vem da se sliši kot bad joke, sam kolkor opazujem dečke nekak svoje starosti okoli so vsi leta za tabo kar se tiče enih zadev). But then again, kaj pa jaz vem. Ene tipe je itak nemogoče razumet, ženske sicer tudi (oz. še težje)... Ja, slaba tolažba sem. ermm.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#13037 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30006 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 October 2009 - 06:56 PM

kaj je že to družabno življenje?
sovražim, da kdo brez dovoljenja spi v moji pojstli - pa čist zmeri pogruntam, can't fool me, ker noben ne zna tko perfektno pojstle postiljat kot jaz. sleep.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13038 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 20 October 2009 - 07:14 PM

Ah moj bratec... kako teslo je včasih. Pa taki otrok je, čeprav se ima za odraslega...
  • 0

#13039 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 20 October 2009 - 07:18 PM

Mišice me bolijo k sm včer delala une vaje k je dala (mislim da ) Kinky..8 minut legs smile.gif

Upam d bo delovalo smile.gif grem zdj spet delat smile.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#13040 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2009 - 07:49 PM

Faking freak show, na k. mi gre VSE.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users