Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#13001 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 October 2009 - 04:59 AM

Moj tudi. tongue.gif

Resnično, obožujem ga.

Pa ne da se mi na faks.
  • 0

#13002 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 October 2009 - 09:37 AM

Umiram. Totalno sem zbolela.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13003 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 19 October 2009 - 09:40 AM

QUOTE(Sinnaia @ 19. 10. 2009 - 5:59) View Post

Pa ne da se mi na faks.

Do as I do. I stayed at home. tongue.gif

Ja, bolna sem pa tudi še zmer. Prehlajena no. Že 3 tedne. down.gif Hvala ognjičevmu mazilu! worthy1.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13004 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 19 October 2009 - 10:11 AM

^^
Fifa, kako ti ognjicevo mazilo pomaga pri prehladu? Da vem za drugic. smile.gif

QUOTE(Nincha @ 18. 10. 2009 - 23:38) View Post

Nikol več u lajfu ne grem ven, itak je brezveze ker nakonc VEDNOOOOOOOOO neki zamori. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje šla ven in prišla domov, brez da bi bla vsaj ENA scena. Vedno se potem nakoncu moram skirat zarad nečesa- al nekdo zakomira, al kolegica narobe razume moja navodila, gre ven iz diskača in je potem zarad mene ne spustijo nazaj, al tolažim bivšega fanta od moje kolegice, ki mi zdej smrtno zameri da sem se postavla na njegovo stran, al mi fant neki zamer, karkooooliiiii, vedno neki, nazadnje da sem šla ven in je blo vse okej je moglo bit pred aprilom. Več k pol leta nazaj. Brezveze prsežm. Zdej je kolegica skregan z mano, tip je neki čudn pa nimam pojma zakaj, najrajš bi umrla da nerabm več prenašat tega sranja ker NE MORM VEČ prsežm da ne

Nincha, ti si taka kot (sem bila) jaz. Vedno, ko smo sli ven ali pa na dopust sem pazila samo na to, da je bilo drugim lepo, nase pa pozabljala. Kar naprej sem resevala neke tezave, mirila slabo voljo itd. itd. itd... In pocasi se mi je zacelo vse upirati, najprej nisem niti vedela, zakaj. Ko je moj poba ene dve leti nazaj na enem odpustu eksplodiral, da ima tega dovolj, da kar naprej strezeva (on je (bil) enak kot jaz) folku od spredaj in zadaj in, da bo od sedaj naprej tako kot bova midva hotela, da bova sla tja, kamor bova midva hotela, ko bova midva hotela itd., me je presinilo, v cem je problem. In sedaj je tako, sicer sva izgubila kar nekaj "prijateljev", ampak mi ni cisto nic zal. Raje sama kot v slabi druzbi.

QUOTE(Braunkopf @ 19. 10. 2009 - 10:37) View Post

Umiram. Totalno sem zbolela.

console.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#13005 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 19 October 2009 - 10:17 AM

Ta teden se mi ne da na predavanja...bom pa res šla naslednji huh.gif
  • 0

#13006 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 19 October 2009 - 10:18 AM

Ne pomaga mi ravno pri prehladu, ampak pri negi nosu. biggrin.gif Vedno, res vedno do zdaj sem imela nos od nenehnega smrkanja že po dveh, treh dneh čisto olupljen itd. Tudi do krvi. Zdaj si pa skos z ognjičem mažem in imam čisto v redu. In to po treh tednih smrkanja! thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#13007 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 19 October 2009 - 10:19 AM

^^

Ahaa, stekam! ;) Hvala! Jaz nos resujem z ribjim mazilom. smile.gif
  • 0

#13008 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 October 2009 - 10:29 AM

Meni se pa vedno herpes naredi na nosu po šmrkanju. Vedno. Pa boli ko p...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#13009 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 October 2009 - 10:34 AM

Fifa, sem šla izrecno samo zato, ker imam danes angleščino in ženska redno preverja prisotnost. Če ne bi bilo tega, verjemi, bi tudi jaz danes z največjim veseljem doma ostala. ermm.gif
  • 0

#13010 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 October 2009 - 02:26 PM

Brez energije sm... sad.gif zvečer mi hvalabogu predavanje odpade, a kljub temu bom šele ob 19h doma. Mogla bi direkt na en sestanek pa sm odpovedala. I can't...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#13011 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 October 2009 - 02:29 PM

Dobila sem darilo za rojstni dan od krasne punce iz Turčije, ki sem jo spoznala letos v Angliji. Totalno sem ganjena.
  • 0

#13012 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 19 October 2009 - 04:35 PM

Obvladam novo veščino woot.gif
Na levi rami otroka, z desno roko tipkam v hitrost dvoročnega tipkanja.
Od prejšnega tedna že obvladam dojenje in hkratno brskanje po spletu.

Pisalno mizo sem podarila prijateljici štuk nižje. Sedaj imam izgovor za novo cry.gif laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#13013 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 October 2009 - 04:44 PM

bedna sem sama sebi na polno. Vedno, vedno, vedno moram iskat neke napake in odrivat ljudi od sebe. Najraje bi si eno klofuto primazala.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#13014 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 October 2009 - 04:59 PM

Mater se mam fajn. cool.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#13015 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 October 2009 - 05:00 PM

Meni tudi full dogaja. woot.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#13016 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 October 2009 - 05:03 PM

Faaaaaaaaaaaking šit, kk sovražim pondelkeeeee.

Adriane hvala /jošjedanput/ za napotke, brez njih bi lutala po ljubljani do 8ih.

Od tuki naprej je pa ena sama luba jamrarija, res, ne brat.

No, pridem do faking fakultete za šport, kr neki, nič označeno, nič ne piše da se kaki cuš proghrami izvajajo, vratar nima pojma, bednik še angleško ni znal eni punci razložit kam mora it. No, najdem za njo, moj program naj bi pa že prej bil in sem zastojn šla tja, vse spreoblekla v športne cote, odkrila gromozansko lukno v mojih novih (?!) pajkicah, vukojebine ene tam, nazaj sem se od tam furala celo uro po faking ljubljani, folk pipka za vsako milisekundo ko ne reagiraš na zeleno faking semaforjevo luč.

Krneki. Ta teden sm še mobija doma pozabla, idiot, kr neki mamo za delat, pa v skupini sm z dvema super rivalskima sošolkama, ki se ven mečeta in delata za faks 300% in itak bosta kr sami neki delali in kar bomo ostali naredili ne bo good enough. Po drugi strani so pa v taisto skupino se napisali 2 drugi sošolki ki se jima jebe za vse in ne boda nardili ništa, vam rečem.

Pikolina, sovražim ljubljano, kr eno brezvezno mesto je, nočem hodit na faks, jutr bi rada šla nekam plesat, najraje kr k isti, kot sem lani, sam ne vem če lahka, ji morm mejl napisat.

Dela mam za faks tuk, da ne vem kje naj se lotim, čist se je zmešalo profesorjem in asistentom, kr za vsak predmet maš po 3 kilometre obvezne literature za prebrat in nardit po 10 listov analiz in izpiskov do naslednjič, peesda no, ne da se mi še. In supergrebatorski pametnjakoviči mi še zmeri pridejo do živegaa......

Rada bi se slišala z nekom, pa ne bo nič, rada bi, da bi bil moj fant tuki in bi blo vse stokrat bol ok.

Fakingšit. cry.gif

Ma ne, zdj si bom mal sobo pospravla, neki popapcala, vizi, chilllll..... pol bom pa za faks si nardila en plan. Ma ko je kr neki, im such a bad time manager, pa prevelik paničar zraven. Somebody cool me down, pleaasee.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#13017 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 19 October 2009 - 05:49 PM

Še par urc potrp Cvetka, pa bo konc pondelka. In pol bo že tork, torej še sam tri dni do petka. woot.gif wink.gif Te pa čist razumem, js sm tud čist nesrečna, ko moram zjutr vstat in it v Ljubljano.
  • 0

#13018 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 19 October 2009 - 06:12 PM

QUOTE(Eli @ 19. 10. 2009 - 17:35) View Post

Obvladam novo veščino woot.gif
Na levi rami otroka, z desno roko tipkam v hitrost dvoročnega tipkanja.
Od prejšnega tedna že obvladam dojenje in hkratno brskanje po spletu.

Eli spet si me nasmejala... laugh.gif Ti si eden mojih redkih vzorov mladih mam (da se ne vrti vse samo okoli otroka, ampak imajo vsemu navkljub se vedno del svojega zivljenja!!)! Ponavljam, u rock! thumbup.gif
  • 0

#13019 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 October 2009 - 06:19 PM

Celo noč sem nemirno spala in sem se že ob 5.50 odločila, da ne grem na predavanja. oops.gif (Mogla bi met vožnjo ob enih, pa sem sprva mislila it vsaj za 2 uri, pol mi je pa inštruktor poslal msg, če lahko ob enajstih, pa sem komot rekla ja. laugh.gif )
Ful se slabo počutm, grlo me boli za znoret, še mal glava, pa oči me tok pečejo! blink.gif Nohte spedenam, pa Gospodinje pa spat. wub2.gif
  • 0

#13020 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 October 2009 - 06:21 PM

Pa kaj je to, spet me neki grlo boli. ermm.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users