Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12981 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6792 posts

Posted 17 October 2009 - 03:52 PM

Ananas, popolnoma te razumem. Meni grejo tudi take reakcije potem ful na živce, grrr.

Jaz sem ful veselaaaa, jutri greva v egipt, aaaa thumbup.gif
  • 0

#12982 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 17 October 2009 - 04:17 PM

Zaspana sem pa ne da se mi it na rojstni dan yawn.gif . Kdo še sredi oktobra rojstni dan v parku praznuje? ermm.gif rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#12983 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 17 October 2009 - 04:25 PM

oktober je, jaz imam pa od neznano kje v sobi okoli 10 os. So zelo počasne in napol mrtve. Sem jih dokončala sama.
nad sobo je ziehr gnezdo, pod streho, bo fotr preveril....Čudno da jih prej ni bilo od nikjer. No itak bodo v dveh dneh vse mrtve, glede na to kako zgledajo sedaj...Je pa spooky, že kak mesec poslušač neke čudne zvoke, kot da bi les malo pokal, nad sobo...zdaj vem zakaj... evil.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#12984 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 October 2009 - 04:26 PM

Christianne, lepo se imejta! thumbup.gif

Uf, ananas. Popolnoma razumem tvojo jezo. Tud js bi bila jezna v takem primeru, ko se nekaj res potrudiš pa tega nekdo ne zna cenit. Pa še naglas pove. Ko bi vsaj zase zadržal...
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#12985 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 17 October 2009 - 04:49 PM

Jp... v določenih primerih je bolje, če določene stvari zadržiš zase, oz. ne sodiš pred (v tem primeru) predstavo. Pa da mu je tako težko pridt v lj- kr da ti občutek da te noče vidit, čeprav trdi nasprotno. Ne vem, včasih je res trot.
Sam fora je v tem, da ima potem mene za noro, da preveč naglo reagiram itd... Sj sm skušala požret in pozabit ko mi je včeraj rekel, da mu ne bo všeč, sam k je pa še danes komentiral- mi je pa res prizadelo in sm itak temu primerno reagirala.

• 0

#12986 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 17 October 2009 - 06:23 PM

^^
Ananas, dedci, sej si niso sami krivi, da so, taksni kot so. Genetika pac. ;) Gre pa do srca, vem.

QUOTE(Christianne @ 17. 10. 2009 - 16:52) View Post

Jaz sem ful veselaaaa, jutri greva v egipt, aaaa thumbup.gif

Super! Lepo se imejta! ;)

QUOTE(Sally @ 17. 10. 2009 - 17:25) View Post

oktober je, jaz imam pa od neznano kje v sobi okoli 10 os. So zelo počasne in napol mrtve. Sem jih dokončala sama.
nad sobo je ziehr gnezdo, pod streho, bo fotr preveril..

Pod streho jih je zazeblo pa so se prisle pogret k tebi v sobo. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12987 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 17 October 2009 - 06:56 PM

-pogrešam kužeka,mojega in fantovega,
-TV mi ne dela, vsepovsod samo sneži ,ne vem kaj je narobe(dobra stran je da bom končno brala)
-zapravla goro denarja za špecerijo

-preselila sem se nazaj v moje mesto,končno.....vse je fajn ,lepo na svojem, sem pa spoznala da to ni mesto kjer želim preživeti lajf, tu nisem sproščena, nimam miru v sebi....zato so se načrti v moji glavi precej spremenili....no teh 4,5 mescov bom ja zdržđala, poem pa si bova nekaj tam kupila, stanovanje ali hišo, tam sem resnično srečna,....
  • 0

#12988 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 October 2009 - 01:47 PM

Goriška Brda mi gredo lahko za sponzorja. Včeraj sem spila hektoliter vina.

worthy1.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12989 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 October 2009 - 04:48 PM

^^ Hihi
Jaz pa sekala po mojitojih fčera biggrin.gif

Komaj čakam večer in stiskanje wub.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12990 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2009 - 05:09 PM

^^ Kak je enim fajn. cry.gif
Eni pa se spet jebemo s faksom in tisočero problemov. down.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12991 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 18 October 2009 - 05:27 PM

Jutri imava pol leta, samo se ne bova nič vidla. Ta teden sva se samo enkrat sad.gif . Pa še to ni bil tok pozoren v čustvovanju kot kdaj drugič. Kot kakšno morje, katerega gladina valovi, je.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12992 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 18 October 2009 - 06:50 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 18. 10. 2009 - 18:09) View Post

^^ Kak je enim fajn. cry.gif
Eni pa se spet jebemo s faksom in tisočero problemov. down.gif

Ja, kako to, si šla v nadaljevanje študija al kaj?
BTW, čestitke za diplomo.

Meni pa danes fullllllllll bedira. Faks se mi gabi že v nulo, sploh nimam volje, da bi pisala diplomo.. Najbolj bedno je pa to, da moram še zmerej en izpit narest, v katerga začenjam dvomit, da mi bo sploh kdaj uspelo.

Bedno mi je tud zarad keša, ker sem skoz brez ficka in mi nikakor ne uspe pridt na zeleno vejo. sad.gif

• 0

#12993 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 October 2009 - 07:26 PM

Včeraj sem se dobila z enim kolegom, ki ma malo nesrečne okoliščine s svojo punco, tako da sem ga probala malo potolažit.. večer se je končal s tem, da so me bolela usta in lica od smejanja, imela sma se super fajn, mal se mi smili, ker je totalna faca. Kera punca si zmisli, da nuca en teden časa, da se odloči, če še hoče bit z njim ali ne. Fajn se je blo spet z nekom odkrito pogovarjat in smejat na ves glas, i miss people interaction cry.gif oops.gif

Upam, da ga kmalu spet kaj vidim, ta teden itak pričakujem da mu bo trgalo od nesigurnosti, bogi.

Pa spovedujem se, da sem tk mal preveč naivna, easy going kar se čustev drugih tiče, sam se bom poboljšala.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#12994 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 18 October 2009 - 08:34 PM

QUOTE(Kinky @ 18. 10. 2009 - 14:47) View Post

Goriška Brda mi gredo lahko za sponzorja. Včeraj sem spila hektoliter vina.
worthy1.gif cry.gif

Meni pa Pivovarna Lasko.... and who always shows up at the end of the evening and it's never alone.....tekila! ohmy.gif surrender.gif Podrobnosti v prostem cveku. ninja.gif

QUOTE(Cvetka @ 18. 10. 2009 - 20:26) View Post

i miss people interaction cry.gif oops.gif

Same here. cry.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12995 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 October 2009 - 09:00 PM

Zadnjih 25 ur je bilo čudovitih, še bi.
  • 0

#12996 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 October 2009 - 09:05 PM

QUOTE(luci @ 18. 10. 2009 - 19:50) View Post

Ja, kako to, si šla v nadaljevanje študija al kaj?
BTW, čestitke za diplomo.

Ja, naprej sem šla, keri g33k, ha. laugh.gif
Hvala! Upam, da bomo tebi tudi kmalu čestitavali! wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#12997 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 18 October 2009 - 09:12 PM

Super, dobra si da se ti da. Glede mene pa tud js upam, da bo tko ja, da se kamlu losam tega sranja.
  • 0

#12998 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 October 2009 - 09:26 PM

Ta teden mam en razgovor. Po eni str. bi šla, ker mi je kul zadeva, a po drugi sm kr malo lena v smislu-kaj če se mi ne bo dalo tok delati, kaj če mi ne bo kul v trgovini...
Niti nisem šla še na razgovor, pa že oklevam. Ups sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12999 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 18 October 2009 - 10:38 PM

Nikol več u lajfu ne grem ven, itak je brezveze ker nakonc VEDNOOOOOOOOO neki zamori. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje šla ven in prišla domov, brez da bi bla vsaj ENA scena. Vedno se potem nakoncu moram skirat zarad nečesa- al nekdo zakomira, al kolegica narobe razume moja navodila, gre ven iz diskača in je potem zarad mene ne spustijo nazaj, al tolažim bivšega fanta od moje kolegice, ki mi zdej smrtno zameri da sem se postavla na njegovo stran, al mi fant neki zamer, karkooooliiiii, vedno neki, nazadnje da sem šla ven in je blo vse okej je moglo bit pred aprilom. Več k pol leta nazaj. Brezveze prsežm. Zdej je kolegica skregan z mano, tip je neki čudn pa nimam pojma zakaj, najrajš bi umrla da nerabm več prenašat tega sranja ker NE MORM VEČ prsežm da ne
  • 0

After all this time?

Always.

#13000 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 October 2009 - 11:16 PM

Joj kak je en folk zabit. Najbolj smešno pa je, da mi ne upajo v fris povedat. Jaz takih ljudi niti malo ne cenim in sem res srečna, da se jih losam čez par mesecev. Juhej.
Po drugi strani pa še to - moj fant je najboljši wub.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users