Jaz sem ful veselaaaa, jutri greva v egipt, aaaa
Spovednica
Posted 17 October 2009 - 03:52 PM
Posted 17 October 2009 - 04:17 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 October 2009 - 04:25 PM
nad sobo je ziehr gnezdo, pod streho, bo fotr preveril....Čudno da jih prej ni bilo od nikjer. No itak bodo v dveh dneh vse mrtve, glede na to kako zgledajo sedaj...Je pa spooky, že kak mesec poslušač neke čudne zvoke, kot da bi les malo pokal, nad sobo...zdaj vem zakaj...
Posted 17 October 2009 - 04:26 PM
Uf, ananas. Popolnoma razumem tvojo jezo. Tud js bi bila jezna v takem primeru, ko se nekaj res potrudiš pa tega nekdo ne zna cenit. Pa še naglas pove. Ko bi vsaj zase zadržal...
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 17 October 2009 - 04:49 PM
Sam fora je v tem, da ima potem mene za noro, da preveč naglo reagiram itd... Sj sm skušala požret in pozabit ko mi je včeraj rekel, da mu ne bo všeč, sam k je pa še danes komentiral- mi je pa res prizadelo in sm itak temu primerno reagirala.
Posted 17 October 2009 - 06:23 PM
Ananas, dedci, sej si niso sami krivi, da so, taksni kot so. Genetika pac.
Super! Lepo se imejta!
oktober je, jaz imam pa od neznano kje v sobi okoli 10 os. So zelo počasne in napol mrtve. Sem jih dokončala sama.
nad sobo je ziehr gnezdo, pod streho, bo fotr preveril..
Pod streho jih je zazeblo pa so se prisle pogret k tebi v sobo.
Posted 17 October 2009 - 06:56 PM
-TV mi ne dela, vsepovsod samo sneži ,ne vem kaj je narobe(dobra stran je da bom končno brala)
-zapravla goro denarja za špecerijo
-preselila sem se nazaj v moje mesto,končno.....vse je fajn ,lepo na svojem, sem pa spoznala da to ni mesto kjer želim preživeti lajf, tu nisem sproščena, nimam miru v sebi....zato so se načrti v moji glavi precej spremenili....no teh 4,5 mescov bom ja zdržđala, poem pa si bova nekaj tam kupila, stanovanje ali hišo, tam sem resnično srečna,....
Posted 18 October 2009 - 01:47 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 October 2009 - 05:09 PM
^^ Kak je enim fajn.
Eni pa se spet jebemo s faksom in tisočero problemov.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 October 2009 - 05:27 PM
Posted 18 October 2009 - 06:50 PM
^^ Kak je enim fajn.
Eni pa se spet jebemo s faksom in tisočero problemov.
Ja, kako to, si šla v nadaljevanje študija al kaj?
BTW, čestitke za diplomo.
Meni pa danes fullllllllll bedira. Faks se mi gabi že v nulo, sploh nimam volje, da bi pisala diplomo.. Najbolj bedno je pa to, da moram še zmerej en izpit narest, v katerga začenjam dvomit, da mi bo sploh kdaj uspelo.
Bedno mi je tud zarad keša, ker sem skoz brez ficka in mi nikakor ne uspe pridt na zeleno vejo.
Posted 18 October 2009 - 07:26 PM
Upam, da ga kmalu spet kaj vidim, ta teden itak pričakujem da mu bo trgalo od nesigurnosti, bogi.
Pa spovedujem se, da sem tk mal preveč naivna, easy going kar se čustev drugih tiče, sam se bom poboljšala.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 October 2009 - 08:34 PM
Goriška Brda mi gredo lahko za sponzorja. Včeraj sem spila hektoliter vina.
Meni pa Pivovarna Lasko.... and who always shows up at the end of the evening and it's never alone.....tekila!
i miss people interaction
Same here.
Posted 18 October 2009 - 09:00 PM
Posted 18 October 2009 - 09:05 PM
Ja, kako to, si šla v nadaljevanje študija al kaj?
BTW, čestitke za diplomo.
Ja, naprej sem šla, keri g33k, ha.
Hvala! Upam, da bomo tebi tudi kmalu čestitavali!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 October 2009 - 09:12 PM
Posted 18 October 2009 - 09:26 PM
Niti nisem šla še na razgovor, pa že oklevam. Ups
Posted 18 October 2009 - 10:38 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 October 2009 - 11:16 PM
Po drugi strani pa še to - moj fant je najboljši
0 user(s) are reading this topic