Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1281 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 May 2007 - 07:50 PM

Aha, punce hvala. Je ne bom naročila smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1282 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2007 - 08:24 PM

QUOTE(Jenna @ 7. 5. 2007 - 20:33) View Post

Haha, DiLeMa, saj ne morem verjet... Multiviti. :-)

Jaz sem se smejat začela, ko sem vidla - resno. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1283 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 May 2007 - 08:35 PM

A katera ve, je Dumm Blont šampon kaj "masten"?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1284 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2007 - 08:36 PM

Po sestavinah mislim, da ni - je samo vlažilen in z malenkost proteini (če me spomin ne vara), olj pa zihr ne vsebuje. Je pa res, da je po konsistenci bolj kremast (vsaj tak se mi zdi), medtem ko je recimo Multiviti tak zdrizast in izrazito gelast (kot en žele).

Bom pa hvaležna, če bo katera podala oceno Dumb Blonde šampona, je namreč še nikjer nisem zasledila (konsistenca, penjenje itd.).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1285 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 May 2007 - 08:38 PM

Pol si sestavinsko lahko podata roke? Ti si prava baza podatkov, da imaš toliko tega shranjenega not... Uau. ohmy.gif

Sej ne da imam še en fajn šampon in cel balzam za znucat rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1286 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2007 - 08:41 PM

Fora teh dvojčkov je ta, da so res neverjetno ugodni (glede na siceršnjo polno ceno in glede na ogromno količino), da se težko upreš - sploh zato, ker vemo, da gre za kvalitetne stvari. Pa tud pol si rečeš ... eh, sej te zadeve se ne pokvarijo, maš magar dve leti časa, da se ponuca, ane. tongue.gif
  • 0

#1287 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 May 2007 - 08:44 PM

Kake globoke misli... oops.gif Ja sej mogoče se pa malo porazvajam ko imam ravno finance (moram še pregledat ostale izdatke, pa jutri bom ziher nekaj dinarcev pustila v Lushu...). So pa mamljivi teli paketi prav res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1288 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2007 - 08:47 PM

Mene mikata oba, Multiviti in Dumb Blonde, samo za Dumb Blonde šampon sploh ne vem, kakšen je ... če je full težek in kremen, pol ga ne bi vzela, ker iščem nekaj lahkega za poletje ... v ta namen je super Multiviti, samo sem že imela (šampon in regenerator) pa me mika še take blondirski špas sprobat.
  • 0

#1289 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 07 May 2007 - 08:48 PM

Kako pa je s peno Big&Bigger? Kaj zmasti, kakšna je sestavinsko? smile.gif
  • 0

#1290 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2007 - 08:49 PM

Sestavin ne vem, mi je pa frizerka rekla, da ful zlepi lase.
  • 0

#1291 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 May 2007 - 08:52 PM

Meni pa ravno Multiviti ni bil res ono... Sej veš kaj mislim? V redu učinek in vse, ampak nekaj me je ves čas malo motilo, take hecne lase sem imela po njem (al se mi je pač samo zdelo). Sem pa ugotovila, da mi tudi "težji" šamponi ne mastijo več las, sploh ker jih sušim na zraku. Tak da bi jst raje vzela tale paket kot onega, kot sem pa že rekla mam doma že dost stvari za znucat in ne dvomim da bodo pri TiGiji nadaljevali s takimi ugodnimi akcijami še kar lep čas, pa lahko stvari nabavim kasneje. Edino kar mi res manjka je kak dober balzam/maska za občasne kure.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1292 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts

Posted 07 May 2007 - 08:54 PM

Hvala DiLeMa. smile.gif Potem je boljše vzet tole Root Boost&Work it?

Glede Dumb Blonde šampona®eneratorja.. Slednji mi naredi res lepe lase, mehke, bolj krepke. Šampon je pa res kremen (roza tongue.gif ) in se ful zapeni. Meni las nič ne obteži ali zmasti. Pa imam mastne lase. Je pa ful negovalen. smile.gif
  • 0

#1293 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2007 - 08:55 PM

QUOTE(crna @ 7. 5. 2007 - 21:52) View Post

Meni pa ravno Multiviti ni bil res ono... Sej veš kaj mislim? V redu učinek in vse, ampak nekaj me je ves čas malo motilo, take hecne lase sem imela po njem (al se mi je pač samo zdelo). Sem pa ugotovila, da mi tudi "težji" šamponi ne mastijo več las, sploh ker jih sušim na zraku. Tak da bi jst raje vzela tale paket kot onega, kot sem pa že rekla mam doma že dost stvari za znucat in ne dvomim da bodo pri TiGiji nadaljevali s takimi ugodnimi akcijami še kar lep čas, pa lahko stvari nabavim kasneje. Edino kar mi res manjka je kak dober balzam/maska za občasne kure.

Krasna maska je ta od Dumb Blonde ... vsebuje ogromno proteinov, mislim da tudi človeški keratin, metasulfate namesto kloridov - uglavnem ful kvalitetna zadeva je to, za intenzivno nego. Jaz tudi študiram, da bi raje to, sploh pa sem totalno nesrečna, ker že nekaj časa opažam ful povečano lomljenje in cepljenje las, kljub temu, da nisem spremenila nege (še vedno je dosledna in kakovostna, as always), pa študiram, če imajo prste vmes morda kontracepcijske tabletke? hmm.gif

QUOTE(*petrca* @ 7. 5. 2007 - 21:54) View Post

Glede Dumb Blonde šampona®eneratorja.. Slednji mi naredi res lepe lase, mehke, bolj krepke. Šampon je pa res kremen (roza tongue.gif ) in se ful zapeni. Meni las nič ne obteži ali zmasti. Pa imam mastne lase. Je pa ful negovalen. smile.gif

Petrca, res ful hvala za informacije glede Dumb Blonde - si me prepričala. A šampon je roza barve? Se že tresem!! laugh.gif Drugače pa ... ja, raje vzemi Root Boost, jaz sem s to peno za volumen ultra zadovoljna, pomoje ti ne bo žal.
  • 0

#1294 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts

Posted 07 May 2007 - 09:01 PM

Tak rozast je ja pa ful mi diši. biggrin.gif Balzam je pa tudi super.

Glede Root boosta.. A kaj zmasti in če bi bil fajn za tanke laske oops.gif Kaj pa Work it? Lak ko lak najbrž..
  • 0

#1295 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 07 May 2007 - 09:01 PM

Kje se že da pogledat te Tigijeve akcije? blush2.gif

• 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#1296 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2007 - 09:03 PM

QUOTE(*petrca* @ 7. 5. 2007 - 22:01) View Post
Glede Root boosta.. A kaj zmasti in če bi bil fajn za tanke laske oops.gif Kaj pa Work it? Lak ko lak najbrž..

Tigi ma same fajn in zelo kvalitetne lake, garantiram. Kar se tiče Root Boosta, las nič ne masti, ker ni niti malo masten (ni takšen kot one goste pene, ki ful mastijo) ampak tak bolj voden, ampak vseeno ful dobro zagrabi, je tudi za tanke lase, poleg tega las ne zlepi, ampak jih nardi take malenkost bolj trde in ful take krepke.

Sanies:

http://tigi.studioma.si/
  • 0

#1297 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 May 2007 - 09:06 PM

QUOTE(*petrca* @ 7. 5. 2007 - 21:54) View Post

woot.gif

Uuuu težka skušnjava!

Sicer mi je pa frizerka danes rekla, da se lasje načeloma lomijo zaradi pomanjkanja vlage (ne "maščobe") in da je fajn zgornjo plast las dodatno vlažit z raznimi serumi, meni je svetovala celo vosek (v manjših količinah), da jih fino zaščiti in zapre porozne dele in konice. Pri meni bi to znalo bit res, ker si serum redko napocam na lase, le na konice, pri tebi Dilema gre pa verjetno za tabletke, itak je znano da imajo tudi take negativne vplive. Ali pa preveč menjavaš proizvode, vsaj meni se zdi da jih ful.

QUOTE(*petrca* @ 7. 5. 2007 - 22:01) View Post

Tak rozast je ja pa ful mi diši. biggrin.gif Balzam je pa tudi super.

Meni je sčasoma mastil lase (po kakih treh mesecih uporabe), pa učinek se je zmanjšal. Mogoče ker je postalo topleje, da je blo manj učinka... Beats me. No, kar nekaj ga še imam doma, pa če bi hotela ti ga lahko pošljem da sprobaš (itak ga ne uporabljam že od januarja).

QUOTE(Sanies @ 7. 5. 2007 - 22:01) View Post

Kje se že da pogledat te Tigijeve akcije? blush2.gif

Na:

http://tigi.studioma.si/
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1298 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 May 2007 - 09:06 PM

QUOTE(crna @ 7. 5. 2007 - 22:06) View Post

Sicer mi je pa frizerka danes rekla, da se lasje načeloma lomijo zaradi pomanjkanja vlage (ne "maščobe") in da je fajn zgornjo plast las dodatno vlažit z raznimi serumi, meni je svetovala celo vosek (v manjših količinah), da jih fino zaščiti in zapre porozne dele in konice. Pri meni bi to znalo bit res, ker si serum redko napocam na lase, le na konice, pri tebi Dilema gre pa verjetno za tabletke, itak je znano da imajo tudi take negativne vplive. Ali pa preveč menjavaš proizvode, vsaj meni se zdi da jih ful.

Samo pomoje ni take panike, če jih menjam ... itak so sami nežni in kvalitetni, nimam nič slabega ali agresivnega. Mislim, menjam jih itak že skos (nikol v življenju nism mela kakšnega stalnega produkta za lase) pa sm mela prej skos noro lepe. Mogoče je fora v pomanjkanju vitaminov B, ki jih tabletke baje ful pokurijo ... bi morala mogoče začet jemat kakšen B kompleks.

P.S. Kakšni serumi to? Kot na primer silikon ali kristali (ki so itak tudi silikon, hehe)? Al kej druzga, prav posebnega?
  • 0

#1299 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 May 2007 - 09:07 PM

Ok, pol bo pa že res, sej sama najbolj veš.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1300 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts

Posted 07 May 2007 - 09:09 PM

Hvala punce smile.gif Crna res hvala ful si prijazna, samo sem že naročila, ker jaz se bolj težko uprem vsem zadevam za lase. oops.gif sploh pa od Tigija.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users