TIGI
Posted 07 May 2007 - 07:50 PM

Posted 07 May 2007 - 08:24 PM
Haha, DiLeMa, saj ne morem verjet... Multiviti. :-)
Jaz sem se smejat začela, ko sem vidla - resno.

Posted 07 May 2007 - 08:35 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 May 2007 - 08:36 PM
Bom pa hvaležna, če bo katera podala oceno Dumb Blonde šampona, je namreč še nikjer nisem zasledila (konsistenca, penjenje itd.).
Posted 07 May 2007 - 08:38 PM

Sej ne da imam še en fajn šampon in cel balzam za znucat

vuelvo a vos,
Posted 07 May 2007 - 08:41 PM

Posted 07 May 2007 - 08:44 PM

vuelvo a vos,
Posted 07 May 2007 - 08:47 PM
Posted 07 May 2007 - 08:48 PM

Posted 07 May 2007 - 08:49 PM
Posted 07 May 2007 - 08:52 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 May 2007 - 08:54 PM

Glede Dumb Blonde šampona®eneratorja.. Slednji mi naredi res lepe lase, mehke, bolj krepke. Šampon je pa res kremen (roza

Posted 07 May 2007 - 08:55 PM
Meni pa ravno Multiviti ni bil res ono... Sej veš kaj mislim? V redu učinek in vse, ampak nekaj me je ves čas malo motilo, take hecne lase sem imela po njem (al se mi je pač samo zdelo). Sem pa ugotovila, da mi tudi "težji" šamponi ne mastijo več las, sploh ker jih sušim na zraku. Tak da bi jst raje vzela tale paket kot onega, kot sem pa že rekla mam doma že dost stvari za znucat in ne dvomim da bodo pri TiGiji nadaljevali s takimi ugodnimi akcijami še kar lep čas, pa lahko stvari nabavim kasneje. Edino kar mi res manjka je kak dober balzam/maska za občasne kure.
Krasna maska je ta od Dumb Blonde ... vsebuje ogromno proteinov, mislim da tudi človeški keratin, metasulfate namesto kloridov - uglavnem ful kvalitetna zadeva je to, za intenzivno nego. Jaz tudi študiram, da bi raje to, sploh pa sem totalno nesrečna, ker že nekaj časa opažam ful povečano lomljenje in cepljenje las, kljub temu, da nisem spremenila nege (še vedno je dosledna in kakovostna, as always), pa študiram, če imajo prste vmes morda kontracepcijske tabletke?

Hvala DiLeMa.

Glede Dumb Blonde šampona®eneratorja.. Slednji mi naredi res lepe lase, mehke, bolj krepke. Šampon je pa res kremen (roza

Petrca, res ful hvala za informacije glede Dumb Blonde - si me prepričala. A šampon je roza barve? Se že tresem!!

Posted 07 May 2007 - 09:01 PM

Glede Root boosta.. A kaj zmasti in če bi bil fajn za tanke laske

Posted 07 May 2007 - 09:01 PM

Posted 07 May 2007 - 09:03 PM

Tigi ma same fajn in zelo kvalitetne lake, garantiram. Kar se tiče Root Boosta, las nič ne masti, ker ni niti malo masten (ni takšen kot one goste pene, ki ful mastijo) ampak tak bolj voden, ampak vseeno ful dobro zagrabi, je tudi za tanke lase, poleg tega las ne zlepi, ampak jih nardi take malenkost bolj trde in ful take krepke.
Sanies:
http://tigi.studioma.si/
Posted 07 May 2007 - 09:06 PM
Hvala DiLeMa.

Uuuu težka skušnjava!
Sicer mi je pa frizerka danes rekla, da se lasje načeloma lomijo zaradi pomanjkanja vlage (ne "maščobe") in da je fajn zgornjo plast las dodatno vlažit z raznimi serumi, meni je svetovala celo vosek (v manjših količinah), da jih fino zaščiti in zapre porozne dele in konice. Pri meni bi to znalo bit res, ker si serum redko napocam na lase, le na konice, pri tebi Dilema gre pa verjetno za tabletke, itak je znano da imajo tudi take negativne vplive. Ali pa preveč menjavaš proizvode, vsaj meni se zdi da jih ful.
Tak rozast je ja pa ful mi diši.

Glede Root boosta.. A kaj zmasti in če bi bil fajn za tanke laske

Meni je sčasoma mastil lase (po kakih treh mesecih uporabe), pa učinek se je zmanjšal. Mogoče ker je postalo topleje, da je blo manj učinka... Beats me. No, kar nekaj ga še imam doma, pa če bi hotela ti ga lahko pošljem da sprobaš (itak ga ne uporabljam že od januarja).
Kje se že da pogledat te Tigijeve akcije?

Na:
http://tigi.studioma.si/
vuelvo a vos,
Posted 07 May 2007 - 09:06 PM
Sicer mi je pa frizerka danes rekla, da se lasje načeloma lomijo zaradi pomanjkanja vlage (ne "maščobe") in da je fajn zgornjo plast las dodatno vlažit z raznimi serumi, meni je svetovala celo vosek (v manjših količinah), da jih fino zaščiti in zapre porozne dele in konice. Pri meni bi to znalo bit res, ker si serum redko napocam na lase, le na konice, pri tebi Dilema gre pa verjetno za tabletke, itak je znano da imajo tudi take negativne vplive. Ali pa preveč menjavaš proizvode, vsaj meni se zdi da jih ful.
Samo pomoje ni take panike, če jih menjam ... itak so sami nežni in kvalitetni, nimam nič slabega ali agresivnega. Mislim, menjam jih itak že skos (nikol v življenju nism mela kakšnega stalnega produkta za lase) pa sm mela prej skos noro lepe. Mogoče je fora v pomanjkanju vitaminov B, ki jih tabletke baje ful pokurijo ... bi morala mogoče začet jemat kakšen B kompleks.
P.S. Kakšni serumi to? Kot na primer silikon ali kristali (ki so itak tudi silikon, hehe)? Al kej druzga, prav posebnega?
Posted 07 May 2007 - 09:07 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 May 2007 - 09:09 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users