Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1281 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5835 posts

Posted 25 January 2007 - 10:36 PM

ne primerjaj pudrov po sistemu kako pride na nekomu drugemu! (ten kože, kakovost kože, tip kože se razlikuje, kar vpliva na puder)

• 0

#1282 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 January 2007 - 11:05 AM

iscem FUL rumen puder, srednji cenovni rang, pa da ni komadogen oz da nima td. pa FUL rumen more bit! hvala
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1283 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2007 - 11:36 AM

Ali se pri Vichy-ju (Aera Teint) da ulovit odtenek, glede na to, da so samo 4? Kakšni pa so? Pa ali da lep naraven videz ali deluje zafasadirano?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1284 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 January 2007 - 11:40 AM

Meni je dal ta puder lep, naraven videz, imela sem pa najsvetlejši odtenek 12 OPAL.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1285 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2007 - 11:47 AM

Razmišljam o nakupu ampak me skrbi, da ne bom dobibla pravega odtenka, ker pri meni najbolj svetli odpadejo. Enkrat pa se spomnim, da sem v eni reviji dobila tester pa ne vem, kater odtenek je bil ampak jaz sem bla čist rumeno-oranžna blink.gif Obupno. Dilema ali kaj izsuši kožo? Ker sj veš, zdej sem ravno v fazi, ko imam čist presušeno. Da ne bi pol iz mene letelo kot iz stare opeke.
  • 0

Jordan Belfort

#1286 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 26 January 2007 - 01:00 PM

jaz sem tudi tester od tega pudra dobila in mi je tekstura všeč, lepo mazljiv je, samo odtenek je bil pa res katastrofalen, popolnoma oranžen huh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1287 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 26 January 2007 - 01:25 PM

zelo rumene pudre ima loreal Infallible.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#1288 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 26 January 2007 - 02:21 PM

QUOTE(Miss*69 @ 26. 1. 2007 - 11:47) View Post

Razmišljam o nakupu ampak me skrbi, da ne bom dobibla pravega odtenka, ker pri meni najbolj svetli odpadejo.

Miss69 pri men tud najbol svetli odpadejo. Od Vichya( FLEXLIFT TEINT)- odtenek 25 NUDE je men full vredu , barva paše na kožo poleti ko sem rjava in tud zdaj ko nisem. Uporablja ga tudi mama ,itak ma mal drugačno polt kot jaz, ji tud fajn paše, sprobaj pomoje ti bo fajn pasal na kožo, men je zakon cool.gif
  • 0

#1289 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 26 January 2007 - 04:04 PM

Hvala besweety a to je ta proti gubam kao? Kolk pa je prekriven? Kakšno kožo maš ti?
  • 0

Jordan Belfort

#1290 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 January 2007 - 04:22 PM

Miss69, meni je mami kupila Vichjevega Aera Teint, pa mi je pretemen - odtenek 23 Clair Ivory. Če hočeš ti ga lahko pošljem, ker ga itak ne uporabljam (samo poskusila sem bravo), kupil ga pa tako in tako ne bo nihče.
Kupljen je bil nekje jeseni, torej je uporaben še cca. (8-9 mescev) tričetrt leta.

p.s.: Ni fasada.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1291 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 January 2007 - 07:05 PM

QUOTE(bluberry @ 26. 1. 2007 - 13:25) View Post

zelo rumene pudre ima loreal Infallible.

hvala srcek, a mogoce ves ker je najbl rumen biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1292 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 26 January 2007 - 07:20 PM

@Miss69

iz škatlice:
Vichy Flexlift Teint
Inovacija Vichy:silikonska tekstura, ki se prilagaja premikom obraza. brez razpok in nabiranja v gubah. Učinek liftinga
Rezulat: Koža je napeta in gladka skozi ves dan. Polt je enotna in sijoča. Po enem mesecu so gube ponovno zglajene smile.gif .

+ zaščita pred UVA in UVB ŽARKI- spf 20

Ma to jaz itak nič ne vrjamem, povem pa da ta puder z mamo uporabljama eno leto ziher, če ne več, ne vem kdaj je sploh ven prišel, skratka ful lepo kožo nardi, lepo polt, men je Zakon. Edin 19 evrov mi je mal preveč, ampak se ga res mal porabi. Bi ga menjala za kirga cnejšega, ampak mi ga še ni useplo najt smile.gif .

prekriven je ful dobro, mal ga porabiš za cel obraz. Jaz imam kr lepo kožo tongue.gif , hehe, mešano imam.
  • 0

#1293 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86483 posts

Posted 26 January 2007 - 09:18 PM

piko*biko, na prejšnji strani smo govorile o True Match. So res vsi precej rumeni, pa itak majo po toplih in hladnih podtonih razvrščene. Pa brez titanijevega dioxida je (mislim da ga Infallible ima). smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1294 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 January 2007 - 11:12 PM

ma ga may contain, tko da se ne sekiram. mah sej itak majo usi pudri rumene odtenke, mene zanima ce kera ve za kksnga res rumenga, pa da mi zna povedat st. odtenka.
  • 0

#1295 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 27 January 2007 - 12:05 AM

Hvala besweety za izčrpen odgovor smile.gif Sigurno ga grem prečekirat.
  • 0

Jordan Belfort

#1296 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 January 2007 - 04:00 PM

jaz bi samo neki glede oznak oz. podtonov vprašala smile.gif

N=nevtralno ... je to bolj rumenkasto potem ?
W=vanilija ... rozasto ?
?

če mi lahko tole ktera malo bolj razloži oops.gif

• 0

#1297 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2007 - 04:03 PM

Imaš tople, hladne in nevtralne podtone. Topli (W-warm) so rumenkasti, hladni (C-cold) so rožnati, nevtralni (N-neutral) so pa bež.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1298 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 30 January 2007 - 04:17 PM

Amm eno vprašanje...

Zarad aken sem mela ful brazgotin. Kemični peeling je zadevo malce omilil. Zaradi takšnih in drugačnih razlogov nisem nikoli uporabljala pudra. Zdej me pa zanima, ali se po uporabi pudra brazgotine BOLJ ali MANJ vidijo?

Pa... kakšen puder mi priporočate? Imam mešan tip kože, ten pa je izredno svetel
See for yourself: ;)
IPB Image.
  • 0

#1299 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 30 January 2007 - 04:20 PM

QUOTE(DiLeMa @ 30. 1. 2007 - 16:03) View Post

Imaš tople, hladne in nevtralne podtone. Topli (W-warm) so rumenkasti, hladni (C-cold) so rožnati, nevtralni (N-neutral) so pa bež.

hvala wink.gif

samo ali niso eni, ki ima bolj olivnast podton ? hmm.gif

ker ko si gledam umito kožo, se mi zdi, da imam nekje bež, nekje pa mal na olivno potegne, ta puder Loreal N1, ki naj bi bil nevtralno bež, se mi pa zdi, da je dost rumen hmm.gif

sprašujem, ker bom šla verjetno čez 15 min puder iskat smile.gif
  • 0

#1300 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 30 January 2007 - 04:22 PM

Olivna polt je precej temna polt, tko da ti zihr nimaš nič olivne glede na tvojo svetlo polt. Pa tudi ne obstaja 'olivnast' podton, podtoni so samo zgoraj opisani trije.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users