Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#1281 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 March 2008 - 11:04 AM

na drugi sliki mi ma dobro frizuro thumbup.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1282 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 March 2008 - 11:06 AM

Na tazadni sliki nebi rekla da je to ona. Prej ko je bla oranžna al tisto bakrena mi je bla veliko bol ušeč pa tut bl pasal ji je smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1283 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 March 2008 - 11:12 AM

je ona, ziher.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1284 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 March 2008 - 11:25 AM

ja sej to vrjamm da je ampak tako na hitro če pogledam pa se mi ne zdi. ful je drugačna

Na KANAL A in na bigbrother.24ur.com 14. marca ob 20:00 prihaja najbolj kontroverzen resničnostni šov vseh časov – Big Brother!

Big Brother bo na sporedu Kanala A od ponedeljka do sobote ob 20:00 ter ob nedeljah okoli 21:45. Od ponedeljka do petka ob 16:15 bo na Kanalu A vklop v živo v hišo Big Brother. V uvodni oddaji, ki bo na sporedu 14. marca ob 20:00, bodo gledalci spoznali kar 13 novih stanovalcev. Oddaja bo potekala v živo iz studia Kanala A in z zabave pred hišo Big Brother. Zabava se bo pričela ob 18:00, na njej bodo oboževalci šova na lastne oči spremljali vselitve stanovalcev v hišo Big Brother. Ta je po besedah Igorja Bratoža, kreativnega producenta, doživela popolno preobrazbo: "Njeno podobo smo prilagodili letošnji drugačni vsebini in prav zato smo letos kastinge še bolj usmerili na kandidate, ki bodo morali biti še bolj vzdržljivi in potrpežljivi kot tisti iz prve sezone. V hiši Big Brother jih letos čakajo težki pogoji, strožji Big Brother in naloge, ki bodo letos še večji izziv." Že prva oddaja bo polna presenečenj, tako za gledalce kot stanovalce, v njej se bodo predstavili tudi trije komentatorji in posebni poročevalec s terena, Matej Grm - Gusty.

Prve nominacije bodo izjemoma že v nedeljo, 16. marca, kasneje bo dan za nominacije sobota. Gledalci bodo lahko od trenutka, ko bo Big Brother razglasil nominirance, glasovali, kdo izmed njih si ne zasluži več bivanja v hiši Big Brother! Nedeljske oddaje bodo gledalcem ponudile vrhunce tedna. Donald Rose, kreativni direktor produkcije: "Nova sezona kontroverznega šova Big Brother bo še bolj atraktivna kot lani. Z gledalci bo šov vsak dan, od ponedeljka do nedelje, z vsemi presenečenji, novimi nalogami, spletkami, prepiri ... Izbrani stanovalci so zanimivi, atraktivni, močni in primerni za šov, kot je Big Brother, in verjamemo, da je pred nami 13 tednov šova, ki bo gledalce znova popolnoma osvojil s svojo drugačnostjo in edinstvenostjo."

zanimiva je samo prva oddaja pa tazadna. umes pa mene to ful ne pritegne k mi je bedno gledat, kako se usi neki kregajo in nevem kaj smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1285 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 13 March 2008 - 12:22 PM

QUOTE(uršolinkica @ 13. 3. 2008 - 11:25) View Post

zanimiva je samo prva oddaja pa tazadna. umes pa mene to ful ne pritegne k mi je bedno gledat, kako se usi neki kregajo in nevem kaj smile.gif

Podpis.

Čupo ma gorzno.

Od Kinky link sem malo prečikirala, določeni negativni komenatriji so se mi zdeli upravičeni.

• 0

#1286 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 13 March 2008 - 12:59 PM

Jst tega ne gledam po TV, niti me ne zanima niti 1%, res pa je, da sem prejšnjič kupila kartico, ker kakšen dan na šihtu nisem imela za boga kej delat, pol sem jih pa mal gledala v živo. Glih tok, da je šel cajt hitrej. Najbrž bom zdej isto nardila. IPB Image
  • 0

#1287 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 March 2008 - 01:26 PM

Nina je dobra na drugi sliki, na ostalih vdeh pa sploh ne ermm.gif . BB bo sranje, kot prejšnje leto.

Pa bo res? laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1288 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15774 posts

Posted 13 March 2008 - 02:40 PM

Jst priznam, da me ful firbec matra in bom ju3 sahurno gledala. =)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1289 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 13 March 2008 - 02:47 PM

Mene skrbi, da bom začela to gledat, sploh ker nimam nč za počet... Tko k lansk let, k sem kr gledala, čeprav mi je blo bedno. Ampak sem nehala gledat, ko je šla Tina ven, ker pol je blo pa res bedno laugh.gif
  • 0

#1290 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 March 2008 - 02:48 PM

Men pa ta stil, ki ga bo Osenarca zdej furala (ala Dita) ful ni všeč.
  • 0

#1291 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15774 posts

Posted 13 March 2008 - 02:51 PM

QUOTE(Frida @ 13. 3. 2008 - 14:47) View Post

Mene skrbi, da bom začela to gledat, sploh ker nimam nč za počet... Tko k lansk let, k sem kr gledala, čeprav mi je blo bedno. Ampak sem nehala gledat, ko je šla Tina ven, ker pol je blo pa res bedno laugh.gif

Jst redno ne bom gledala, tut lani nisem. Bom pa pogledala uvodno oddajo in potem še kako sobotno, če bom že ravno doma. Ponavadi me pa ob sobotah zvečer itak ni.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1292 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 13 March 2008 - 02:55 PM

Se bom potrudila, da bom tud jaz neredni gledalec BB. laugh.gif
  • 0

#1293 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15774 posts

Posted 13 March 2008 - 02:56 PM

Ja. Hm, kaj pa če bodo kaki fletni fantje, ki bojo nagi okol skakal?
  • 0

#1294 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 13 March 2008 - 03:04 PM

Bom krepko razmislila, če se splača. Drugač bo pa Johnny Depp skakal pred mano v kakšnem filmu.
  • 0

• Guests

Posted 13 March 2008 - 03:20 PM

Jaz bom gledala, ker mi je super preverjat svojo sposobnost preučevanja človeških značajev. Fajn mi je videt, kako se ljudje začnejo obnašat pod pritiskom in kdaj izgine tisto vljudno prijateljstvo.
Ne razumem pa tistega folka, ki vedno čakajo na seks v hiši. Ne štekam poante, no. Sploh danes, ko je seks na vsakem vogalu že.
  • 0

#1296 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 March 2008 - 06:53 PM

Jst bom tud gledala, vrjetno ne vsake oddaje, ampak večino pa. Kljub temu, da se pol zgražam nad tistimi, ki sodelujejo, moram vseeno gledat, če ne pa vsaj zato, da se mal nasmejim. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1297 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 March 2008 - 07:00 PM

Jaz bom tudi danes prvi del, to mi je še zanimivo. Potem pa včasih malo prek neta preberem kaj se dogaja, če mi je še posebej dolgčas in če je dolgčas na forumu biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1298 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15774 posts

Posted 14 March 2008 - 07:47 PM

QUOTE(Kinky @ 14. 3. 2008 - 19:00) View Post

Jaz bom tudi danes prvi del, to mi je še zanimivo. Potem pa včasih malo prek neta preberem kaj se dogaja, če mi je še posebej dolgčas in če je dolgčas na forumu biggrin.gif

ohmy.gif hOW DARE YOU!!!
  • 0

#1299 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 March 2008 - 07:48 PM

Dolgčas je samo, če ni tebe. sleep.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1300 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15774 posts

Posted 14 March 2008 - 07:50 PM

Wiiiiiiiiiii, kako si vedela, kaj sem hotela slišat?
oops.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users