Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#1281 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 December 2007 - 12:25 PM

Za katerega je moj fant mislil, da je ovitek od kondoma laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1282 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 13 December 2007 - 07:51 PM

QUOTE(Sarah @ 13. 12. 2007 - 11:55)  

Saj ni blo kdovekaj, samo tisti namočeni listič. wink.gif

O hvala Sarah, sem že pomirjena. biggrin.gif
  • 0

#1283 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 December 2007 - 07:54 PM

Js sm tud še enkrat poslala da dobim še en tester medene kreme, ko mi je ful fajna, sam kupla je pa ne bi - je tudi meni predraga. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1284 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 December 2007 - 08:00 PM

Kaj tista krema za obraz je komedogena ? huh.gif Jaz bi potrebovala nekaj vlažilnega za lička.
  • 0

#1285 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2007 - 08:54 PM

Katera krema za obraz?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1286 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 December 2007 - 08:56 PM

Limona&Med.

Danes sem spet testerčke naročala. smile.gif Še na mamino ime laugh.gif
  • 0

#1287 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2007 - 09:10 PM

Med&limona krema je kao za telo&obraz, ampak prvotno je bolj za telo, pa tudi dosti bogata je + komedogena, tak da zate (za obraz) zihr ne bo primerna.
  • 0

#1288 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2007 - 09:17 PM

Hehe, kaj po novem samo testerčke od medene kreme pošiljajo? Druzga je zmanjkalo? tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1289 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 December 2007 - 09:18 PM

Hvala. smile.gif (Malo prej sem na obraz nanesla Garnier TF in mi je pozimi 100x boljši, kot poleti ! Takrat sem imela čuden občutek na obrazu, zdaj pa je super, pa tudi kot podlaga za puder (sem že sprobala oops.gif ) Hvala bogu, da mi ustreza, ker druge primerne kreme pa ni. )
  • 0

#1290 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 13 December 2007 - 09:19 PM

Zanima me, kako se obnese l'occitanova toaletna voda green tea z jasminom ali pa katera druga različica, če je katera slučajno imela. So obstojne?
  • 0

#1291 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2007 - 09:31 PM

Jaz sem pred kratkim kolegici kupila tistega Zeleni čaj, če želiš jo lahko vprašam, če ti ne bo že kera druga prej odgovorila, itak. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1292 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 18 December 2007 - 03:24 PM

V upanju, da bom mogoče dobila vanilijo sem se odpravila v MCL Šiška, ampak seveda je ni bilo sad.gif . Prodajalka mi je rekla, da je ne bo več, niti nobene nove kolekcije z vanilijo ne bo drugo leto. Namesto tega je sedaj med in limona (kao). Ful je bla gužva tako, da mi niso preveč sitnarile in sem imela čas vse parfumčke prešnofat.
Domov sem odnesla toaletno vodo med in limona, meni krasno diška. Mičken sem sicer razočarana, ker ni prav zelo obstojna. Vzela sem še gloss iz iste linije. wub.gif
Pri blagajni pa mi da potem samo tisti kupon za januarski popust. Nobenga testerčka, nobenga darilčka za nakup nad 40€, nič. Ma, sem jo prašala, kako to, rada bi testrček kakšne kremce za telo....ja, veste gopodična, decembra nimamo nič testerjev, je preveč strank..haloooo, sej zato bi nas moral zasipat s testerji, glede na to kok prometa jim nardimo... blink.gif V glavnem, za darilo je bon.
Ful je bla tečna, čeprav ta prodajalka je ponavadi zelo prijazna.
Pa sej vseen, glavno, da bom zdej tko lepo diškala...

• 0

#1293 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 05:21 PM

QUOTE(Schneeta @ 18. 12. 2007 - 15:24)  
V glavnem, za darilo je bon.

Kriminal!
Vidiš, to mene razpizdi. Ene se ziher skos zasipava s testerji (četudi hodijo samo "gledat"), eni pa za tak nakup dobijo prst v rit z nekim faking bonom. V glavo bi ji ga zabrisala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1294 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 18 December 2007 - 05:55 PM

Žal nismo prjatlce od prjatlce, k ma tam za pultom prjatlco.
  • 0

#1295 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 05:57 PM

Če se obljublja darilo za nakup nad 40€, potem ne vem kaj serejo brezveze - morajo dat darilo ni pika. Tale popust za naslednji nakup ni nobeno darilo, ker smo ga marsikatere dobile po pošti zraven kataloga, pa nismo ničesar kupile. Bullshit, ej.

Jaz bom šla januarja malo pošnofat, če mi bo kej všeč - kej malega, ne mislim tam tone keša zapravljat, sam če že mam ta popust, bom izkoristla.
  • 0

#1296 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 December 2007 - 06:39 PM

Včeraj je moj fant v L'Occitane BTC zapravil 50 evrov, baje da ga sploh nihče ni jebal ko je prišel noter (čudno), glede testerjev pa ne duha ne sluha. Oh ja.... butl.gif Aja, niti bona ni dobil. Nice, really nice! sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1297 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 December 2007 - 06:47 PM

Pa če so ukinili to darilo?

Kaj se mi splača vzet v Loksitanu, poleg glosa/balzama za "labre"? Kolegica je rekla da mi nekaj prinese od tam za RD, pa sem bosa, ker me njihovi izdelki ne navdušujejo preveč. Razmišljam o medenem gelu... Any advice?

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 06:50 PM

Do katerega zneska? =)
Medeni gel je sicer dober, samo bi ti lahko izsušil kožo v teh mrzlih mesecih. Super je suho mandljevo olje, a je drago. Morda limona/med kopel?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1299 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 December 2007 - 09:28 PM

Niso ukinli daril. Jaz sem zdaj decembra imela en nakup nad 40€ in sem dobila darilce. Sicer neko bolj bogo, ampak nekaj pa le je bilo.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1300 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 09:29 PM

Kaj si pa dobila, če ni skrivnost? =)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users