hujšaj z mano:)
Posted 30 April 2010 - 10:14 AM

Posted 30 April 2010 - 10:18 AM
mene bi tud, če ne bi začela hujšat

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 30 April 2010 - 11:51 AM

Posted 30 April 2010 - 12:56 PM
Sklepam da (upam, da se ne motim) dlje časa, ko bom športala, mi pri laufanju ne bo pulz ruknilo do 180, ampak recimo 150-160.

Posted 30 April 2010 - 02:28 PM
Če si stoniram telo bom prava bombica

Največji izziv za toniranje bo notranja stran stegen. Mislim da je to edino področje mojega telesa kjer lahko rečem da mam maščobe mal več ko drugje.
Anyways... Jaz bom delala po temle programu. Pač kolker bom lahko. Odločla sem se da bom začela z njeno 40-minutes workout.
Všeč mi je, ker je ženska down to earth, ker je vse, ker se ne baše z nobenimi praški in ker večina njenih vaj vsebuje samo težo telesa in morda kak dodatek, ne pa tako kot ostali ki uvalijo 50000 pripomočkov ki jih itak nimam.
+ jst ne morem delat kej dost z utežmi ker mam moči lih tok da lahko dvigujem v vsaki roki litr vode lol. Dobr no. pač.

http://www.bodyrock.tv/
Men se je kondicija pri teku ful povečala, pulza mam ja- tm nek 150-160, diham pa normalno, globoko, počasi. Večino časa mam možnost še prepevat med tekom haha

Posted 30 April 2010 - 03:11 PM

Posted 30 April 2010 - 08:25 PM
Posted 30 April 2010 - 08:52 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 May 2010 - 07:36 AM
dobivaš mišiće.... oni vagajo več k špeh

ampak če ti samo tečeš naj se mišična masa ne bi povečevala... to naj bi blo takrat k maš pulz okol 130-150. v tem primeru izoblikuješ postavo. oz se na nek način definiraš. če pa je pulz večji nad 150, pa že nabiraš kondicijo (sej jo tut v prejšnem primeru, sam takrt se velik bol maščoba topi)
Seveda se ti povečuje mišična masa, sej tu je fora v pridobivanju kg. Preden sm začela tečt (lani) sm mela 53 kg in v 2 mesecih sm jih mela 57, pa brez problema nosim iste cunje, se nisem nč poširala. O problemih z mojo mišično maso sm pa že pisala, pa tud % telesne maščobe je za mojo ne drobno postavo precej nizek. Cilj mi je pa shujšat, pri tem mi izguba mišične mase pač ne predstavlja problema, ker mi moje mišice pač niso všeč

Posted 01 May 2010 - 09:55 AM

Posted 01 May 2010 - 09:59 AM

Posted 03 May 2010 - 05:59 AM
sam men ni jasn....kaj ve hočte shujšat al nabrat kondicijo? k to ni isto...
Ma jst hočem oboje

Ampk zdej ste me mal zmedle; če bom jst tekla, ne bodo šle torej kile dol, ker bom pridobivala mišice? Jst rabm namreč neki, kar mi bo kile dol zbilo, ker če ne bom zgubila motivacijo, če bom vidla, da sm skos na istem.. Mi pa tek od vseh oblik športa še najbolj paše (ajd pa še aerobiko mam, ampk to sam 1x tedensko..)
Any adivce?

Posted 03 May 2010 - 06:06 AM

Ne imet vage za motivacijo...za motivacijo imej npr. premajhne hlače. Je bolj merodajna zadeva

Posted 03 May 2010 - 06:44 AM

No sej občutek je pa res boljši, če vidš da so ti stare dobre hlače spet prov, kot pa če je par cifer drugačnih na vagi..
Da ne omenjam počutja; nazadnje k sm se lotila neke resne rekreacije sm bla ko prenovljena, polna energije - kar nism vedla kam z njo

Posted 03 May 2010 - 07:26 AM
Vem, da bo zajebano...ker kadim. Bom poskusla, pa videla, kolk časa bom vztrajala.
Drugač sem se pa zdele kar mal preveč razpustila, nisem pazila, kaj jem....sicer se mi še ne pozna, se mi pa bo, če ne bom od danes naprej malo bolj stroga do sebe. 18. mam rojstni dan...do žurke bom na kaki bolj "strogi" dieti, potem pa lepo zmerno.

Posted 03 May 2010 - 08:28 AM

Posted 03 May 2010 - 08:32 PM

Posted 03 May 2010 - 09:01 PM
Pri meni je pa ravno obratno: se mi zdi, da me pa vsa tista ogledala v trgovini navidezno zožajo in potem seveda kupim neko stvar, ko pridem domov pa vidim kako zelo mi NE pristoji

Isto. Ne vem že v kateri trgovini sem prav gledala, ali tisti špegli res zožajo ali sem shujšala

Posted 03 May 2010 - 09:05 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 May 2010 - 09:14 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users