Vaše naj-najljubše jedi, pijače
Posted 27 September 2012 - 04:03 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 September 2012 - 06:05 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 September 2012 - 11:30 AM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 02 October 2012 - 05:24 PM

Najrajši imam domač čemažev namaz, juho, daleč najboljša pa mi je čemaževa pita.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 October 2012 - 06:15 PM
Sicer so pa moje najljubše jedi v jeseni ocvrte dežnikarice (marele

Pa zadnje čase sem nora na dimljen losos, margerito z baziliko (dobro, to sem že od nekdaj).
Posted 02 October 2012 - 06:17 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 October 2012 - 06:28 PM

Posted 23 October 2012 - 05:44 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 November 2012 - 04:30 PM

- Moja Saherca

Posted 19 November 2012 - 01:50 PM

Posted 19 November 2012 - 01:56 PM
- segedin + pire krompir
- sarma
- mladi stročnati fižol na maslu
- jurčki na vse možne načine
Ugotavljam, da zdaj najbolj obožujem stvari, ki jih pred ene 15imi leti videt nisem mogla.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 November 2012 - 03:35 PM
Ugotavljam, da zdaj najbolj obožujem stvari, ki jih pred ene
15imi letienim letom videt nisem mogla.
Kislo zelje v vseh možnih oblikah
Posted 24 November 2012 - 04:30 AM
Hofer rižev čips
Number one prigrizek ever, vsak dan bi ga lahko jedla. Moder (sol) je moj najljubši, zelen je tudi zelo dober, rdečega pa še nisem vzela.
Sem danes preizkusila tega modrega, zelo je dober, pojedla pol vrečke, ampak! Ustnice mi je dobesedno
sol razžrla. Sicer imam rada bolj soljene reči, ampak ta sol je pa neka zločesta. Zdaj si histerično mažem
ustnice nonstop, ker imam totalno rdeče in otekle. o.O Ampak recimo, da so dobri do te mere, da se je
splačalo. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 November 2012 - 08:57 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 November 2012 - 09:44 PM
Posted 27 November 2012 - 11:42 AM

Polenta.. na vse možne načine

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 November 2012 - 11:45 AM

After all this time?
Always.
Posted 27 November 2012 - 11:50 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 November 2012 - 11:52 AM
Sicer je manj zdrav način priprave, ampak je tako zelo boljša (meni) - namesto vode jo pripravite z 2/3 mleka in 1/3 vode, na koncu vmešajte še košček masla.
B o ž a n s k o! Kremasta, polnejšega okusa, njam. Na vrh pa ščep parmezana.
Ne vem kako bi jo lahko na ne-mlečni način pripravil tako kremasto.. Bom še poskusila enkrat z rastlinsko smetano.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 November 2012 - 11:58 AM
Pa riž. Never enough
Jaaa, enako, jaz tudi obožujem riž, dosti bolj od testenin

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users