Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1281 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 18 July 2006 - 10:26 AM

QUOTE(Anya)
QUOTE(_Mayckica_)
čaw, jst pa nameravam konc avgusta dat uhanček v popek, k zj čez poletje mi ni glih fajn da bi pol skos mela tist flajštr.... V glavnm rada bi vs vprašala če je exit najkvalitetnejši pirsing salon a je ker še boljši? K me ful skrbi in bi si dala pirs v enem res dobrem salonu

Kdo ti je pa rekel da je exit najkvalitetnejši??? blink.gif blink.gif
Lahko ti povem da gotovo ni. Moja sestrična si je dala pred 3 tedni, pa ji je dal malo postrani, pa rekla je da ji je neki mrcvaril. Dal ji je pa navaden uhanček in jekla.
Jst sm si dala pa u cultu. Da bi bilo čim bolj naravno mi je merila s kljunastim merilom oops.gif , uhanček je iz titana je rekla da iz jekla sploh ne dajajo notr ker se usak 2. zagnoji, pa nič mi ni mrcvarla.
Zate ne vem ampak jst sem rajš brez uhančka kot da bi si ga dala delat u exit-u ermm.gif

Ja lej lohde je pa tvoja sestrična pač tista ena k so ji dali malo po strani uhanček , ena izmed tolkih ki so jim že delali. Pa sej tudi u cultu, najbrš vse ne maredijo 100% ravno. pomoje sta si exit pa cult po kvaliteti pirsanja in po vse prow enaka. Ma ja ko dobro, sej sm samo jst in moje skromno mnenje.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1282 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 18 July 2006 - 12:12 PM

ja se stirnjam z rain_girl wink.gif

drgač pa js sm si dala popek preluknat v exitu pa so mi čist fajn nrdil in sm zlo zadovolna wink.gif wink.gif tongue.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#1283 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 July 2006 - 01:56 PM

IPB Image
blink.gif Fauš sm ji. Jst bi tud mela tk. Fuuul. Pa ne upam. Se bojim da bo zgledlo kot, kura, ena je zanč neki o pripopanem vesoljcu na faci govorila al neki takega. biggrin.gif preprosto ne upam. In dokler ne bom kej ukrepala me boste preprosto mogle poslušat, mojo jamrarijo in nesrečno vzdihovanje. Aah.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1284 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 19 July 2006 - 12:05 PM

skoraj ne opazim pirsa, ko ima tako velike špegle biggrin.gif drugač pa lepo !
cvetka nisi ti že slike limala gor, ko si probala z magnetnim uhanom ? kolko se spomnim ti je pasalo, če si bila to ti.. hmm ne vem oops.gif le pogumno ! wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#1285 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 July 2006 - 12:20 PM

Hehe, šlpegeln sing veri big, ja biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1286 Veronika

Veronika

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 23 July 2006 - 03:16 PM

ma js sm mela enga v nosu, pa sm se ga naveličala.. tko po kakim dvema mescoma, pa mi je zdej malo žal sicer, ampak kaj češ..
grem si ga pa po usej sreči delat nad ustnco kmalu.. upam da, ker si ga ful ful želim biggrin.gif
tko kt ma una na sliki gor.. točn to mi je ušeč ful
  • 0
a little bit of ecstasy
a little bit of you and me
<3

#1287 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 July 2006 - 03:31 PM

Veronika, da se ne boš tudi tega piercinga kmalu naveličala wink.gif ?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1288 Veronika

Veronika

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 23 July 2006 - 03:41 PM

QUOTE(crna)
Veronika, da se ne boš tudi tega piercinga kmalu naveličala wink.gif ?

nevem, čist možno biggrin.gif
sam naslednjič k si ga dam ven, bom bolj premislala..
še zdaj nevem kaj mi je blo takrat, pogrešam ga ko gledam stare fotke :crybaby:

drgač pa pirsingi nasploh so mi ušeč skor povsod.. zdej pa nevem a bi ga mela nad ustnico al pod ustnico.. bolj se nagibam nad ustnico ker mi je lepš smile.gif
  • 0
a little bit of ecstasy
a little bit of you and me
<3

#1289 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85973 posts

Posted 23 July 2006 - 06:08 PM

Sošolka je mela polno piercev, pas se je vseh kmalu naveličala in jih dala ven. Pozna se ji pa ful samo tista luknjica nad ustnico in nad popkom. Tko da- premisli. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1290 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 July 2006 - 06:43 PM

Ja, meni se še po dveh letih dobro vidi luknca "na bradi".
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1291 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 25 July 2006 - 10:36 AM

Cvetolinka, meni je tudi ful všeč tisti piercing nad ustnico, ampak pomoje meni niti malo ne bi pristajal. Pa še na eni strani mam nad ustnico že lepotno piko, tko da bi potem preveč simetrično izgledalo, če bi si na drugo stran dala še piercing smile.gif
  • 0

#1292 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 25 July 2006 - 11:45 AM

QUOTE(Marmelada)
Cvetolinka, meni je tudi ful všeč tisti piercing nad ustnico, ampak pomoje meni niti malo ne bi pristajal. Pa še na eni strani mam nad ustnico že lepotno piko, tko da bi potem preveč simetrično izgledalo, če bi si na drugo stran dala še piercing smile.gif

Jst mam tut biggrin.gif
  • 0

#1293 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 August 2006 - 11:12 AM

A mogoce katera ve(ki ima piercing v NOSU),ce ti lahko premajhna bunkica not zleze-v luknjo?ali to ni mogoce?

KEr jaz bi si rada en tak se manjsi uhancek kupila,samo se bojim da bi mi k not prevec zlezu in bi se mi luknja razsirila...je to mozno?
  • 0
I am falling between dreams and reality

#1294 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 August 2006 - 11:36 AM

...pa se neki me zanima-mogoce kdo ve-koliko je kaj nevarno ce si ga das takole?

IPB Image

jz ga na eni strani ze imam-samo ne na tak nacin-pac pa skozi tragus(vodoravno)
  • 0

#1295 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 01 August 2006 - 11:44 AM

no tud jz ga imam tako vodoravno, kar se pa tega tice bi pomoje nevarnost znala biti vecja, tu gre kljub vsemu za manjso kolicino oz. za bolj ozjo plast ermm.gif ...
po drugi strani pa, saj so ti ljudje specializirani za te zadeve..
skratka, prilepi fotografijo, ce si das to narediti wink.gif

kar se pa tice uhanca v nosku, po moje se ti to nebi zgodilo, moja sosolka je imela res mini, mini ta uhancek pa je bilo vse ql, mislim je ostajal na mestu wink.gif
  • 0

#1296 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 01 August 2006 - 12:14 PM

QUOTE(ursi)
A mogoce katera ve(ki ima piercing v NOSU),ce ti lahko premajhna bunkica not zleze-v luknjo?ali to ni mogoce?

KEr jaz bi si rada en tak se manjsi uhancek kupila,samo se bojim da bi mi k not prevec zlezu in bi se mi luknja razsirila...je to mozno?

Ni panike, ne bo ti zlezel not, meni vsaj še nikol ni. Pa saj tudi ni tak ogromna luknja, si lahko komot daš čist majhno pikico.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1297 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 01 August 2006 - 12:41 PM

QUOTE(smetanca)
no tud jz ga imam tako vodoravno, kar se pa tega tice bi pomoje nevarnost znala biti vecja, tu gre kljub vsemu za manjso kolicino oz. za bolj ozjo plast ermm.gif ...

kar se pa tice uhanca v nosku, po moje se ti to nebi zgodilo, moja sosolka je imela res mini, mini ta uhancek pa je bilo vse ql, mislim je ostajal na mestu wink.gif

K mas tkole dano ampak vodoravno, je rabl ful casa da se je zacelil, ne? Kok pa stane?
Pa se neki me je pr temu zmeri zanimal...a lah mp3 poslusas z unimi obicnimi slusalkami al mot kej? smile.gif
  • 0

#1298 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 August 2006 - 01:43 PM

QUOTE(powerpuff)
QUOTE(smetanca)

K mas tkole dano ampak vodoravno, je rabl ful casa da se je zacelil, ne? Kok pa stane?
Pa se neki me je pr temu zmeri zanimal...a lah mp3 poslusas z unimi obicnimi slusalkami al mot kej? smile.gif

ja jaz sem dala 4000sit + cena uhana,ja malo te moti,predvsem je odvisno od uhana,jaz imam trenutno noter uhan za obrv,ki ima na vsaki strani bunkici-pa me malo moti.drugace pa ni nic takega-bolecina pa je cisto odvisna od cloveka in njegovega praga bolecine wink.gif
  • 0

#1299 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 01 August 2006 - 01:58 PM

js mam pirs v popku, dala delat v exitu 2 leti nazaj. so mi čist uredu nrdil, sam cena je bla pa dost manjša kt je dons ermm.gif halo, 10k za uhan u popku? rajš kej druzga kupm za ta dnar.
  • 0

#1300 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 01 August 2006 - 02:40 PM

ja to je res cisto prevec ermm.gif 10k?!!! mad.gif

jaz ubistvu zaupam samo kozmeticarki,pri njej sem si dala tudi v tragus,nos in v popek delat in je bilo vse ok,naredila pa mi je zelo lepo in tocno tako kot mora bit biggrin.gif
zato pa tudi razmisljam o tem uhanu v usesu...samo a niso neki zivci tukaj???Kdo ve kaj o tem??? rolleyes.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users