Jump to content

Photo

GSM aparati

• Please log in to reply
1841 replies to this topic

#1281 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 06 May 2012 - 11:05 AM

Jaz sprejmem slabo baterijo, samo da bi že imela androida. :cry: Čist out se počutim, ker imajo vsi prave mini računalnike jaz pa skoraj nič ne morem.

A je pri mobitelu tudi kakšna možnost, da predčasno vzameš nov telefon, če katera ve? Kakšni so pogoji, če se da?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1282 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 06 May 2012 - 02:22 PM

Razvoj baterij napreduje (končno), tako da, vsaj meni, ravno logično ni, da se je vse že tako razvilo, baterije pa so enake že leta.

Fant si je kupil boljšo baterijo za ok. 20 € in mu zdrži en dan dlje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1283 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 10 May 2012 - 05:40 PM

Jaz sem pa vedno znova šokirana, kako lahko pizdite čez baterijo pri ta novih touch screenih, ki majo 10cm velik ekran, miljardo enih funkcij, ene hude operacijske programe gor naložene in ne vem kaj še vse.

Jp. : ) Na morju sem uporabljala samo klice in SMSe, obcasno wireless za dostop do mailov in je baterija drzala 3, 4 dni (iPhone 4S). S tono funkcij in kucanjem po tlf vsake pol ure pac ne gre. ; )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1284 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2012 - 12:05 PM

Galaxy S III je zunaj, prodaja se začne danes ob 19.01. :lol:
Posted Image
  • 0

#1285 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 May 2012 - 12:14 PM

Cena?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1286 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2012 - 12:15 PM

Mobitel:

Mobitel (Telekom Slovenije) Samsung Galaxy S III ponuja ob vezavi za 24mesecev in izbiri opcije NAJNAJ 23 Premium za 1€. Cena ob vezav v vseh paketih je 499€. Redna cena pa 699€.

Simobil: https://www.facebook...342754865793764
  • 0

#1287 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 May 2012 - 12:19 PM

Adijo pamet s temi cenami, saj niso normalni. Naj si malo pogledajo kako poslujejo drugje po svetu, v Angliji dobiš lahko paket za 50 funtov, ki vključuje
vse neomejeno, pa še iPhone dobiš. Podpišeš pa za 2 leti pa 20 funtov daš ob skenitvi razmerja.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1288 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 May 2012 - 12:20 PM

Res je, obupne cene so, če hočeš tak telefon.
  • 0

#1289 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 29 May 2012 - 12:38 PM

ne gane me, ne gane me.... :P
  • 0

#1290 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 29 May 2012 - 01:31 PM

Meni je grd, v obeh barvah.

Adijo pamet s temi cenami, saj niso normalni. Naj si malo pogledajo kako poslujejo drugje po svetu, v Angliji dobiš lahko paket za 50 funtov, ki vključuje
vse neomejeno, pa še iPhone dobiš. Podpišeš pa za 2 leti pa 20 funtov daš ob skenitvi razmerja.

Se mi je zdelo, da mora bit nekaj takega, ker ima 90 % ljudi iPhona. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1291 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 May 2012 - 06:24 PM

Tako mi je povedala prijateljica, teh 50 na mesec pomeni tudi internet 24/7. Obstajajo pa še drugi paketi, kjer plačaš še manj.

Ja, vem, v Londonu takoj vidijo, če si tujec, ker nimaš iPhona. :D
  • 0

#1292 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 29 May 2012 - 06:47 PM

:D
  • 0

― V. Van Gogh

#1293 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 29 May 2012 - 09:06 PM

http://www.zurnal24....e-clanek-158064 :AJEBEŠ:
  • 0

― V. Van Gogh

#1294 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 May 2012 - 11:36 AM

^^ Obsedenci.

No saj jaz sem pa dobila Imrzlico, prav hočem met Iphone. Zadnjič mi je ena kolegica kazala kaj vse ima gor pa brat ga ima tud in sem res kar mal zbolela od te želje. Po YT sem potem dan in noč spremljala posnetke, ki prikazujejo uporabo, funkcije, aplikacije....še velikost mi je popolna.

Potem mi je fant postavil ultimat, da ne smem več omenjat besede iphone. :AJEBEŠ:

Saj bo. :cry:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1295 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 May 2012 - 02:09 PM

.
  • 0

#1296 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2012 - 01:02 PM

Jaz že več kot en mesec čakam na iPhone 5. :AJEBEŠ: Najboljš, da oddam rezervacijo za 5S al pa kar že 6. :butl:

Moj telefon pa niti EDGE signala nima, mam samo GSM (zato sem zgleda edina, ki se ne pritožuje nad Simobilom). :lol1: Še mmsov ne morem pošiljat, kaj šele kakšnega mejla. Na net tud ne morem več. :lol:
  • 0

#1297 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17085 posts

Posted 15 November 2012 - 01:51 PM

Mene ti iphoni sploh ne ganejo, če bi ga kje dobila, pa bi ga prodala naprej.
Trenutno imam Nokio E5 in sem zadovoljna, najbolj sem srečna zaradi tipkovnice, touchov se izogibam kot hudič križa. :D
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1298 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18534 posts

Posted 15 November 2012 - 02:36 PM

Jaz že več kot en mesec čakam na iPhone 5. :AJEBEŠ: Najboljš, da oddam rezervacijo za 5S al pa kar že 6. :butl:

Moj telefon pa niti EDGE signala nima, mam samo GSM (zato sem zgleda edina, ki se ne pritožuje nad Simobilom). :lol1: Še mmsov ne morem pošiljat, kaj šele kakšnega mejla. Na net tud ne morem več. :lol:

Zakaj ne greš v Trst in kupiš tam S4, ki je gotovo cenejši kot tukaj. Saj več človek ne rabi. :hmm:
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#1299 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2012 - 02:41 PM

Tudi če bi mela zdele teh 600-700€ na kupu, ne bi dala naenkrat toliko za telefon. In ne bi 4S, če je 5 zunaj.
  • 0

#1300 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 15 November 2012 - 04:06 PM

Jaz bi pa mela iPhone. Sicer sem dolgo časa branila mojega Samsung Galaxy Ace, ampak glede na to, da me po 1 letu že ful zafrkava in se ugaša, medtem ko fantu njegov iPhone 4 še vedno dobro služi. Dela tako kot je delal ko ga je prinesel domov s trgovine. Se nagibam, da si tudi sama omislim iPhone, ko se ta evforija okrog 5 malce poleže...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users