Nutts je res izjemno topljiva, samo v roko jo položiš in imaš v nekaj sekundah že oljnato lužico v dlani.
Naj se považim, da sem že dobila pošiljko in se že pridno mazilim. Vse tri masažke so zadetek v polno, prav ne morem verjet, pa sem na blef izbirala.
Mange Too je krasne oblike (bolj konkretna, debela, čudovito paše v roko) in ima res zakon vonj po vanilijevem pudingu z dodatkom bele čokolade - I'm hooked.
Each Peach bo verjetno osvojila fanta, ker je izredno sveža, jaz voham pristen vonj limet s čisto mini kančkom pomaranče. Ne voham breskev, ki jih tudi v sestavinah ni, zato je meni osebno ime malo smešno. Bo pa tale osvežilna ploščica definitivno must have v vročih poletnih dneh, ker kar čutiš, kako te osveži.
It's A Pleasure Treasure takisto ni slaba, vonja totalno ne morem definirat, gre pa za tako feelgood vonjavo, precej bogato, meni na momente malo rezko, a ne na moteč način. Veliko punc je govorilo, da vohajo predvsem olivno olje - no, moj nos ga sploh ne zaznava. Pri tej ploščici me, tako kot pri Soft Coeur, totalno motita velikost in oblika. Meni se zdita enostavno premajhni in zato malce nerodni za uporabo, iz tega vidika so mi neprimerljivo boljše Nutts, Each Peach, Mange Too in Fever, no pa verjetno še nekatere druge podobnih oblik, ampak tistih nism sprobala. Moram pa rečt, da me Lush masažke vedno bolj pozitivno presenečajo, res omamno dišijo in prečudovito nahranijo kožo. Ko prabim te tri, ki sem jih danes dobila, zagotovo sprobam še
Amazonian in ta novo
Play Your Cards Right.
Sympathy For The Skin je božanske konsistence in izgleda, kot bi mazala nase stračatelin jogurt/sladoled, v lončku namreč izgleda kompaktna, na koži pa se v momentu razpusti in kar ponikne v kožo. Na koži se res pozna malo črnih pikic, ampak so popolnoma nemoteče in res v roku 15 minut kar nekako odpadejo s kože oz. jih ni več videt. Jaz nikakor ne voham banan (niti pikico), ampak ima za moje pojme resnično vonj po stračatela sladoledu, torej kremasta vanilija z enim dodatkom, ki je čisto nedefiniran, mene malo, ampak res malo spominja na lepilo. Všeč mi je, vonj in konsistenca in hitro vpijanje in čudovito mehka in svilena koža po nanosu, ki ima lep lesk.
Regeneratorjev še nisem sprobala, bom pa vseeno napisala prve vtise.
Coolaulin ima hecen vonj, ne morem se odločit, če mi je zanimivo/posrečen, ali neprijetno odbijajoč. Najprej res stopi v ospredje pristen, popolnoma nesintetičen kokos, ampak potem kar naenkrat zavohaš ... no, fasado.

Voham sveže ometano hišo, tisti čudaški vonj po sveži malti, ki res ne spada k regeneratorju. Stvar je v tem, da čez čas vohaš samo še to, kokosa pa sploh ne več. Malo mi je hudo, ker sem pričakovala vonj Rafaello bombonov, torej sladkast in omamen kokos.
American Cream je po pričakovanjih ultra omamno dišeč, itak imam že nekaj časa taisti trdi parfum in se rada zadevam z njim. Pač slaaaadka vanilija z aromatičnimi jagodami, a vse skupaj presenetljivo neosladno, nepretirano, čudovito. Vonj
Jungle regeneratorja v kosu je pa res zelo težko opisljiv. Prvi vtis je bila mešanica kivija in limete z minimalnim dodatkom nečesa iglastega - cipresa? A ko dlje vohaš, opaziš, da je vonj precej bolj bogat, meni zelo všečen. Barve regeneratorja se prelivajo od svetlo do zelo temno zelene, je pa tudi precej mehek in mislim, da se bo pod toplo vodo zelo močno zmehčal in ne bo problemov z nanašanjem.