Kaj ste to noč sanjali?
Posted 06 April 2009 - 06:05 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 06 April 2009 - 07:06 PM
Posted 06 April 2009 - 07:15 PM
Potem sem sanjala pa še da mi je en zanalašč ukradu mobi, da bi me zajebavu, in ga je ceelega razstavu in potem skrivu po različnih prostorih. In sem najdla vsee, razedn ekrana. Sem bla čist žalostna. Potem me je pa SMS zbudil in sm se ful razveselila da mam mobitel še vedno cel
After all this time?
Always.
Posted 06 April 2009 - 07:37 PM
Pomoje sem sanjala to zato, ker sva se včeraj pogovarjala o tem, da bova imela takoj po faksu že prvega.
Posted 09 June 2009 - 12:32 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 June 2009 - 06:17 PM
Povratek domov cez nek porusen Pariz (kar naenkrat sem se znasla sredi neke fronte in obstreljevanja).
Sanja se mi ne od kod vse to v moji glavi.
Posted 23 June 2009 - 10:39 PM
kr sick sanje, sam tko je blo- sicer ene 20 dni nazaj kej tazga
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 June 2009 - 11:34 PM
Pablo Picasso
Posted 24 June 2009 - 08:45 AM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 02 July 2009 - 01:53 PM
Pridem do magistrata, tromostovja, vse neki žvrgoli, mažuretke, fantje na inštrumentih paradirajo, sveče gorijo, gužva za popizdit .... pridem bliži, da preverm kje bi lah ubrala eno ne tok obljudeno pot, ampak je blo nemogoče ker je blo tok tu mač folka.
No, pol se za mano prirkade en čefur in mi stika po torbici, ga odrinem in mu rečm kva pa čš, pa reče kartico pa pin kodo
ga odrinem, pol se pa kr naenkrat znajdem kot mala lutka velka kot škatla cigaret (vedla sm da sm to jz sam da me je on spremenil) k me je položil v neko seno in mi v usta položil črva, zraven pa položil živo sovo
pol sm se pa zbudila
Posted 08 July 2009 - 01:52 PM
Posted 08 July 2009 - 10:52 PM
Posted 08 July 2009 - 10:54 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 August 2009 - 05:45 PM
Jina je napisala na forum, da dela neke neumne promocije, kjer mora bit oblečena v flašo, ampak da ji je ok, ker plačajo 8€ na uro.
Potem je bil pa spodaj še post od PJ, ki je napisala, da je šla na originalno depilacijo od Ivota iz Vipave(
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 August 2009 - 05:58 PM
Prejšnjo noč se mi je sanjalo, da sem šla z Adriane in še ene parimi v Zagreb na U2. B-|
To noč pa se mi je sanjalo, da me je Jason Voorhees preganjal po gozdovih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 August 2009 - 06:31 PM
Danes pa sem sanjala Jino in Plain Jane
Jina je napisala na forum, da dela neke neumne promocije, kjer mora bit oblečena v flašo, ampak da ji je ok, ker plačajo 8€ na uro.
Potem je bil pa spodaj še post od PJ, ki je napisala, da je šla na originalno depilacijo od Ivota iz Vipave(
OMG
En off topic: a vi mislte, da lahko sanjaš nekaj/eno osebo, zato, ker si se tekom dneva spomnil nanjo al pa na neko stvar? Pa pol to v sanjah procesiraš?
Posted 08 August 2009 - 07:44 PM
Hevea.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 August 2009 - 07:57 PM
Pablo Picasso
Posted 09 August 2009 - 08:52 PM
Spet se mi je sanjalo o Adriane.
To je ljubezen. ˘-˘
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 August 2009 - 01:33 PM
Meni se je pa sanjalo, da sem bla kregana od atija, ker prihajam domov, takrat ko drugi vstajajo.
V drugih je bilo postavljeno dogajanje v čas kot iz filma "Escape from L.A.", kjer sem mogla preiti en kup telesnih preizkušenj. Survival stuff.
NIKOLI v sanjah nisem poraženec. Vedno jaz rešujem ljudi, živali in blazno dobro se tepem ali operiram z orožjem na rezilo. Sterlnega se nikoli ne poslužujem
Tak mi vse ratuje v sanjah, da si dejansko mislim, da bi v resnem pretepu razturila vse, čeprav mi pamet kaže, da bi pušnila kot dolga in široka
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users