Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1281 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 06 April 2009 - 06:05 PM

js že 2 dni sanjam da sm tista Bella iz Somraka in da se ljubi blush2.gif m z Edwardom oops.gif js sm nora na to knjigo in film wub.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1282 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 April 2009 - 07:06 PM

T-ja sem srečala mislim da že v noči na ulici, ga povabila k sebi, je bil prvič pri nas, pogovarjal se je s starši, z mano ... Skoz pogosteje ga sanjam huh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1283 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 06 April 2009 - 07:15 PM

Včeri sem najprej sanjala da sem zamudila namaturanski ples. Oz. da smo ga mel ob 9h, jst pa ob 8h še nisem imela obleke. Pa sploh nimam letos maturanca laugh.gif
Potem sem sanjala pa še da mi je en zanalašč ukradu mobi, da bi me zajebavu, in ga je ceelega razstavu in potem skrivu po različnih prostorih. In sem najdla vsee, razedn ekrana. Sem bla čist žalostna. Potem me je pa SMS zbudil in sm se ful razveselila da mam mobitel še vedno cel laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1284 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 April 2009 - 07:37 PM

Sanjala sm fanta, da daje otroka v stolček v avto. In pol se je zgodba odvila naprej. Mela sva 3 letnega otroka, spola se ne spomnim, mislim da je bla punčka. V glvanem kr neki, ful sva bla fajn starša biggrin.gif biggrin.gif

Pomoje sem sanjala to zato, ker sva se včeraj pogovarjala o tem, da bova imela takoj po faksu že prvega.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1285 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 June 2009 - 12:32 PM

Da sem seksala z nekom ki ga poznam, pa mi ni privlačen ampak seks je pa bil wub.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1286 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 23 June 2009 - 06:17 PM

OK tale je od vceraj, krneki. blink.gif Da sem bila na poroki od Žane (nasa pevka) in, da sem bila za spremstvo do oltarja njenemu slepemu bodocemu mozu. Nekaj je slo narobe, ker sva se vmes zvalila po hribu in prisla na cilj vsa umazana od zemlje. Clovek se mi je vseeno zahvalil potem pa sem lahko sedela med obredom poleg najozjih druzinskih clanov, kar naj bi bila blazna cast jaz pa sem se pocutila kot idiot.
Povratek domov cez nek porusen Pariz (kar naenkrat sem se znasla sredi neke fronte in obstreljevanja).

Sanja se mi ne od kod vse to v moji glavi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1287 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 June 2009 - 10:39 PM

sanjala sm da me je špela naskočla in pol k je šla dol iz mene je rekla o fuj kr krvava si oops.gif laugh.gif haha
kr sick sanje, sam tko je blo- sicer ene 20 dni nazaj kej tazga
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1288 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 June 2009 - 11:34 PM

Da smo v šoli snemali film, kao miks Notebooka in neke pravljice, jaz pa sem mogla ob nekem prizoru vstat s sedeža in it pred platno zaigrat na orglice. Samo orglice so zgledale ko neka zobna nitka, ki jo potegneš iz videorekorderja. Kr neki.

butl.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1289 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 June 2009 - 08:45 AM

Da sem imela prometno nesrečo (meni ni blo nič, ampak avto je bil pa totalka). Nisem bla kriva. sleep.gif Blo je pa na poti iz Lj., ampak je bla kr ena dooolga dolina, pa noč pa razcepila se je cesta pa sploh nisem vedla točno kje sem.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1290 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 July 2009 - 01:53 PM

Znašla sm se v centru, da bi šla na bus do fanta na rudnik ... kr naenkrat je začel IBR scat, jz sm odložila marelo in se predajala dežju (LOL) potem sem se nazaj pokrila z marelo in z drugo roko ožemala svoje lase.
Pridem do magistrata, tromostovja, vse neki žvrgoli, mažuretke, fantje na inštrumentih paradirajo, sveče gorijo, gužva za popizdit .... pridem bliži, da preverm kje bi lah ubrala eno ne tok obljudeno pot, ampak je blo nemogoče ker je blo tok tu mač folka.
No, pol se za mano prirkade en čefur in mi stika po torbici, ga odrinem in mu rečm kva pa čš, pa reče kartico pa pin kodo laugh.gif
ga odrinem, pol se pa kr naenkrat znajdem kot mala lutka velka kot škatla cigaret (vedla sm da sm to jz sam da me je on spremenil) k me je položil v neko seno in mi v usta položil črva, zraven pa položil živo sovo cry.gif
pol sm se pa zbudila
  • 0

#1291 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 July 2009 - 01:52 PM

HAHAHAHAH Rea, kere butaste sanje laugh.gif
  • 0

#1292 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 08 July 2009 - 10:52 PM

ubistvu sm jih zdj še 1 x prebrala, te sanje so ble v snajah ful creapy, ... ermm.gif
  • 0

#1293 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 July 2009 - 10:54 PM

Jaz sem danes sanjala, da sem pucala neko WC školjko, ki je bila tako usrana, da je imela pod pokrovom približno 10 cm debelo plast zelene plesni, ki se jo jaz morala olupit dol in potem zdrgnit do čistega.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1294 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 August 2009 - 05:45 PM

Danes pa sem sanjala Jino in Plain Jane biggrin.gif

Jina je napisala na forum, da dela neke neumne promocije, kjer mora bit oblečena v flašo, ampak da ji je ok, ker plačajo 8€ na uro.

Potem je bil pa spodaj še post od PJ, ki je napisala, da je šla na originalno depilacijo od Ivota iz Vipave(laugh.gif) in spodaj je napisala ful dolgo poročilo, kako je blo in da je ful zadovoljna.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1295 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2009 - 05:58 PM

Prejšnjo noč se mi je sanjalo, da sem šla z Adriane in še ene parimi v Zagreb na U2. B-|

To noč pa se mi je sanjalo, da me je Jason Voorhees preganjal po gozdovih. woot.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1296 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 August 2009 - 06:31 PM

QUOTE(Hevea @ 8. 8. 2009 - 18:45) View Post

Danes pa sem sanjala Jino in Plain Jane biggrin.gif

Jina je napisala na forum, da dela neke neumne promocije, kjer mora bit oblečena v flašo, ampak da ji je ok, ker plačajo 8€ na uro.

Potem je bil pa spodaj še post od PJ, ki je napisala, da je šla na originalno depilacijo od Ivota iz Vipave(laugh.gif) in spodaj je napisala ful dolgo poročilo, kako je blo in da je ful zadovoljna.

OMG laugh.gif laugh.gif

En off topic: a vi mislte, da lahko sanjaš nekaj/eno osebo, zato, ker si se tekom dneva spomnil nanjo al pa na neko stvar? Pa pol to v sanjah procesiraš?

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#1297 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85920 posts

Posted 08 August 2009 - 07:44 PM

^^Ja, meni se dostkrat tko sanja. smile.gif

Hevea. laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1298 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 August 2009 - 07:57 PM

Da mi je Žele, sošolec iz OŠ, hotel prodat travo. huh.gif laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 August 2009 - 08:52 PM

Spet se mi je sanjalo o Adriane.
To je ljubezen. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1300 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 August 2009 - 01:33 PM

To je bla samo slaba vest, zaradi ZS-ja x)

Meni se je pa sanjalo, da sem bla kregana od atija, ker prihajam domov, takrat ko drugi vstajajo.

V drugih je bilo postavljeno dogajanje v čas kot iz filma "Escape from L.A.", kjer sem mogla preiti en kup telesnih preizkušenj. Survival stuff.

NIKOLI v sanjah nisem poraženec. Vedno jaz rešujem ljudi, živali in blazno dobro se tepem ali operiram z orožjem na rezilo. Sterlnega se nikoli ne poslužujem hmm.gif
Tak mi vse ratuje v sanjah, da si dejansko mislim, da bi v resnem pretepu razturila vse, čeprav mi pamet kaže, da bi pušnila kot dolga in široka lart.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users