Jump to content

Photo

Sladkarije

• Please log in to reply
1285 replies to this topic

#1281 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30152 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 October 2025 - 12:05 PM

Katera je res dobra čokolada/čoko tablica s slano karamelo?  Zdaj mam od Luciferja lešnikove kroglice s slano karamelo in sem obsedena pa drgač ne maram karamele sploh. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1282 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12423 posts

Posted 30 October 2025 - 12:50 PM

Spela, DM ima take cokoladne ploscice filane s slano karamelo Lily O'Brien's. Zadnjic sem jih kupila, ker sem delala karamelno torto in sem s tem okrasila. Ni za dol past, je pa dobra. Boljsa od vseh Lindt.

Si me pa zdele spomnila na ene sladkarije, v Franciji imajo Le comptoir de Mathilde, to je tak butik kot Loccitane, ampak za sladkarije. Meni je tam not sanjsko in njihovi namazi so bozanski, ce bo sel kdo v Fr, mu naroci kaj iz te stacune.
  • 1

#1283 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30152 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 October 2025 - 01:44 PM

Hvala!  Takoj drug tedn k bo plača, letim v DM!  :w00t2: 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1284 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46287 posts

Posted 31 October 2025 - 08:19 AM

Meni je všeč od Läderach slana karamela. To ko prodajajo v kosih. Mislim, da imajo trgovine v Švici in se v par mednarodnih letaliscih.

Iz Le comptoir de Mathilde sem jaz za rd dobila navadno mlecno cokolado v fancy smensi obliki. Zgledala je ful hudo, ampak okus pa mi ni bil prevec vsec. Je koncala v muffinih. :)
  • 0

#1285 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12423 posts

Posted 31 October 2025 - 09:10 AM

Ja itak, marsikaj je brezveze, sploh pa predrago. Njihovi namazi so mi pa res dobri.

• 0

#1286 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46287 posts

Posted 31 October 2025 - 06:57 PM

👍 Preverim, ko/ce me pot zanese v Francijo. Al mogce imajo celo kaj v Manor trgovini. 🤔 V spletni trgovini imajo samo božični hot-chocolate set in adventni koledar.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users