Jump to content

Photo

Vaši novi parfumi

• Please log in to reply
1283 replies to this topic

Poll: Kakšnega vonja mora biti vaš parfum? (152 member(s) have cast votes)

1. a) svežega (108 votes [71.05%])

Percentage of vote: 71.05%

2. b) osladnega (35 votes [23.03%])

Percentage of vote: 23.03%

3. c) močnega (9 votes [5.92%])

Percentage of vote: 5.92%

Vote Guests cannot vote

#1281 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17806 posts

Posted 09 October 2025 - 07:31 AM

Pri nas ni nicesar skoraj. Se od firme, ki jo imajo, imajo 5%. Sem sla v Namo pa ni nic novega 🤭 V eni drugi temi sem firme nastela. Vsaj Diptyque bi si zelela.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1282 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23677 posts

Posted 09 October 2025 - 07:41 AM

Če spremljaš novosti in vse to, se najbrž res zdi, da nimamo nič. Meni je že to, kar je pri nas, preveč da bi se znašla.:lol:

Podgana, kaj pa so zaeni ti arabski, ki jih kupuješ? A to naj bi bile kakšne dobre znamke, neki bolj posebni al kaj?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1283 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17806 posts

Posted 09 October 2025 - 07:55 AM

Ne, sej niso samo novosti, ampak stari parfumi za katere tu pac ni trga. Ze Guarlain ima nesteto parfumov, ki jih tu nikoli ne bomo imeli (najbrz tudi zaradi cene). Hisa ima 100 parfumov, tu jih lahko povohas 6 :)

Naceloma so twist na originale pa tudi kaksne originalne formule. So pa ponavadi obstojni pa 100ml je za dolgo in vecina je okoli 30€. Na fragrantici lahko najdes ocene (Lattafa - ene par jih je tudi v DM, Khadlaj, Al Haramain, Armaf, Zimaya...). Je huda konkurenca in tekma med njimi kdo se bo bolj priblizal. Niso une alkoholne nekvalitetne bombe, kot so La Rive ali toceni parfumi.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1284 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87622 posts

Posted 09 October 2025 - 07:58 AM

Mene pa še Carner Barcelona parfumi zanimajo. :) 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users