Jump to content

Photo

Vaši novi parfumi

• Please log in to reply
1315 replies to this topic

Poll: Kakšnega vonja mora biti vaš parfum? (152 member(s) have cast votes)

1. a) svežega (108 votes [71.05%])

Percentage of vote: 71.05%

2. b) osladnega (35 votes [23.03%])

Percentage of vote: 23.03%

3. c) močnega (9 votes [5.92%])

Percentage of vote: 5.92%

Vote Guests cannot vote

#1281 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 09 October 2025 - 07:31 AM

Pri nas ni nicesar skoraj. Se od firme, ki jo imajo, imajo 5%. Sem sla v Namo pa ni nic novega 🤭 V eni drugi temi sem firme nastela. Vsaj Diptyque bi si zelela.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1282 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23793 posts

Posted 09 October 2025 - 07:41 AM

Če spremljaš novosti in vse to, se najbrž res zdi, da nimamo nič. Meni je že to, kar je pri nas, preveč da bi se znašla.:lol:

Podgana, kaj pa so zaeni ti arabski, ki jih kupuješ? A to naj bi bile kakšne dobre znamke, neki bolj posebni al kaj?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1283 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 09 October 2025 - 07:55 AM

Ne, sej niso samo novosti, ampak stari parfumi za katere tu pac ni trga. Ze Guarlain ima nesteto parfumov, ki jih tu nikoli ne bomo imeli (najbrz tudi zaradi cene). Hisa ima 100 parfumov, tu jih lahko povohas 6 :)

Naceloma so twist na originale pa tudi kaksne originalne formule. So pa ponavadi obstojni pa 100ml je za dolgo in vecina je okoli 30€. Na fragrantici lahko najdes ocene (Lattafa - ene par jih je tudi v DM, Khadlaj, Al Haramain, Armaf, Zimaya...). Je huda konkurenca in tekma med njimi kdo se bo bolj priblizal. Niso une alkoholne nekvalitetne bombe, kot so La Rive ali toceni parfumi.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1284 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88249 posts

Posted 09 October 2025 - 07:58 AM

Mene pa še Carner Barcelona parfumi zanimajo. :) 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1285 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 19 October 2025 - 10:37 AM

Korres Black Sugar EDT (naj bi bil edini, ki se pribliza Prada Candyju in bom tvegala, ker Pradin drzi ceno ze leta)

Paris Corner December Vanilla 15ml (se en Kayali dupe)
  • 0

Tumblr

#1286 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88249 posts

Posted 19 October 2025 - 12:56 PM

Kako pa to, da si vzela EDT in ne EDP, ker note so iste? :) 

• 0

― V. Van Gogh

#1287 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 19 October 2025 - 01:00 PM

Po ocenah sodec se EDP ne pribliza PC. Je menda drugacen od EDT. Obstojnost pa tudi ni nic boljsa menda.
  • 0

Tumblr

#1288 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88249 posts

Posted 30 October 2025 - 07:46 PM

Podgana, kaksen ti je ta Korres? Mene tudi mika.

Danes sem si kupila Equivalenza Warm oriental EDP, kao layering parfum.
  • 0

― V. Van Gogh

#1289 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 04 November 2025 - 09:25 AM

Zelo sem zadovoljna. Je pa bolj kot unicorn fart. Ni noro mocan in obstojen. Kot Pradin v bistvu. Kot da bi se privil k nekomu sladkemu v usnjeni jakni, ki je verjetno prej enega pokadil. Ne vem zakaj me na to spominja, ker naceloma ni tobak in usnje. Mogoce me na moza v preteklosti spominja :D Za mojo migrensko glavo je to, kot mora biti.
  • 0

Tumblr

#1290 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88249 posts

Posted 04 November 2025 - 09:50 AM

Hvala! :) Unicorn fart. :lol: Pomoje ga bom izpustila, ker imam za zimo rada zelo obstojne z močnejšo projekcijo (ga tudi manj nanesem potem). Sem brala ocene, da to dvoje šepa. 

• 0

― V. Van Gogh

#1291 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23793 posts

Posted 21 November 2025 - 12:54 PM

linterdit___220608.jpg

Sem si ga privoščila.:D Na Notino pride zdaj 35 ml manj kot 40 €.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1292 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33242 posts

Posted 21 November 2025 - 01:10 PM

Super, Marmelada! Tudi zate mora biti kakšno darilo, itak!
Se mi zdi, da sem jaz tudi tega enkrat vohala v Mullerju, ampak se ne spomnim več, kako je dišal.
  • 0

#1293 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28893 posts

Posted 21 November 2025 - 04:14 PM

Kot da bi se privil k nekomu sladkemu v usnjeni jakni, ki je verjetno prej enega pokadil. Ne vem zakaj me na to spominja, ker naceloma ni tobak in usnje. Mogoce me na moza v preteklosti spominja :D Za mojo migrensko glavo je to, kot mora biti.

Kakšen slikovit opis! : ))

Kaj pomeni, da je layering parfum?

Podgana, kdaj uspeš “ponositi” vse parfume?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1294 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 21 November 2025 - 04:15 PM

:) Saj jih ne. To sele zdaj kupujem. Zihr bom kaksnega naprej dala.

Da lahko enega na drugega dajes. Ce ni zelo kompleksen, da ima malo not, lahko miksas. Npr. nekaj vanilijastega in nekaj sadnega.
  • 0

Tumblr

#1295 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28893 posts

Posted 21 November 2025 - 04:19 PM

Hvala za vse odgovore. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1296 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88249 posts

Posted 27 November 2025 - 12:12 PM

Tega sem si izbrala za RD. Napol na blef, ker ga na koži nisem probala.

UssA4dkS_o.png

• 0

― V. Van Gogh

#1297 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33242 posts

Posted 27 November 2025 - 12:29 PM

To ma pa moja sodelavka, celo serijo 🙂 enega malega mi je podarila, men so dost intenzivni.
  • 0

#1298 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17973 posts

Posted 27 November 2025 - 12:48 PM

Uu, porocaj. Sem mislila, da absolutno ne maras slatkisev :D Zadnjic sem skoraj kupila Khair Confection, ki naj bi bil tocno tak.

Sem pa za moza kupila Givenchy Pour Homme in Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria 🫣
  • 0

Tumblr

#1299 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88249 posts

Posted 27 November 2025 - 12:49 PM

Saj so ful popularni (samo ne pri nas, haha). Katerega imaš? :) Meni so se zdele mini embalaže čisto predrage, moj je 50 ml.

Podgana, bom. Za jesen/zimo imam skos sladke parfume. S tem da mi zdaj klasični sploh ne pašejo, ful sem se napalila na gourmand parfume. :D 

A veš, da ima meni Khair Confection tako ogabne embalaže, da jih sploh ne bi mogla gledat. Mi ful pomeni to.

• 0

― V. Van Gogh

#1300 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33242 posts

Posted 27 November 2025 - 01:01 PM

Lemon sugar :-)

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users