Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1281 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 06 December 2018 - 09:50 AM

Jaz tudi ne vem za mojega očeta. dobil bo kremo za roke, ker mu nenormalno pokajo, pa še nekaj zraven. Tastu (sicer za rojstni dan, ki ga ima naslednji teden) pa sem na bookdepository-ju naročila zbirko sudoku križank (baje jih je not 900, tako da jih bo en lep čas reševal).

Drugače jaz starejšim podarim nekaj za pojest (verjetno bom doma naredila pražene oreščke, ali pa čokoladice, ker imam ravno modelčke doma) ali spit (mamin domač jäger). Babice, dedki in prababici pa itak že tradicionalno dobijo božično fotografijo mojih punc, ker se gresta vsako leto slikat k fotografu.

• 0

#1282 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 December 2018 - 10:54 AM

Mami: nogavice, 2x volna za štrikat, čaj

Oči: za negovanje brade, nogavice, čaj

Brat: nogavice, PS4 kontroler

Pes: Račji posušeni trakovi, igrača

Fant: Lakritz bonboni, kapa, en bolj prestižni viski in nekaj za nego obraza (verjetno nekaj za umivanje + krema)

Od fanta mami: Planer, Lakritz bonboni, vino

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1283 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 07 December 2018 - 11:29 AM

Moj okviren seznam, bom dopolnila še s sprotnim navdihom ko grem v ponedeljek po nakupih:

Mami: stumfki Calzedonia, vazelin iz L'occitane-a

Ati: Parfum?

Brat: Nogavice, kakšen poseben zeleni čaj, knjiga

Mama: kuhinjske krpe, božična dekoracija

Nečak: Lego Tehnik

Secret Santa (tast): rokavice z zaščito pred urezninami, ??

BF: nogavičke Calzedonia, kozmetika

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1284 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 10 December 2018 - 07:27 PM

Obema babicama in dedku sem kupila copate. Se mi zdi, da jim ti vedno pridejo prav.
  • 0

#1285 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 10 December 2018 - 09:18 PM

Otroci so danes dobili res lepo darilo, GOKI lesene domine, neko vecjo enciklopedijo življenja, manjšo termovko z otroškim motivom in sladkarije, pa še predstavo in druženje so imeli.
  • 0

#1286 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 10 December 2018 - 10:14 PM

A v službi to? Mi imamo jutri...pri mojemu na firmi, bomo videli, kaj bo :)

• 0

#1287 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 10 December 2018 - 10:20 PM

Ja. Za drugo starostno skupino, od 4 leta. Dobijo pa do vključno 6.leta starosti, starejsi potem ne več.
  • 0

#1288 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 10 December 2018 - 11:11 PM

Aha, tu je pa do vključno 7.leta.
  • 0

#1289 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 11 December 2018 - 08:13 AM

Moja mami tudi svoje vnukinje pelje na obdarovanje v okviru njene firme (proti doplačilu seveda, ker midva s partnerjem ne delava tam), ki je tukaj v naših krajih med največjimi in so letos v okviru predstave povabili Pika nogavičko. Moji starejši hčeri se je skoraj srce ustavilo, ko je zaslišala začetek pesmi. Doma imamo posnete vse od risane do igrane Pike nogavičke in to naša tako rada gleda. V glavnem ostalim otrokom okoli nič ni bilo jasno, naša pa takoj po par zvokih mene pogleda z odprtimi očmi in reče: mami, kje je Pika :D Fajn je bilo. Zdaj pa ju še čaka obdarovanje v okviru SVIZA, ker je moj v sindikatu.

• 0

#1290 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 11 December 2018 - 08:22 AM

Katera pesmica? Če si moj prijatelj, me kliči Pika Nogavička...? Naša jo tud pozna, sam je bla že pred kaksnim letom ali več aktualna, zdaj njti ne...
  • 0

#1291 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 11 December 2018 - 09:25 AM

Tole : https://www.youtube....h?v=gGSRrek3_B8

• 0

#1292 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 11 December 2018 - 09:33 AM

Mi smo imeli v soboto pri mojem v sluzbi. Bilo je super. Bila je pika nogavicka :D in dedek mraz. Najboljse od vsega je to, da dobijo bon v Mullerju za 45 eur in po lastni presoji kupis darilo za otroka in ga tudi zavijes. Tako da mi smo kupli to drugo hot wheels stezo ane :lol: (amaterji :lol:)... in je blo res dobro, ko je prisel dedek mraz s celim kosem vseh teh razlicno zavitih daril, vsakega otroka je vzel v narocje....super je bilo :) igrica je bila odlicna.
Pri nas v fir mi smo imeli vceraj a smo spustili. Prvic zato, ker so istocasno imeli predstavo v vrtcu kjer so otroci prvic igrali, drugic pa zato ker meni nas bozicek sploh ni vsec. Dobijo dokaj brezvezne stvari vedno, vse skupaj predolgo traja, otrok je prevec, najhujse je pa to da je vse skupaj neke vrste razkazovanje, kjer vsi pokazejo svoje zene in otroke in samo neko cekiranje brezvezno.
Pri mojem je bilo pa 15 otrok in to je to.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1293 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 11 December 2018 - 09:55 AM

Jaz sem pa čisto zadovoljna s tem sistemom, da firma izbere darila. Že tako me decembra mama, tašča, sestra, svakinja... VSI sprašujejo, kaj naj kupijo K in res ne veš več, kaj povedat.

Tako da mi je super, da dobimo "presenečenje", ki je res vedno skrbno izbrano. Mogoče sama niti ne bi kupila tega, pa se potem izkaže, da je bila dobra izbira.

Se pa tudi pri nas najdejo nekateri, ki jim nič ni prav in prešinfajo vse, od termina in ure obdarovanja do izbire daril, pa omejitev starosti za obdarovanje (sploh če imajo dva otroka in ko eden ne dobi več), pa samo predstavo... Hej, pa saj to je za otroke! otroke pripelješ na predstavo, fajn se  imajo in na koncu dobijo še darilo. Pač vzame ti eno uro časa, nihče te ne sili, da prideš in prevzameš darilo.

Naša je takoj našla svoje frendice in so imele cel žur tam spredaj, darilo je bilo samo pika na i, pomoje je bilo glavno to, da so  bile punce še popoldne skupaj in se zabavale.

• 0

#1294 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 11 December 2018 - 10:11 AM

Saj si lepo povedala,ce ti ni ne prides.
Pri nas ne pomislijo niti na to koliko stare otroke obdarujejo, tako vecji otroci dobijo reci, ki so za njih ze neprimerne (preotrocje).
Meni bi bilo boljse ce bi bila pac samo igrica in neka malenkost. Hofer je v vrtcu super obdaroval otroke. Igralne kartice ferdo (crni peter), zobne krtacke, jabolko in navodila za pravilno ciscenje zob.
Zdaj verjetno komu to ne bi bilo vsec, meni je pa ful :) pa tamalemu tudi...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1295 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 13 December 2018 - 07:58 AM

Kje bi dobila dobro vročo čokolado oz. prah za pripravo le-te? Do sedaj sem jo zasledila samo v 1001 dar. Imajo prah za pripravo in palčke s čokolado, ki jo samo stopiš. Ne vem pa, če je res dobra :) Dvema prijateljicama, ki imata zelo radi vročo čokolado, bi rada podarila kot božično darilo.
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#1296 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 13 December 2018 - 08:10 AM

Meni je tisto kakav.
  • 0

#1297 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 13 December 2018 - 08:47 AM

Če hočeš, da je vroča čokolada, moraš pripravku dodat škrob, da zgosti zadevo. Tako  mi je prodajalka tam povedala.

• 0

#1298 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 13 December 2018 - 08:49 AM

Lindtova vroca cokolada! Vem, da se je dobi v Lindtovi trgovini v Palmanovi, ce pa kje v Sloveniji pa zal ne vem.
  • 0

#1299 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27710 posts

Posted 13 December 2018 - 08:50 AM

Peteršilj, kaj pa tu?

https://www.mojacokolada.si

Oz. pobrskaš po čokoladnicah. Sem pa tudi jaz že razmišljala o tovrstnem darilu, ampak se še nisem “opogumila” (ker ne vem, če bi bila dobra, si je nikoli ne pripravim doma).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1300 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 13 December 2018 - 09:13 AM

Uuu hvala za vse predloge :) Ora, tudi sama sem predvidevala, da bo bolj kakavast zvarek. Škoda! Lindtova bi bila seveda zmagovalna :) bom še malo pogledala po teh spletnih čokoladnicah ;) hvala!

• 0
Never be embarrassed about something you like.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users