Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#1281 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 12 January 2012 - 03:57 PM

Meni Sensilab cerin ni niti malo vplival na mozolje pa sem tablete jemala 3 mesece.

Zdaj že 3 tedne jemljem Perfectil, sem ga naročila z eChemist, ampak zaenkrat še ne morem govoriti o rezultatih. S slabostjo zaenkrat nimam težav.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#1282 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 January 2012 - 05:00 PM

Jina, jst sm med poletjem naredila dva meseca pavze in nato dalje. Letos bom naredila enako!

Drugače pa jih jst, odkar jih prodaja DM, kupujem kar tam. Ker mam velikorat une bone za popuste in je kul. Do 10. je bil tudi kupon za 30% popusta na dodatke, tako da sem vzela kar 2 škatlici!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1283 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85862 posts

Posted 12 January 2012 - 05:02 PM

Super, nisem vedela. A imajo tudi večjo pakungo?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1284 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 12 January 2012 - 05:04 PM

Kami, kolebam tudi zato, ker sem na splošno zadovoljna s svojo kožo, ampak na vsake tolk imam pa kr en čuden izbruh in vedno je drugače. Sicer je bil pa Roaccutane čudežen in bi imela za tista obdobja nekaj finega, da bi vzdrževala "lepo" stanje. Cleanace K, Effaclar duo... brezveze.

Jina, sporoč prosim kako se ti bo Cerin obnesel. Res me zanima, meni in Rei ni pomagal nič, Princeski pa ful... firbec kako bo pri tebi.
  • 0

#1285 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85862 posts

Posted 12 January 2012 - 05:07 PM

Bom, itak.

Jaz Cleanance K uporabljam periodično, ker mi najprej ful pomaga, potem pa izgubi učinek čez čas. Pa preveč se mi zdi toliko kislin vsak večer, celo leto.

• 0

― V. Van Gogh

#1286 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 12 January 2012 - 05:09 PM

Ja se strinjam.
  • 0

#1287 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 January 2012 - 05:17 PM

Sam meni je Cerin začel delovati nekje v 4. mesecu jemanja.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1288 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 12 January 2012 - 05:20 PM

QUOTE(Jinadaze @ 12. 1. 2012 - 15:21) View Post

Ne, vzrok je znan, preobilo stresa.

Aha, stekam. :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1289 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 12 January 2012 - 05:45 PM

Tudi jaz sem poizkusila Cerin, ampak ni bilo nobenega vidnega rezultata in sem jih prenehala jemati. Brezveze vržen denar...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1290 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2012 - 07:58 PM

Meni je najbolj pomagal Differin, ampak se ga ne dobi več v Sloveniji. Ampak mislim da so bili tisti moji mozolji pač najstniški in sem jih pač prerastla..
  • 0
Viens, reste ici!

#1291 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 January 2012 - 08:45 PM

^Ja, kupiš ga lahko le še v Avstriji v lekarni. Ok. 10€.

Jinadaze, nimaš ti laktozne intolerance? Zaradi tablet sprašujem.

QUOTE(Frida @ 12. 1. 2012 - 17:04) View Post

Cleanace K, Effaclar duo... brezveze.

Nova verzija Cleance K ti je bv? cry.gif Jaz sem hotela probat. Meni se je koža v času božiča poslabšala in od takrat še ni bilo nekega izboljšanja. Ful me žre to, ker bi rada vedela vzrok! Več kot eno leto je bilo super, zdaj pa spet neki izbruhi, pismo ej. Pa od česa to pride, no? Itak da so neka nihanja ampak saj nisem zdaj neke drastične spremembe uvedla, da bi se kar naenkrat obrnilo stanje. rolleyes.gif

V splošnem kot prehranski dodatek se za problematično kožo priporoča cink, ribje olje, vitamin D3 in multivitamiske zadeve.

Zinc deficiency has been linked to acne since the 1970s, and zinc supplementation has been shown in several studies to help with acne.1-5 I take one 30-50mg tablet per day on a full stomach to prevent nausea. Zinc can be toxic in high doses (above 100mg/day) so I make sure that I do not take more than 50mg per day. Omega-3s, particularly the EPA component of fish oil, are fantastic at reducing inflammation and acne is at least in part an inflammatory disease.6 I take 3 fish oil pills with breakfast and more with other meals if I remember. I also take one 1000iu vitamin D3 pill per day. Humans only make vitamin D through sun exposure, and my sun exposure is limited. Because I am lactose intolerant I also do not ingest vitamin D fortified dairy products, so taking a vitamin D pills is good insurance. Lastly, I take a multivitamin. There is scant evidence to show that it is actually beneficial, but I take one just in case, especially if I haven't been eating lots of fruits and veggies.

• 0
Memento mori.

#1292 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85862 posts

Posted 12 January 2012 - 08:57 PM

Imam, ampak ne tako močno, v kavi pijem mleko vseeno. Zakaj zaradi tablet?
Pri tebi je verjetno tudi od stresa.

• 0

― V. Van Gogh

#1293 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 12 January 2012 - 08:58 PM

Zlatolaska, ne spomnim se več natančno. Vem da sem nekje tukaj pisala o tem, ampak ne vem kje. Ni bilo glih blaznega učinka, zato sem potem kupila še Effaclar duo in je bilo podobno. Res pa je, da kar ene čudeže pričakujem vsakič... Sej je vseeno, če kdo pograja kakšen izdelek, nikol ne veš kako bo tvoja koža reagirala, mogoče ti bo zakon.

Jina, Cerin ima not neko mlečno stvar, lahktoferin, če se prav spomnim.
  • 0

#1294 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85862 posts

Posted 12 January 2012 - 09:02 PM

Aja, nisem tako občutljiva, da bi mi to škodilo.

• 0

― V. Van Gogh

#1295 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23275 posts

Posted 12 January 2012 - 10:52 PM

Jaz sem jemala Cerin 2 meseca in sem potem prenehala, ker ni bilo nekih učinkov. Mogoče bi res morala dlje časa jemat. Porabila sem tudi eno škatlo teh Dr. Bohm tablet in eno škatlo Hatural wealth za kožo, lase in nohte, ampak ni bilo nobenih učinkov. Mogoče bi bilo tudi to treba jemat več kot 2 meseca. Je pa res, da tudi jaz, kot Frida, vsakič pričakujem neke mega rezultate in niti nimam nekih velikih težav z mozolji, ampak pač tiste občasne mozolje. Zdaj sem celo imela pomoje cel mesec čisto kožo, sicer pa imam skoraj vedno kak mozolj.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1296 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85862 posts

Posted 12 January 2012 - 11:03 PM

Jaz upam, da bo kakšen učinek, no. Že če B-kompleksa ne jemljem par dni, se mi pozna.

• 0

― V. Van Gogh

#1297 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 13 January 2012 - 09:02 AM

QUOTE(Ana @ 12. 1. 2012 - 19:58) View Post

Meni je najbolj pomagal Differin, ampak se ga ne dobi več v Sloveniji. Ampak mislim da so bili tisti moji mozolji pač najstniški in sem jih pač prerastla..

Differin ga lahko dobiš v Italiji...Jaz sem ga kupovala v Trstu ampak je bil 30€. Na najstniške mozolje je tudi meni pomagal na akne ki sem jih pred 3 leti dobila pa ne več. Tako, da ga ne kupujem več.

[quote name='Zlatolaska' date='12. 1. 2012 - 20:45' post='948947']
^Ja, kupiš ga lahko le še v Avstriji v lekarni. Ok. 10€.

blink.gif Samo 10€??? Jaz kot sem prej napisala sem v Italiji za njega dala 30€ down.gif
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#1298 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 14 January 2012 - 11:29 AM

Ne me vzet za besedo, tako mi je zdravnica rekla.

Meni je danes mami prinesla te kapsule
IPB Image
vsebujejo 300mg EPA (ki naj bi delovala ful protivnetno), bomo videli.
  • 0
Memento mori.

#1299 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 17 January 2012 - 02:11 PM

punce,
tiste ki ste jemale R. Ali je imela katera od vas zaradi jemanja R. pekoče žrelo? Mene že 1 teden peče, sicer nisem imela nikoli teh problemov. Tudi, ko sem jemala Clinofug me je peklo sem prenehala in je minilo.
  • 0

#1300 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 17 January 2012 - 02:34 PM

Jaz nisem imela s tem težav.
Je pa čist možno, ker R vpliva na vso sluznico...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users