Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#1281 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32755 posts

Posted 03 May 2020 - 11:24 AM

Saj še nihče ne ve...
  • 0

#1282 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 03 May 2020 - 11:29 AM

Jaz sploh ne spremljam ničesar več, tu edino preberem. Razpad sistema, kot je napisala Kami, komu bi še kaj verjel in koga jemal resno. Bomo sproti.
Včeraj sem raje WC kotliček zamenjala, ker je že predolgo puščal. v.v
Glede “posledic” na otrocih se pa strinjam z Oro, našega težko ustaviš, kar naprej bi nekaj (po svoje), sedaj se mora pa navajati na drugačne čase, izkušnja več.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1283 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 03 May 2020 - 11:41 AM

Ja ampak tega bo konec, obstajajo usmeritve kdaj ne epidemija razglasena oz.pandemija in pri nas kolikor vem niti niso izrednih razmer razglasili?
  • 0

#1284 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 03 May 2020 - 12:23 PM

Hrvati imajo napisano, da otroka do vrat vrtca dostavi ena odrasla oseba ob tocno dolocenem casu. Starsi v vrtec nimajo vstopa. Otroka ti prinesejo pred vrata vrtca nazaj. Vsaka postelja 2m levo desno spredaj zadaj oddaljena od druge. Dovoljene samo igrace ki se operejo in razkuzijo. Skupine po 8 do 10, samo ena vzg. Otrok ki kaslja, smrka ne sme v vrtec. Doma vsak dan merot vrocino pred odhodom. V vrtcu ce kasljajo, kihajo vsakic razkuzit in umit roke.
Telovadbe v osnovnih solah ni, razen zunaj.
Mene ta dva meaeca ne motita, ampak to kar imajo predvideno za prihodnost je pa v solstvu in na vseh drugih podrocjih skregano z vsako logiko, sposcenostjo in zivljenjem, ki smo ga poznali.
Da o priporocilih za knjiznice, muzeje in zobozdravnike ne zacnem. 10 pacientov na dan maksimalno, za vsakega v komplet hazmat obleko (za vsakega novo).
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1285 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 03 May 2020 - 12:29 PM

Naj se take ukrepe grejo v domovih za ostarele in bolnisnicah, ostale pa pustijo pri miru. Fak, res. Kaj ima razglasitev izrednih razmer s tem mi tudi ni jasno.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1286 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17273 posts

Posted 03 May 2020 - 12:46 PM

Ne tam pa ni potrebno. /Sarkazem.

Trije so mi danes, cisto razlicni ljudje, rekli, da imajo obcutek da gre v smer kjer naj bi zenske ostale doma. Od kod jim to, ne vem, mi je pa zanimivo, da so to omenili vsi trije. (Pa ne vsi moski).
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1287 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 03 May 2020 - 03:56 PM

https://ncase.me/covid-19/
  • 0

#1288 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 03 May 2020 - 08:13 PM

Poglejte si story od ADP o Rihardu Knaflju. Upam, da orenk stoži noro24tv, ta nadogabn lažniv cajtng bi morali prepovedat za večno.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1289 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 03 May 2020 - 08:33 PM

A lahko kratek povzetwk za nas neistagramabilne ;D
  • 0

#1290 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86870 posts

Posted 03 May 2020 - 08:37 PM

https://www.facebook...44541255808297/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1291 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 03 May 2020 - 08:44 PM

Hvala. Ja saj tudi tisti objavljeni maili so cist kr neki :D kot da imenovana znamka dela samo te ventilatorje :D vsak ki ima IQ 90 bi mu moralo bit to jasno :D ADP pa se enkrat ne razoraca s svojo prevzetnostjo :D
  • 0

#1292 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17574 posts

Posted 03 May 2020 - 08:51 PM

A sploh kdo resno jemlje ta portal? Tam so vsak dan taki mejni clanki pa ponavadi niti ne pridejo do sirsih mnozic. Mi je ful cudno, da so tako zagrabili, ker je 10 SDS bolnikov malo lajalo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1293 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 03 May 2020 - 08:52 PM

Je povzel tudi Siol pa se kdo zraven.
  • 0

#1294 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted 03 May 2020 - 08:53 PM

SDS bolnikov je glede na volitve ful veliko?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1295 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26191 posts

Posted 04 May 2020 - 06:12 AM

Jaz sem pred blokom videla avto od Nova24ur....me je imelo, da bi na njem uporabila ključe :angel:

• 0

#1296 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 May 2020 - 07:20 AM

Podgana, you would be surprised. :(
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1297 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 04 May 2020 - 08:03 AM

Večja težava je v normalizaciji takšnega diskurza. Saj ga lahko opazimo tudi na levi strani.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1298 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 04 May 2020 - 11:21 AM

Somescanki, kitajka v salonu spodaj mi je ponujala ffp3 maske po 10€ 10kom :D. Da ji posilja prijateljica s kitajske :)
  • 0

#1299 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28097 posts

Posted 04 May 2020 - 11:23 AM

Podjetna. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1300 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27538 posts

Posted 04 May 2020 - 11:27 AM

Sploh ne, to je drobiz, ena taka maska je v casu mojega studija v lj kostala 4€.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users