tem ta novim albumom pa ne sledim več čist in mi je blo ful dobro, ker je špilal stare komade več kot 50%
Koncerti
Posted 01 November 2010 - 10:42 AM
tem ta novim albumom pa ne sledim več čist in mi je blo ful dobro, ker je špilal stare komade več kot 50%
Posted 01 November 2010 - 10:48 AM
How egoistic of you!
Ja, _M_ - ponavadi igra full starih, meni so tudi ljubši, čeprav mi tudi novi niso slabi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 November 2010 - 12:56 PM
Jaz še vedno sanjam o The Prodigy (ampak ne v okviru kakšnega festivala). Ko doživim njihov koncert, pa lahko umrem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 November 2010 - 11:44 PM
Posted 04 November 2010 - 05:39 PM
Na koncert je bilo FENOMENALNO!! Prince je res legenda in sem taak vesela, da mi je ratalo it, da sploh ne morem povedat.
Torej, šli smo v sredo ob 8.30 iz Ljubljane proti Milanu. Vožnja je bila kar malo mučna, saj smo v prvotnem planu imeli, da pridemo v Milano ob 16.00 in se še malo razgledamo po mestu. Vendar smo zaradi poplav, prometne nesreče in trume nogometnih navijačev na prizorišče prišli komaj ob pol devetih (ob 21.00 je bil koncert). Jaz sem mislila, da bom stala nekje čist od zadaj, vendar mi je uspelo prit čist pod oder in sem bila v četrti vrsti
Koncert pa tako... meni je bil to res top koncert! Igral je v večini svoje največje uspešnice in tudi nekaj pesmi iz novega albuma. Meni je bilo doživetje neponovljivo... človek ima toliko karizme in izžareva toliko erotike, da dol padeš
Pa hec je bil na koncu, ko je že enkrat šel z odra in spet nazaj prišel (kot je v navadi) in smo potem mislili, da je konec. Dvorana se je začela praznit, me smo že neke majice gledale zunaj, ko čujemo, da je spet prišel na oder in je blo ful hecno za videt, ker smo masovno nazaj not šprintali
Aja... ker sem bila čist blizu odra sem imela privilegij videt, da zmeraj nastopa brez spodnjih hlač
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 04 November 2010 - 06:01 PM
Ha ha ha a res, kar brez spodnjic in ti si se imela pogled na to!
Posted 04 November 2010 - 07:56 PM
Tudi trajal je dolgo, tri ure.
Posted 04 November 2010 - 08:10 PM
Ma ja, true.
Nekak mi ne uspe. Beda.
sade, super!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 November 2010 - 08:15 PM
Ma ja, true.
Nekak mi ne uspe. Beda.
Same here, s tem, da mi je uspelo enkrat na koncert in to ravno letos poleti v Krizankah, ko je bila za moj okus publika totalno neugodna. Kar ne morem pozabiti, no O.o; sej je Kinky takrat pisala o tem.
Sade, kako se pa Prince drugace drzi? Se vedno taksen kot je bil? Ze dooolgo ga nisem nikjer zasledila. 3 ure muzike!
Posted 04 November 2010 - 08:31 PM
A Prince mu je všeč zdaj, ni več The Symbol ali pa Artist formerly known as Prince.
Je pa on meni skrajno neprivlačen tako na videz, ti pa popolnoma verjamem, ko opisuješ, da je v živo 'hot'. Je prav nekaj drugega videti človeka na odru, z vso njegovo karizmo, nor občutek. In 3 ure je FULL, toliko ponavadi Bruce Springsteen igra, je med redkimi.
Glede Gibonnija . . . hja, to je res postala popolna komerciala, in medtem ko je bil koncert letos junija v Križanskah res presežek, imam po drugi strani tudi slab spomin nanj, zaradi ljudi - pred mano je bil en par, ki se dejansko ni premaknil za cm niti na enem komadu, in nista poznala niti enega komada. Povrh vsega pa sta bila še velikana.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 November 2010 - 08:38 PM
Jaz bi Gibonnija rada enkrat v živo videla in ga doživela, čeprav se tudi meni malo obrača, ko pomislim
na folk na koncertu. Sem ga pa res precej preposlušala in še zdaj ga poslušam ... eni komadi se me
vsakič znova dotaknejo, čeprav sem jih slišala ogrooomnokrat. Strašno mi je všeč, tudi vizualno. :blush:
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 November 2010 - 08:43 PM
Posted 04 November 2010 - 08:59 PM
Mislim, da se je zdaj sprijaznil z imeno Prince, Kinky
Posted 04 November 2010 - 09:45 PM
Posted 06 November 2010 - 03:10 AM
takega šova ŠE NISEM doživela, polovico koncerta odprtih ust.
Jutri napišem več, imam tudi par videov.
aja, pa take komunikacije s publiko tudi ne, nikoli, nikjer.
Posted 06 November 2010 - 10:25 AM
Na koncert sva se s prijateljico ponovno odpravili s koncerti.net, ki so že spet dokazali da so super organizatorji, saj je vse potekalo brez težav. Imeli smo prijaznega voznika in ekscentrično vodičko, ki je na koncu v množici precej izstopala.
V celotnem večeru sem doživela 2 razočaranji:
1.) Pričakovala sem ekscentričen folk, vsaj nekaj njih, pa je bilo zelo medlo. povprečen folk, povprečna oblačila. Nič fanstastičnega ali ekstravagantnega, razen parih žensk s piksnami in klobučki na glavi.
2.) Takšne koncerte bi morali prepovedati za ne vem, najmanj mlajše od 12 let. Bilo je res OGROMNO otrok, starih kakšnih 8,9 let, najmlajša na našem busu pa je bla ene 7. Res da so bile zraven mamice, pa vseeno. Te otroke sem med koncertom opazovala in razen tega da so skakali na poker face in just dance, od koncerta niso imeli veliko in so bili malo moteči.
Razen tega sem kar se tiče koncerta brez besed.
Lady G je celoten koncert odpela v živo. Pri vsakem komadu je poleg petja obvladovala tudi celotno koreografijo, igrala na več različnih inštrumentov in se pri skorajda vsakem komadu preoblekla.
Oderska kompozicija je zamenjala okrog 6-7 različnih scen. Najbolj fascinantna je bila sigurno tista, ko so na odru imeli gigantsko glavo neke pošasti, z grozljivo dolgimi lovkami, ki je potem Gago pojedla.
Zvok je bil fenomenalen.
Takšne interakcije s publiko še nisem videla. Imela je okrog tri različne govore, po spraševala kako se po hrvaško reče Little monsters in potem seveda to tudi govorila. Precej pozornosti je posvetila fanom, jim podajala roko, povedala da je na tem koncu sveta prvič, da se še vrne, z novimi komadi...
Govorila je predvsem o tem, kako se ne smemo skrivati, če smo drugačni, da moramo biti na to ponosni. Najbolj všeč mi je bilo ko je dejala:
"After this concert is over, don't left loving me more, more importantly, leave LOVING YOURSELF even more."
Setlista po pričakovanjih fenomenalna, točnega vrstnega reda ne vem, se je pa začelo in končalo s komadoma na spodnjem seznamu:
Dance in the dark
Boys boys boys
Beautiful dirty rich
Speachless
You and I ( komad iz NOVEGA ALBUMA, ki ga sploh ŠE NI je zapela v celoti! Super komad!)
Just dance
Poker face
So happy I could die
Teeth
Monster
Alejandro
Lovegame
Paparazzi
Money honey
Telephone
Bad romance
Tale obleka pri so happy i could die je bla fenomenalna, tisto na glavi je šlo skupaj in narazen, na koncu so se zadaj odprla krila, del odra na katerem je stala pa se j dvignil ene 10 metrov nad publiko:
Med komadi, ko se je preoblačila se je preko celotnega odra spustil gigantski projektor, ki je prikazoval raznorazne fascinantne slike.
http://24ur.com/eksk...ko-zastavo.html
Overall, več kot vredno plačanega denarja, hell še več bi plačala za vse skupaj.
Pa še v slovensko zastavo se je ogrnila
Posted 06 November 2010 - 10:46 AM
Sicer pa super opis, je videti, da si bila navdušena.
Glede folka . . . no ja, saj si tudi ti čla čisto kot plain jain, a ne? Tako da . . .
V živo pa itak, da mora biti; jaz sem bila že na mnogih koncertih, kjer je bilo vedno vse v živo.
Še enkrat - dober report.
Posted 06 November 2010 - 10:54 AM
samo če sem jaz prov videla, je tisto zastavo ji nekdo na koncu odra podal, nekdo od fanov. Nisem pa ziher.
V vsakem primeru mi je prav srce zaigralo
Jaz nisem šla nič kej izven svojih okvirov, sem se mislila ful neki namazat, pa pol nisem imela časa + se mi je zdelo itak bv.
No šla sem tolko izven okvirov da sem oblekla mini krilo, samo potem sem vidla da niti ne leze tolko gor kot sem mislila in da rit ostane pokrita tudi ob najhujšem skakanju, tako da je sedaj dobilo to krilo oznako: Dovoljeno za na faks
Posted 06 November 2010 - 11:04 AM
Posted 06 November 2010 - 11:20 AM
Me pa skrbi njena prihodnost, upam da se ne bo sesula pod težo slave, oziroma ratala takšna, kot vsi ostali. Ker sedaj se pač vidi, da to res dela za ljudi. Ene dvakrat se je tudi razjokala, ponavadi sicer vem kdaj folk fejka, tokrat nisem imela občutka, da je bilo to on purpose.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users