Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#1281 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 01 November 2010 - 10:42 AM

Ma jst sm ga včasih ful preposlušala, vse une stare komade znam na pamet tongue.gif ,
tem ta novim albumom pa ne sledim več čist in mi je blo ful dobro, ker je špilal stare komade več kot 50% thumbup.gif
  • 0

#1282 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 November 2010 - 10:48 AM

QUOTE(Olivija @ 1. 11. 2010 - 10:37) View Post

How egoistic of you! ohmy.gif

biggrin.gif Jah pač . . . povem kako se počutim. No, naj drugi uživajo, jaz sem že dovolj na tem področju. wink.gif

Ja, _M_ - ponavadi igra full starih, meni so tudi ljubši, čeprav mi tudi novi niso slabi. smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1283 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85985 posts

Posted 01 November 2010 - 12:56 PM

Jaz še vedno sanjam o The Prodigy (ampak ne v okviru kakšnega festivala). Ko doživim njihov koncert, pa lahko umrem.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1284 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 03 November 2010 - 11:44 PM

Helloween 27. 1. 2011 v Kinu Šiška ---> http://www.helloween...live-dates.html

woot.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1285 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 November 2010 - 05:39 PM

Še kratka reportaža iz Princea...

Na koncert je bilo FENOMENALNO!! Prince je res legenda in sem taak vesela, da mi je ratalo it, da sploh ne morem povedat.

Torej, šli smo v sredo ob 8.30 iz Ljubljane proti Milanu. Vožnja je bila kar malo mučna, saj smo v prvotnem planu imeli, da pridemo v Milano ob 16.00 in se še malo razgledamo po mestu. Vendar smo zaradi poplav, prometne nesreče in trume nogometnih navijačev na prizorišče prišli komaj ob pol devetih (ob 21.00 je bil koncert). Jaz sem mislila, da bom stala nekje čist od zadaj, vendar mi je uspelo prit čist pod oder in sem bila v četrti vrsti w00t2.gif . Prince je zamujal kakšne pol ure.
Koncert pa tako... meni je bil to res top koncert! Igral je v večini svoje največje uspešnice in tudi nekaj pesmi iz novega albuma. Meni je bilo doživetje neponovljivo... človek ima toliko karizme in izžareva toliko erotike, da dol padeš ohmy.gif wub.gif . Jaz sem pričakovala dober zvok, vrhunski vokal, ples in legendarne komade (in vse to dobila), ampak si nisem mislila, da me bo tak in na tem področju tudi zadel. Na koncu so tudi gor na oder k njemu spustili kakšnih 30 srečnežev, da so tam malo migali in sem bla ful jezna, da mi ni uspelo gor prit, samo je po mojem itak boljše, ker se to verjetno ne bi vredi končalo. Po mojem bi se prilepla na njega in bi me varnostniki odvlekli biggrin.gif .
Pa hec je bil na koncu, ko je že enkrat šel z odra in spet nazaj prišel (kot je v navadi) in smo potem mislili, da je konec. Dvorana se je začela praznit, me smo že neke majice gledale zunaj, ko čujemo, da je spet prišel na oder in je blo ful hecno za videt, ker smo masovno nazaj not šprintali laugh.gif .
Aja... ker sem bila čist blizu odra sem imela privilegij videt, da zmeraj nastopa brez spodnjih hlač biggrin.gif tongue.gif , ker se je prav vidlo, da mu je lulek bingljal laugh.gif . Pa obrezan je ph34r.gif laugh.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1286 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 04 November 2010 - 06:01 PM

Sade, prav faus sem ti (minus voznja). thumbup.gif

Ha ha ha a res, kar brez spodnjic in ti si se imela pogled na to! thumbup.gif
  • 0

#1287 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 November 2010 - 07:56 PM

Jaz sem še vedno zadeta od njega in bi še kar šla na kakšen njegov koncert. In sem sigurna, da nobenemu ne bi bilo žal, če bi šel, četudi pozna pesmi samo površinsko. Sem se po koncertu pogovarjala s folkom, ki je starejši in ima že kar nekaj izkušenj z razno raznimi koncerti in so rekli, da je bil njegov koncert eden izmed najboljših.
Tudi trajal je dolgo, tri ure.
  • 0

#1288 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2010 - 08:10 PM

QUOTE(Kinky @ 1. 11. 2010 - 9:59) View Post
Meni gre na živce, ker ga zdaj vsi poslušajo, pred leti sem pa enkrat bila skupaj s svojo klapo skoraj sama na koncertu. Totalna komerciala. Obupujem. sad.gif

Ma ja, true. down.gif Jaz sem njegova res dolgoletna oboževalka, a še nikoli bila na njegovem koncertu.
Nekak mi ne uspe. Beda.

sade, super! thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1289 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27712 posts

Posted 04 November 2010 - 08:15 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 11. 2010 - 20:10) View Post

Ma ja, true. down.gif Jaz sem njegova res dolgoletna oboževalka, a še nikoli bila na njegovem koncertu.
Nekak mi ne uspe. Beda.

Same here, s tem, da mi je uspelo enkrat na koncert in to ravno letos poleti v Krizankah, ko je bila za moj okus publika totalno neugodna. Kar ne morem pozabiti, no O.o; sej je Kinky takrat pisala o tem.

Sade, kako se pa Prince drugace drzi? Se vedno taksen kot je bil? Ze dooolgo ga nisem nikjer zasledila. 3 ure muzike! thumbup.gif
  • 0

#1290 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 November 2010 - 08:31 PM

sade, full dobro in doživeto poročilo. Sem prav navdušeno prebrala, čeprav mi zdaj ne gre iz glave kakšnega oneta ima on. pinch.gif Frajerka, in sem jaz mislila, da sem carka, ker sem bila enkrat v prvi vrsti na Parni Valjak, pa si je Aki obrisal znoj, pa je špricnilo 2 cm mimo mene. Ampak evo zdaj - I SUCK v primerjavi s tvojo zgodbo. cry.gif

A Prince mu je všeč zdaj, ni več The Symbol ali pa Artist formerly known as Prince. laugh.gif

Je pa on meni skrajno neprivlačen tako na videz, ti pa popolnoma verjamem, ko opisuješ, da je v živo 'hot'. Je prav nekaj drugega videti človeka na odru, z vso njegovo karizmo, nor občutek. In 3 ure je FULL, toliko ponavadi Bruce Springsteen igra, je med redkimi. thumbup.gif

Glede Gibonnija . . . hja, to je res postala popolna komerciala, in medtem ko je bil koncert letos junija v Križanskah res presežek, imam po drugi strani tudi slab spomin nanj, zaradi ljudi - pred mano je bil en par, ki se dejansko ni premaknil za cm niti na enem komadu, in nista poznala niti enega komada. Povrh vsega pa sta bila še velikana. unsure.gif dry.gif Pač . . . Gibo bo vedno car, ampak mene malo mineva vsa evforija, ker se mi pač ne da hodit na koncerte, kjer se gnete folka, in je karta 33 evrov.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 November 2010 - 08:38 PM

Jaz bi Gibonnija rada enkrat v živo videla in ga doživela, čeprav se tudi meni malo obrača, ko pomislim
na folk na koncertu. Sem ga pa res precej preposlušala in še zdaj ga poslušam ... eni komadi se me
vsakič znova dotaknejo, čeprav sem jih slišala ogrooomnokrat. Strašno mi je všeč, tudi vizualno. :blush:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1292 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 November 2010 - 08:43 PM

Ja, jaz ga tudi dobesedno častim, je tudi meni všeč, zelo. smile.gif wink.gif In na koncertih se vedno full potrudi, da vse od sebe, in enkrat je rekel, da nekaj kg tudi shujša vsakič na odru. biggrin.gif
  • 0

#1293 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 November 2010 - 08:59 PM

Planet, Prince se ful dobro drži in pri svojih 52ih zgleda skoraj tako, kot pred dvajsetimi leti. In tudi energije ima ogromno... pa toti muvi blush1.gif .

Mislim, da se je zdaj sprijaznil z imeno Prince, Kinky biggrin.gif . Jaz bi mu tak rekla, pa če bi si ne vem kero ime dal.
  • 0

#1294 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 04 November 2010 - 09:45 PM

Giboinni je v živo blazno dober biggrin.gif ,men je dost dost boljši kot je bil recimo pred 10 leti (vizualno), najboljša leta pa to laugh.gif
  • 0

#1295 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 November 2010 - 03:10 AM

Glihar sem iz GAGE.

takega šova ŠE NISEM doživela, polovico koncerta odprtih ust.

Jutri napišem več, imam tudi par videov.

aja, pa take komunikacije s publiko tudi ne, nikoli, nikjer.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#1296 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 November 2010 - 10:25 AM

Lady Gaga - Zagreb (5.11.2010)

Na koncert sva se s prijateljico ponovno odpravili s koncerti.net, ki so že spet dokazali da so super organizatorji, saj je vse potekalo brez težav. Imeli smo prijaznega voznika in ekscentrično vodičko, ki je na koncu v množici precej izstopala.
V celotnem večeru sem doživela 2 razočaranji:

1.) Pričakovala sem ekscentričen folk, vsaj nekaj njih, pa je bilo zelo medlo. povprečen folk, povprečna oblačila. Nič fanstastičnega ali ekstravagantnega, razen parih žensk s piksnami in klobučki na glavi.

2.) Takšne koncerte bi morali prepovedati za ne vem, najmanj mlajše od 12 let. Bilo je res OGROMNO otrok, starih kakšnih 8,9 let, najmlajša na našem busu pa je bla ene 7. Res da so bile zraven mamice, pa vseeno. Te otroke sem med koncertom opazovala in razen tega da so skakali na poker face in just dance, od koncerta niso imeli veliko in so bili malo moteči.

Razen tega sem kar se tiče koncerta brez besed.

Lady G je celoten koncert odpela v živo. Pri vsakem komadu je poleg petja obvladovala tudi celotno koreografijo, igrala na več različnih inštrumentov in se pri skorajda vsakem komadu preoblekla.
Oderska kompozicija je zamenjala okrog 6-7 različnih scen. Najbolj fascinantna je bila sigurno tista, ko so na odru imeli gigantsko glavo neke pošasti, z grozljivo dolgimi lovkami, ki je potem Gago pojedla.
Zvok je bil fenomenalen.

Takšne interakcije s publiko še nisem videla. Imela je okrog tri različne govore, po spraševala kako se po hrvaško reče Little monsters in potem seveda to tudi govorila. Precej pozornosti je posvetila fanom, jim podajala roko, povedala da je na tem koncu sveta prvič, da se še vrne, z novimi komadi...
Govorila je predvsem o tem, kako se ne smemo skrivati, če smo drugačni, da moramo biti na to ponosni. Najbolj všeč mi je bilo ko je dejala:

"After this concert is over, don't left loving me more, more importantly, leave LOVING YOURSELF even more."

Setlista po pričakovanjih fenomenalna, točnega vrstnega reda ne vem, se je pa začelo in končalo s komadoma na spodnjem seznamu:

Dance in the dark
Boys boys boys
Beautiful dirty rich
Speachless
You and I ( komad iz NOVEGA ALBUMA, ki ga sploh ŠE NI je zapela v celoti! Super komad!)
Just dance
Poker face
So happy I could die
Teeth
Monster
Alejandro
Lovegame
Paparazzi
Money honey
Telephone
Bad romance

Tale obleka pri so happy i could die je bla fenomenalna, tisto na glavi je šlo skupaj in narazen, na koncu so se zadaj odprla krila, del odra na katerem je stala pa se j dvignil ene 10 metrov nad publiko:

IPB Image

Med komadi, ko se je preoblačila se je preko celotnega odra spustil gigantski projektor, ki je prikazoval raznorazne fascinantne slike.

http://24ur.com/eksk...ko-zastavo.html

Overall, več kot vredno plačanega denarja, hell še več bi plačala za vse skupaj.
Pa še v slovensko zastavo se je ogrnila smile.gif
  • 0

#1297 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 November 2010 - 10:46 AM

Noro, a je malo porovcirala s tisto zaastavo? Po moje je točno vedela, da smo s Hrvati v malo slabših odnosih. Nič ni prepruščeno naključju. Ali je pač potegnila eno zastavo, prvo, ki ji je prišla pod roke, pod oder. smile.gif

Sicer pa super opis, je videti, da si bila navdušena.

Glede folka . . . no ja, saj si tudi ti čla čisto kot plain jain, a ne? Tako da . . . tongue.gif

V živo pa itak, da mora biti; jaz sem bila že na mnogih koncertih, kjer je bilo vedno vse v živo.

Še enkrat - dober report. yes.gif
  • 0

#1298 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 November 2010 - 10:54 AM

Možno je da je vedela, ker se baje dost pozanima o deželi v katero gre.
samo če sem jaz prov videla, je tisto zastavo ji nekdo na koncu odra podal, nekdo od fanov. Nisem pa ziher.
V vsakem primeru mi je prav srce zaigralo smile.gif Baje danes vsi hrvaški mediji o tem pišejo, hahaha.

Jaz nisem šla nič kej izven svojih okvirov, sem se mislila ful neki namazat, pa pol nisem imela časa + se mi je zdelo itak bv.
No šla sem tolko izven okvirov da sem oblekla mini krilo, samo potem sem vidla da niti ne leze tolko gor kot sem mislila in da rit ostane pokrita tudi ob najhujšem skakanju, tako da je sedaj dobilo to krilo oznako: Dovoljeno za na faks tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 06 November 2010 - 11:04 AM

Prejle sem šla pogledat en njen posnetek od včeraj in moram priznat, da mi je res kul, ker pri njej vokalni performans nikoli ne trpi zaradi vsega cirkusa naokrog (kar v zdajšnjem času ni prav pogosto). smile.gif Kolikor mi sicer taka muska ni po okusu, jo kljub vsemu res cenim.
  • 0

#1300 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 November 2010 - 11:20 AM

za bi to predpisala njeni kondiciji in starosti.

Me pa skrbi njena prihodnost, upam da se ne bo sesula pod težo slave, oziroma ratala takšna, kot vsi ostali. Ker sedaj se pač vidi, da to res dela za ljudi. Ene dvakrat se je tudi razjokala, ponavadi sicer vem kdaj folk fejka, tokrat nisem imela občutka, da je bilo to on purpose.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users