Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#1281 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 02 September 2008 - 10:19 PM

IPB Image

Štirje moški srednjih let se odpravijo na road trip z motorji, vmes pa mnogo dogodivščin.
Res se že dolgo nisem tako nasmejala ob filmu. Prav krohotala sem se. Jst mu dam 10ko. thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1282 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2008 - 10:23 PM

Butterfly On A Wheel

IPB Image

Jako soliden film, napet, kvalitetno igranje, Maria je lepa, Brosnan ni, krasen twist.

9/10

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1283 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 02 September 2008 - 10:29 PM

Men je pa Brosnan ful sexy. cool.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1284 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2008 - 10:41 PM

Joj, meni pa ne. ohmy.gif
Si že gledala ta film? Zelo priporočam!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1285 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 03 September 2008 - 06:48 AM

Nisem, ampak že dol vlečem. Zdej, ko mava tak velik ekran biggrin.gif skos filme gledava. Mater kolk jih je, sej ne vem več kaj naj gledam.
Zato mi je ta tema ful fajn, se lažje odločim.

Evo, še en, ki sem ga pogledala:

IPB Image

Fajn igralci (čeprav je Keanu ratal prav grdi biggrin.gif ). Na momente kr napeta zgodba o pokvarjenih policajih, podkupovanjih, pač vsej svinjariji, ki se dogaja v LAju. Ocenila bi ga tko, z eno sedmico. Sem si pa napasla oči na det. Diskantu (Chris Evans), OMG kok hud tip. oops.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

#1286 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2008 - 01:01 PM

Ojoj, ta zadnji je res dober.
Že loadam. closedeyes.gif

• 0

#1287 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 03 September 2008 - 01:53 PM

laugh.gif

Mhm, njami je.
  • 0

#1288 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 September 2008 - 07:54 PM

Men je bil ta film tud fajn, Chris Evans pa še boljši. Res je mnjami. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1289 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 04 September 2008 - 03:42 PM

IPB Image

Včeraj dobila zastonj vstopnice za premiero. Hvala bogu, da nisem plačala, ker je film res wacko.gif

Edino, kar je dobrega je res fenomenalna glasba, Abba seveda in pa lepa narava (Grčija).
Drugače pa ful smešno, ko Pierce pa Colin pojeta laugh.gif , tak glupo. Pa sama zgodba seveda fuuuuul
za lase privlečena in pocukrana. Ma pa Meryl ful dober glas.

Pa T. seveda ni hotu it tega gledat pa sem mamico zvlekla, ki ful sovraži mjuzikle. Pa tak sediva v kinu in mi reče, sej to ne pojejo, ane. Pa jst -neeeeee, pa se film komi začne in že veselo pojejo. laugh.gif
Sam mi ni zamerla, kr ma tut rada Abbo.

• 0

#1290 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 September 2008 - 08:26 PM

Moji komentarji:

Mamma Mia - res samo za ljubitelje Abbe. Jaz sem šla v kino izključno zaradi tega, ter ker obožujem mjuzikle - v nasprotnem primeru vam bo zgodba za kozlati, res je zelo zelo osladna, totalno predvidljiva in nerealna.

Meni je zaradi zgoraj naštetoh razlogov bil dokaj všeč oops.gif , zato mu dam recimo eno 6/10.

Wild Hogs - maaaaaah, ok, sem mogoče preveč pričakovala, ker ga je Dragica tako zelo pohvalila. Tudi dokaj predvidljiv, ampak mu dam eno lepo in debelo sedmico, ker je nekaj dialogov bilo ubitačnih, igralci so me pa že s svojo pojavo nasmejali. thumbup.gif

Ocena: 7/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1291 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 September 2008 - 10:20 AM

Wild hogs so bli meni super. thumbup.gif

Včerej sva se s fantom pogledala komedijo You don't mess withe the Zohan.
Moji vtisi so ful mešani, po eni strani je čist ok komedija, ampak z veliko preveč "fantazijskimi scenami" npr. vse to pretepanje in podobno, meni je to trapasto. Drugače pa igralci so fajn, Adam Sandler, Rob Schneider,... smile.gif Sej se narežiš, samo stvari so ble že videne, imam filing, da sploh več n znajo naredit dobre komedije.

IPB Image

4-5/10
  • 0

#1292 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 06 September 2008 - 11:06 AM

SONNENALLEE
Sončna stran ulice

IPB ImageIPB Image

Zanimiv in drugačen film o sedemdesetih letih, ko so še obstajale svetovne velesile pa tudi mali lokalni veljaki.Čudovita zgodba o tem ,kaj še je bila Nemčija, razen zidov,tajnih služb in Centralnega Komiteja.Zgodba o ljubezni in prijateljstvu va času tihotapljenja spodnjega perila, potnih listov in tudi plošč Rolling Stonesov...

Meni zanimiv film ,zanimiva zgodba, lahkoten za pogledat in se zraven tudi nasmejiš.Priporočam.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1293 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 06 September 2008 - 05:40 PM

IPB Image

Jodie Foster (odlična kot vedno), ženska srednjih let s svojo radijsko oddajo, zaljubljena, tik pred poroko.
Vendar pa se vse to konča, ko njo in njenega fanta napadejo in pretepejo, njega do smrti.
Ko se zbudi iz kome, se začne maščevanje. 2guns.gif
Zanimivo, aj lajk.
  • 0

#1294 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 September 2008 - 09:11 PM

butl.gif

The Happening (2008)

IPB Image

BEDA!!! Do I need to say anything else? dry.gif

Začetek je še dokaj obetaven, a se kaj kmalu pokaže da bo to še en tistih filmov, ki te razočara že na polovici gledanja. Zoey Deschanel je nadležna in sploh ne zna igrat (ok, vsaj meni se tako zdi), nekaj revnih dialogov. All in all - razočaranje.

Ocenjujem s 4/10.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1295 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 08 September 2008 - 12:17 PM

Jst sem pa lih včeraj razmišljala al si naj tega The happening dol povlečem al ne.
No, zdej si ga ne bom.
Hvala za opozorilo. smile.gif
  • 0

#1296 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 September 2008 - 11:23 AM

Definitely, Maybe (2008)

IPB Image

Foter hčerki skozi zgodbico razlaga, kdo je njena mama. Imamo v igri tri ženske, ki so tako ali drugače zaznamovale njegovo življenje in do konca ne vemo, kdo je bila the one, kar se tiče mame... in kdo je the one, s katero bo pristal v sedanjosti. Od teh no-brain filmov še kar nadpovprečen, čeprav mi je vseeno deloval precej pusto in površinsko.

Ocena: 5/10

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

IPB Image

4 karakterno precej različne prijateljice, ki so prijateljice že takorekoč od rojstva, v trgovini najdejo kavbojke, ki so pristajale vsem štirim in jih zato imenujejo kot čudežne kavbojke, ki prinašajo srečo. Čez poletje gredo vsaka na svojo stran in se dogovorijo, da si bodo pošiljale kavbojke... vsak teden jih bo ena imela. Skozi to si tudi pišejo in poročajo, kaj se dogaja, itd. Vsaka med poletnimi počitnicami doživi pomembno preizkušnjo, ki zaznamuje njeno življenje. V bistvu dokaj dober film, sploh ni tako švoh, kot mi je deloval. V filmu najdemo že znane obraze, igra sicer jako povprečna... Vidim, da je tudi drugi del. Bom pogledala.

Ocena: 7/10

• 0

#1297 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 September 2008 - 11:30 AM

The sisterhood je bil men ful fajn film, čeprav knjige so mi še boljše (saj ponavadi je zmerej tko). Tud jst moram še 2. del pogledat. Pa fajn igralke so notri. thumbup.gif
  • 0

#1298 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27610 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 September 2008 - 02:52 PM

Ja, tak lahkoten filmček, nič posebnega sicer. Lahko bi bil tudi boljši (knjiga ga itak poseka na celi črti).
Costas je bil hud, kolikor se spomnim. laugh.gif

Jaz si tudi moram dvojko povlečt.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 September 2008 - 06:47 PM

Kostas je od daleč še bil nekak no... ampak od blizu pa, no ja... nein, danke.

IPB Image
  • 0

#1300 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 September 2008 - 08:08 PM

No, če katera najde kakšen dober torrent za 2. del filma, naj prosim sporoči, ker jaz ne najdem nobenga, ki bi se ga splačalo zvlečt. huh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users