Jump to content

Photo

Zanimivi linki

• Please log in to reply
6014 replies to this topic

#1281 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 February 2008 - 08:59 PM

To mi je tak nedoumljivo, da mi sploh ogabno ni. Moji možgani niso aktivirani za sprejem tako bolanih svari butl.gif Res, ko to gledam, sploh ne dojemam, kaj v resnici delata.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1282 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 February 2008 - 09:20 PM

link

Ne morem verjet, zdaj že tu posnemamo Ameriko. S tem da je tale film 5× bolj žalosten ker se dobesedno norca delajo iz starejših. Mularija, da jih srečam na cesti, jao.
  • 0

#1283 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 February 2008 - 11:20 PM

^^ Uni link od Jenne, dear Lord, folk je šel v qrac, samo res. butl.gif

Jaooo, pa tem mulcem bi jih napela, tako da še cel teden ne bi mogli sedet na riti. Svinje nespoštljive. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1284 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 29 February 2008 - 11:07 AM

Ko sem videla link od Jenne sick.gif sem ga zaprla takoj, ko sem vidla, da se je usrala v kozarec. Men je še zdej slabo. Je pa dobra fora za hujšanje. biggrin.gif Po ogledu tega garantirano nisi več lačen.

No way, da pogledam do konca.

QUOTE(Jenna @ 28. 2. 2008 - 18:05) View Post

NE PRIPOROČAM OGLEDA LJUDEM Z SLABIM ŽELODCEM.

whistling.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1285 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 February 2008 - 11:15 AM

QUOTE(Jenna @ 28. 2. 2008 - 18:05) View Post

NE PRIPOROČAM OGLEDA LJUDEM Z SLABIM ŽELODCEM.
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
evilgrin.gif

Dragica, ni ti blo všeč, kak se je drek zvil v kozarcu? Ko' oni sladoled iz avtomata. laugh.gif

Oni mulci so tudi meni šli takl na živce, da bi jih kar skozi računalnik prtegnila!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1286 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 February 2008 - 11:22 AM

ej a tisti ki je dal video gor, lahko potem komentarje briše? sem včeraj nekaj napisala, pa danes ni več gor, fantički očitno ne prenašajo dobro kritike, how ironic huh. :=)
  • 0

#1287 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 February 2008 - 11:34 AM

Js ta drugega videa nism gledala, iz vaših komentarjv pa nekak razberem, da ima vezo z dvema puncama in drekom. laugh.gif Sem pa gledala ta prvi video (dva fanta, ena pička) in če js prav vidim, oni tip prav bruhat začne? OMG, tega filma z drekom očitno res nočem videt. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1288 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 February 2008 - 11:58 AM

QUOTE(Dragica @ 29. 2. 2008 - 11:07) View Post

Ko sem videla link od Jenne sick.gif sem ga zaprla takoj, ko sem vidla, da se je usrala v kozarec.
No way, da pogledam do konca.
whistling.gif

Isto.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1289 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 February 2008 - 01:56 PM

Otrok dobi darila za rojstni dan - reakcija

http://www.i-am-bore...m?link_id=27666
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1290 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 February 2008 - 02:00 PM

Joj kok luškano. cry.gif Sam pojma nimam kaj je sploh dobil (neko računalniško igrco, sam ka je v oni največji škatli?).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1291 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 February 2008 - 02:01 PM

Jst niti, ma sej nima veze, takega otroka še nisem spoznala res.
  • 0

#1292 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 February 2008 - 02:03 PM

Kak je srečen! cry.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1293 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 February 2008 - 02:04 PM

Ja, pa bi blo lepo, če bi blo več takih otrok. Res se je tak iskreno razveselil, pa skrbel ga je, kak je to vse velik stalo ... ful cute, res. Sm še js skor solzne učke dobila zraven. wub.gif
  • 0

#1294 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 February 2008 - 02:08 PM

Ja, in kak je je spraševal, če lahko to obdrži do konca življenja in če je res samo njegovo. Sploh ni mogel verjet. cry.gif
Tam mi je lbo smešno, ko sta ga starša vprašala, če je srečen. On nazaj s tresočim glasom:"Vzhičen sem." laugh.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1295 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 29 February 2008 - 02:23 PM

Link od Jenne ----> OMG, folku se je utrgal! bruh.gif Sem se pa narežala prvemu linku, k gre unmu fantu na bruhanje. Ob tem sem se spomnila prijateljice, ki je v enem lokalu spuščala enake glasove, ko je dobila mrtvega hrošča v kakavu. Boga. Ampak smešn.

Link od Hevee ----> mali je res srček, ful lepo je videt pristno veselje in hvaležnost.

• 0

#1296 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 29 February 2008 - 03:04 PM

Mali je res srček smile.gif . Kje se take noroči? smile.gif
  • 0

#1297 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 29 February 2008 - 06:40 PM

QUOTE(Adriane @ 29. 2. 2008 - 11:15) View Post

Dragica, ni ti blo všeč, kak se je drek zvil v kozarcu? Ko' oni sladoled iz avtomata. laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif OGABNO. Nimam želodca pogledat, sam me pa vseeno zanima kaj počneta z drekom. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1298 zarazara

zarazara

sramežljivec

• Člani
  • 84 posts
  • Interests:potovanja, moda, glasba....

Posted 29 February 2008 - 06:48 PM

A se spomnete mapetkov, tole je men ful smešno, pa še već je tega.

http://www.youtube.c...feature=related
  • 0
(i)When you got nothing, you got nothing to lost(/i)

#1299 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 29 February 2008 - 08:06 PM

QUOTE(Dragica @ 29. 2. 2008 - 18:40) View Post

laugh.gif laugh.gif laugh.gif OGABNO. Nimam želodca pogledat, sam me pa vseeno zanima kaj počneta z drekom. biggrin.gif

joj, jaz sem prav mogla pogledat, ko ste tak komentirale in ja, mi je žal, pa mam dober želodec za razne "jaki" zadeve, samo tole je pa tu mač res, mi je kar malo želodec obrnilo sick.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1300 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 02 March 2008 - 01:34 AM

Joj mene je zanč frend poskusu vržt na foro da bi pogledala to, pa sm vedla da je neki na tem in sm sošolca vprašala kaj je to in mi je hvalabogu povedu tko da nism gledala ampak..

Baje da si ta drek potem tlačita v usta, bruhata, žvalita, bruhata druga drugi u usta .. mislm.. SICK DO KONCA!!! Meni se obrača že če samo pomislm.. bruh.gif bruh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users