Oooo super!
Spovednica
Posted 14 October 2009 - 10:22 PM
Oooo super!
Posted 15 October 2009 - 01:58 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 October 2009 - 09:02 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 October 2009 - 12:44 PM
Kak sem lahk to nardila!!! ka sm stupid
ko sm to prej vidla mi je tako vroče ratal d sm mislila d bm skup padla
joj ka bi se tepla!!!
in sm ji mislila še enrat pisat, pač tist ka jo želim vprašat in ne vem če bi spodaj napisala kej v smislu se opravičujem za (obliko) prejšnega maila.
Matr sm
Posted 15 October 2009 - 01:22 PM
Js se vedno ful trudim lepo napisat, potem pa dobim od asistentov ali pa profesorjev maile s slovničnimi napakami... V takem primeru se mi prov "za mal" zdi to
Posted 15 October 2009 - 01:27 PM
Ja tudi pri meni je da se res potrudim lepo napisat (razn pr tem mailu sem čist zajebala
Posted 15 October 2009 - 03:11 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 October 2009 - 06:20 PM
Srečala sem eno punco z enakim priimkom na FDV pa sem sklepala.
Moja spoved - pohlepna sem.
Nekaj se preveč zezam s financami.
Pričakujem čudežni klic, s kerim sporoči, da danes ne gre ven.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 15 October 2009 - 06:24 PM
Naša prof. ni normalna, majke mi. Danes smo imeli zadnjo uro pred testom, v 45 minutah smo skupaj z njo utegnili kvečjemu nastaviti eno nalogo in pol (in s tem ne mislim tudi rešiti!), ona pa pričakuje, da bomo mi v 45 minutah rešili 4 (!!!!) naloge še težje zahtevnostne stopnje, HAHAHA. Pa je sošolka popenila in ji zagrozila, da bo šla k ravnateljici, da nam ona premesti test, če že prof. noče, glede na to, da nismo utegnili narediti nič in da nismo pripravljeni na test (dejansko nam je enkrat ravnateljica premestila test, ker je pri uri videla, da nimamo pojma), pol pa ni blo nič od tega.
Pablo Picasso
Posted 15 October 2009 - 06:27 PM
Meni takrat taaaak špila, da bi zlorabljal vse po vrsti.
Še sedaj, ko sem mela perilo na 3, 4 mesece, je D ugotovil, kdaj bi jo mogla met po povečanem libidu.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 15 October 2009 - 06:31 PM
Pa malo sem že zmatrana od celega tedna in mislim samo še na kavo, hrano, in radiator.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 October 2009 - 11:09 PM
Eni smo pa že preveč pametni, da bi kar vsak dan...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 October 2009 - 08:44 AM
Enega faking majstra čakam že pol ure. Mislim, a bi lahko enkrat kateri bil točen, se držal ure, ki jo je sam postavil??!! Nateguni nespobni!!!
Posted 16 October 2009 - 08:58 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 October 2009 - 09:02 AM
Hehe, ja. Sem ga že klicala in je rekel, da je že na poti ... yeah right ... po reakciji sodeč je bilo več kot očitno, da je seveda pozabil. No, upam, da pride v roku ene ure.
Posted 16 October 2009 - 11:21 AM
[Napoleon]
Posted 16 October 2009 - 11:43 AM
Mal se bom distancirala in tuki delala samo še določene stvari in občasno in si probala dobit še kej drugega, kej redno plačanega!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users