Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12941 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 14 October 2009 - 10:22 PM

Eh, sej jaz tudi, cez teden sploh ne (zavracam dopoldanska vabila na kavo - seveda gre vse na racun njihovega sluzbenega casa - in potem me sprasujejo, ce sem kaj jezna, ma joj no folk ni mi, pa se delo imam, zvecer seveda ni nikjer nikogar, ker je privat cas dragocen in ga je skoda tratiti na kavi... rolleyes.gif ) ob vikendih mi pa zapase vecerno pivo. ;)

Oooo super!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12942 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 October 2009 - 01:58 AM

QUOTE(Braunkopf @ 14. 10. 2009 - 22:54) View Post
Flafić, a maš ti kako mlajšo sestro?

Zakaj? -)
Ne, nimam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12943 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 October 2009 - 09:02 AM

Joj, me fant kdaj tako razjezi, ker ima pač malo manj družabnega življenja kot jaz, in če kam grem, prav hoče, da se počutim slabo, ker mi on prej vzbudi slabo vest. unsure.gif surrender.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12944 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 15 October 2009 - 12:44 PM

Joj kak sem jst butasta slap.gif slap.gif v avgustu sem napisala mail za profesorco in sem še sestri poslala d mi pove če je ql napisan. In sem šele dans vidla vidla d sm profesorci poslala v mailu tist ka sm jst napisala in poslala sestri( in spodi napisala, če je dobro al je preveč pocurkano) , in tist ka mi je sestra napisala d pošlem.
Kak sem lahk to nardila!!! ka sm stupid wallbash.gif wallbash.gif
ko sm to prej vidla mi je tako vroče ratal d sm mislila d bm skup padla blink.gif
joj ka bi se tepla!!! spank.gif spank.gif
in sm ji mislila še enrat pisat, pač tist ka jo želim vprašat in ne vem če bi spodaj napisala kej v smislu se opravičujem za (obliko) prejšnega maila.

Matr sm mad2.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12945 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 15 October 2009 - 01:22 PM

^ojej!!! To pa je... Sj pomoje se je prov konkretno nasmejala- pa sj je nisi žalila al kaj takega v mailu a ne?
Js se vedno ful trudim lepo napisat, potem pa dobim od asistentov ali pa profesorjev maile s slovničnimi napakami... V takem primeru se mi prov "za mal" zdi to

• 0

#12946 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 15 October 2009 - 01:27 PM

Ne nism je užalila. joj kak me je sram..bi se skrila najraj pod dekno in se ne prikazala več na predavanjih. blink.gif

Ja tudi pri meni je da se res potrudim lepo napisat (razn pr tem mailu sem čist zajebala blink.gif ) oni pa komaj odpišejo in to še bl tak.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#12947 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18573 posts

Posted 15 October 2009 - 03:11 PM

Žabica, po moje je do zdaj že pozabila, lahko je pa videla, da ni bilo njej namenjeno. Pusti...
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#12948 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 October 2009 - 06:11 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 10. 2009 - 2:58) View Post

Zakaj? -)
Ne, nimam.

Srečala sem eno punco z enakim priimkom na FDV pa sem sklepala. biggrin.gif

Moja spoved - pohlepna sem.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12949 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 October 2009 - 06:20 PM

QUOTE(Braunkopf @ 15. 10. 2009 - 19:11) View Post

Srečala sem eno punco z enakim priimkom na FDV pa sem sklepala. biggrin.gif
Moja spoved - pohlepna sem.
Prebrala "potrebna", kar najbrž tudi ni daleč od resnice biggrin.gif

Nekaj se preveč zezam s financami.

Pričakujem čudežni klic, s kerim sporoči, da danes ne gre ven. whistling.gif Jaz nemrem cry.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12950 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 October 2009 - 06:24 PM

Matematiko bom pisala enaaaaaaaaaaa, traraaaaaaaa. butl.gif

Naša prof. ni normalna, majke mi. Danes smo imeli zadnjo uro pred testom, v 45 minutah smo skupaj z njo utegnili kvečjemu nastaviti eno nalogo in pol (in s tem ne mislim tudi rešiti!), ona pa pričakuje, da bomo mi v 45 minutah rešili 4 (!!!!) naloge še težje zahtevnostne stopnje, HAHAHA. Pa je sošolka popenila in ji zagrozila, da bo šla k ravnateljici, da nam ona premesti test, če že prof. noče, glede na to, da nismo utegnili narediti nič in da nismo pripravljeni na test (dejansko nam je enkrat ravnateljica premestila test, ker je pri uri videla, da nimamo pojma), pol pa ni blo nič od tega.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#12951 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 October 2009 - 06:24 PM

QUOTE(Adriane @ 15. 10. 2009 - 19:20) View Post

Prebrala "potrebna", kar najbrž tudi ni daleč od resnice biggrin.gif

Menzes. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#12952 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 October 2009 - 06:27 PM

Sožalje.

Meni takrat taaaak špila, da bi zlorabljal vse po vrsti.
Še sedaj, ko sem mela perilo na 3, 4 mesece, je D ugotovil, kdaj bi jo mogla met po povečanem libidu.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12953 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 October 2009 - 06:31 PM

Pri meni pa čisto odvisno. Sem imela vrhunec lih med vikendom, pa ni blo panike, zdaj pa špe nisem tako blizu konca da bi me trgalo. Itak imam iber močne krvavitve in verjetno tudi daljše kot večina punc, pa se potem načeloma niti ne počutim preveč dobro. Pričakujem da bo v soboto bolje. tongue.gif

Pa malo sem že zmatrana od celega tedna in mislim samo še na kavo, hrano, in radiator. biggrin.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#12954 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 October 2009 - 06:58 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 10. 2009 - 22:55) View Post

Ma ja, naslednji teden bom pa res.
Kaj pa ti? twisted.gif
cry.gif

Jaz to počnem pridno vsak dan. sleep.gif

• 0

#12955 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 October 2009 - 11:09 PM

QUOTE(Sinnaia @ 15. 10. 2009 - 19:58) View Post
Jaz to počnem pridno vsak dan. sleep.gif

Eni smo pa že preveč pametni, da bi kar vsak dan...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#12956 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2009 - 08:44 AM

Enega faking majstra čakam že pol ure. Mislim, a bi lahko enkrat kateri bil točen, se držal ure, ki jo je sam postavil??!! Nateguni nespobni!!!
  • 0

#12957 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30005 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 October 2009 - 08:58 AM

^^ ne obupaj, morda boš imela srečo in bo vsaj datum trofnil! majstri so zajebani, ja. butl.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12958 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2009 - 09:02 AM

Hehe, ja. Sem ga že klicala in je rekel, da je že na poti ... yeah right ... po reakciji sodeč je bilo več kot očitno, da je seveda pozabil. No, upam, da pride v roku ene ure. butl.gif

• 0

#12959 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17148 posts

Posted 16 October 2009 - 11:21 AM

Jaz bom nekoga ubila. Prejšnji teden smo se mogli vpisat za izbirne predmeta na zgo. Jaz si vse super poštimam, tak da mam čim manj lukenj in ubitačnega čakanja vmes, si skombiniram super urnik. Danes zjutraj se pogovarjamo, pa reče en sošolc, da mi drugi letniki v zimskem semestru baje sploh ne mormo hodit na izbirne predmeta kr so vsi iz starješe zgo, in mormo hodit na novejšo, kr se drugače noben sploh ne prijavi, jada jada jada. Kar pomeni da bomo zato mogli met v letnem 2 ali celo 3 izbirne predmete. wallbash.gif njaraje bi jih zmasakrirala. Kot da ne bo vsega ostalega že dovolj, nam bojo še cel kup izbirnih natišali. mad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#12960 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 October 2009 - 11:43 AM

Na živce mi gre, ker ne plačujejo redno. Od avgusta mi dolgujejo še okol 150€, avgust sm dobila nakazan kr v koščkih, vsakič po mal WTF, včeraj pa bi mogla doit nakazano od septembra,ki so mi ga neki že nakazali, morajo mi pa še okol 150€. Kr neki vse skp. Kmal dobim avto in cvikam iz dneva v dan, ker ne vem, kdaj bom dobila teh 300€, ker mi trenutno vsak € pride prav.
Mal se bom distancirala in tuki delala samo še določene stvari in občasno in si probala dobit še kej drugega, kej redno plačanega! twisted.gif evil.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users