H&M
A to je tudi HM? Bombaž?
Posted 05 April 2016 - 11:01 AM
H&M
A to je tudi HM? Bombaž?
Posted 05 April 2016 - 02:13 PM
Ja in ja.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 April 2016 - 03:04 PM
Zara
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 April 2016 - 01:55 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 April 2016 - 05:19 PM
Posted 17 April 2016 - 12:09 PM
Reebok
Adidas
Posted 19 April 2016 - 01:34 PM
Posted 19 April 2016 - 02:01 PM
Lepooo! Vse mi je vsec in vse bi imela!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 April 2016 - 07:16 PM
Hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 April 2016 - 05:56 PM
ZARA
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 April 2016 - 09:05 PM
Odlo:
Posted 03 May 2016 - 01:49 PM
jeans
Posted 03 May 2016 - 09:32 PM
Črno usnjeno denarnico s krokodiljim vzorcem.
― V. Van Gogh
Posted 06 May 2016 - 11:57 AM
Končno sem šla v lov za prehodno jakno, želela sem nekaj kar ni preveč elegantno in da sega vsaj do riti (te kvazi usnjene jaknice ki so zdaj moderne so grozno kratke) in sem že skoraj obupala ko sem jo potem le našla v s.oliverju med zadnjimi kosi, ta na sliki je sicer daljša opcija ampak je zgornji del enak, kupila sem jo pa v bež barvi
Se mi zdi da je v živo še precej lepša, pri pasu ima elastiko in naredi zelo lepo postavo
Potem sem kupila še v Orsaju majčko za jutrišnjo praznovanje ko gremo ven ampak je žal ne najdem na njihovi strani in trenirko.
Posted 08 May 2016 - 11:12 AM
Posted 14 May 2016 - 05:09 PM
Dobila obleko za poroko jeeej , sva danes šli z nevesto pa je rekla da ji ni važno kakšna barva samo da se dobro počutim v obleki in sva se obe strinjali da je bila tale top (itak sem vedela da jo bom dobila v zari), edino na meni izpade malo drugače ker je tale ženska čist preklasta ampak res lepo poudari obline na pravih mestih, samo malenkost jo bom morala dati skrajšati ker meni seže do polovice meč pa ni ok
Posted 14 May 2016 - 05:26 PM
A za ostale družice si pa rekla, da bodo v vijolični?
― V. Van Gogh
Posted 14 May 2016 - 06:29 PM
3 komplete spodnjega perila Etam.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 members, 0 guests, 0 anonymous users