Jst pa pogrešam fanta
Spovednica
Posted 12 October 2009 - 09:52 PM
Jst pa pogrešam fanta
Posted 12 October 2009 - 10:08 PM
Posted 12 October 2009 - 10:11 PM
Posted 12 October 2009 - 10:14 PM
Joj pismo, sam je res bedno. Sam on prej iz šole pride, baraba!
Posted 12 October 2009 - 10:14 PM
Pablo Picasso
Posted 12 October 2009 - 10:18 PM
Posted 13 October 2009 - 03:26 PM
Posted 13 October 2009 - 03:49 PM
Posted 13 October 2009 - 04:11 PM
Posted 13 October 2009 - 04:17 PM
Posted 13 October 2009 - 05:19 PM
da se ne smes prevec prepustiti vplivom zagrebenih/prepotentnih sotrpinov,
Mio dio, ko bi se men dalo to dopovedat. V razredu mamo ene 3,4 punce, ki kot obsedene delajo za vsake korekcije (tja prineseš osnutke, skice v svinčniku, v izi) do perfekcije obdelane ideje, zrisane, spisano zraven svašta stvari, da ostali samo nevoščljivo buljimo in izpademo totalni lenuhi in podpovprečni, hec je pa v tem, da sploh ne naredijo bistva, ni kreativnosti, samo en ljubi dril dril dril, ki pač dobro izgleda, ideja pa ni prava, ali pa bi lahko bila tako zelo bolša, če bi malo popustile z natančnjakarstvom (u, nova beseda, lol) ..
Skratka.. spravlja te ob živse in maš filing da si totalen luzer.
Včeri sem poslušala komad od zmelkoow, ki gre nekak takole..
tolko časa že sediš na istem mestu, da golobi že mislijo, da si spomenik
če že nimaš kaj počet, počni to nekje na samem, ker mi zaradi takšnih kot si ti
spet niso ugodili prošnji, da bi podaljšali dan na 32 ur
da bi se lahko naspal in v miru pojedu in bil pošten, debel nemški turist
in če golobi mislijo, da si kip, to ne pomeni, da si zajebal tudi druge
za zajebat cel svet moraš bit strašen artist, da bi se stalno pretvarjal, rabiš dosti energije
in na koncu ugotoviš, da se niti ne splača, ker prej ali slej pride na svetlo, kdo si
če milijonkrat poskušaš, ti pač enkrat ne rata, tudi največjim facam včasih spodleti
tudi največji frajerji včasih popušijo, tudi največji frajerji včasih popušijo,
tudi največji frajerji včasih popušijo
tudi največjim frajerjem včasih pade na glavo klavir
Mah, mene na začetku to ful potre, ena tekmovalnost, vsi pr seb skrivajo to kar delajo.. ok ok, no problem, sam pol se ustvari ena ''elita'', ostali pa kot da neki majn delamo pa zabušavamo.. Ma pol se pa sred leta neham sekirat in gledat na tisto grupco kot na nekaj superiornega in pogruntam, da mi v bistvu gre zelo fajn in da delam vredu in še več kot to, in da je na koncu važno to, da sem jst sama zadovoljna s tem, kar imam. (its hard to get there, but when you do, its [b spec-tacular!!![/b]
Ma dober je, sj sm js tud taka da mi je ful važno kk delam, pa a je en napredek, pa da ne prinesem skropucala na faks, hočem bit najboljša, itak. Sam važno bo pol šele, ko bomo konc s faksom, v real lajfu pa ne morš vse sproti pilit do perfekcije, ne more bit vsak list, vsaka skica perfektna. Ker pol postajajo stvari perfektno dolgočasne, to je pa zaaaaaaaadnja faking stvar, ki si jo želim. Da bi delala povprečne projekte, lepo zrisane, natančne, a dolgočasne, brez duše, brez zgodbe..
Prov fajn, da si to napisala planet, da naj se ne sekiramo za grebatorje piflatorje siperioratorje.. Se ni kej za sekirat SPLOH!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 October 2009 - 05:33 PM
Sem neproduktivna, ležim v postelji, jem Domačica piškote, pijem čaj. Ampak je pa fajn, pa še dragi pride.
Posted 13 October 2009 - 05:36 PM
Ful sem uživala na plesnih dons, čeprov sva oba s fantom precej lesena haha, nevem kako bova tole speljala
After all this time?
Always.
Posted 13 October 2009 - 05:49 PM
Posted 13 October 2009 - 05:51 PM
Ampak na žalostn namest da bi se bajskala s piškoti, moram šibat na aerobiko, kok se mi ne da
Spovedujem se, da sem že pred dvema tednoma kupila mesečno karto za aerobiko, bila sem pa do zdaj samo 1x, mečem denar stran pa še gibanja mi manjka, poredna Nina
After all this time?
Always.
Posted 13 October 2009 - 06:02 PM
Posted 13 October 2009 - 06:10 PM
Sej vem, kako je, tudi jaz sem se na zacetku na vse kriplje trudila in si bolj kot karkoli drugega zelela, da bi se zlila z ostalimi, bila sprejeta, razumela do potankosti vse, kar se dogaja okoli mene itd. itd. itd.. Ceprav mi je v glavi ves cas odmevalo "to nisem jaz". In, ker to res nisem bila jaz in, ker se ze od nekdaj ne zlijem z okolico, se je na doloceni tocki zgodilo, da sem sla v glavi svojo pot, si dala dihati, koncala faks kaksno leto ali dve kasneje, so what? Vmes dozivela sto in eno stvar, za katero mi ne bo nikoli, nikoli zal, vedno pravim, da tisti, ki pride na faks, ga odpika po tekocem traku v rednem roku, je izkoristil studentsko zivljenje samo napol. Ne pravim, da je potrebno zabusavati, ampak, ce ves, da se trudis pa se ti kdaj ne izide, ni konec sveta. Halo! In, ker prepotentnezi zganjajo paniko okoli vsake vejice....naj..drugega tako ali tako ne znajo. Kot si napisala - dril, dril, dril. Zivljenje pa ni dril.
Se vedno mi gre najbolj na smeh ob misli na izpit iz fiziologije. Ene dve leti sem gledala in poslusala sosolce/ke, kako so mistificirali ta izpit. En cas me je grizlo, potem sem si pa rekla, cakaj malo, sej je samo se ena snov, nabrala literaturo v knjiznici, prestudirala in guess what ... na izpitu nisem opazila niti "taaaaako zeloooo zaj*ebanegaaaaaa profesorjaaaaaa", niti "taaaako zelooooooo nemogoce snoviiiiiiii", izpit kot vsak drugi, cudno a....
Life is not about keeping score! Pika! Nehajmo se tako posiljevati z vsem mogocim, zajemimo zrak in zacnimo raje ziveti....drugace je vse brezveze, vsaj zame. Se pa zavedam, da se taksnega razmisljanja ne da "nalezti" cez noc, pride z leti, enkrat, ko se zbudis in zacnes verjeti v svojo pot, ji sledis in te ne briga za druge. Kar je za nekoga zabava, je za drugega pekel, torej vsakemu svoje.
Posted 13 October 2009 - 06:18 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users