Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12881 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 October 2009 - 09:52 PM

Go Eli!

Jst pa pogrešam fanta sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12882 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 12 October 2009 - 10:08 PM

Podpis sad.gif . Še 5 dolgih dni, vsak dan do takrat je tko zafilan, da ne gre cry.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12883 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 October 2009 - 10:11 PM

Oh ja, vem kako je to cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12884 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 12 October 2009 - 10:14 PM

Ne pa ne (coldrex oz. sth. hmm.gif biggrin.gif )!

Joj pismo, sam je res bedno. Sam on prej iz šole pride, baraba! verymad.gif Lih tokrat k ma treninge, mam jst orkester, s tem da on na ta dan 2x tedensko ne more, ker ravno po šoli-večer zavzame. Ma ma ma ma, bedno je to, ja down.gif .

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12885 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 October 2009 - 10:14 PM

WTF, kaj njemu neka cipača pošilja ljubčke??? Omg, dejansko sem ljubosumna, ke smeti. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#12886 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2009 - 10:18 PM

Fanta tak pogrešam, da bom umrla. Joooooooj zakaj sem se mogla tak fejst navezat. Kr trese mi od sile cry.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#12887 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 October 2009 - 12:43 PM

^^ Jaz bi tudi skozi visela z njim, na njem in blabla

drek

(pa ne tvojega laugh.gif)
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12888 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 October 2009 - 03:26 PM

Jaz sem pa prov depresivna zaradi tega faksa že od prvega dne. Ne da mi že vzdušje ni všeč, vsi znajo že pol rima na pamet, profesorji so v večini dolgočasni da spim zraven in mislijo, da znamo že vso to terminologijo in da nam je že vse jasno, vsi nas strašijo da je že prepozno, če se že nismo začeli učit, najhujše od vsega je pa to, da se celo jaz nikakor ne najdem v vsem tem, ker mi je od šestih predmetov zanimiv samo EDEN (oz. profesor predava zanimivo in s humorjem)! Že zdej mi večina stvari ni razumljivih, knjige so totalno neberljive, razen svetlih izjem, grozaaaa. Spoh ne vem kaj nej, al nej se vseeno trudim, čeprav že zdej čutim da mi vsaj 2 predmeta za zihr ne bosta šla (ki sta seveda pogoj) al nej kr obupam. Tud če že razmišljam o tem da bi se prepisala pa pojma nimam kam, ker sem mela ta študij v glavi že od osnovne šole. Vem samo to, da mi sploh ni všeč in sploh ni to kar sem pričakovala. Vsi naokoli mene so srečni zaradi študija, majo dejansko človeški faks, zraven hodijo ven in se majo oh in sploh, študentsko fajn, jaz pa vsak dan jokam zrd tega kako sem zajebala. cry.gif
  • 0

#12889 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18573 posts

Posted 13 October 2009 - 03:46 PM

QUOTE(Plain Jane @ 13. 10. 2009 - 16:26) View Post

vsi znajo že pol rima na pamet cry.gif

Kaj, a ti to zgodovino študiraš?
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#12890 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 October 2009 - 03:49 PM

Ne, pravo.
  • 0

#12891 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 October 2009 - 04:11 PM

Ok, nikoli ni prepozno se začet učit! Sej se je šele komi začel! Lej probi a ne, pejt na izpit, zdej itak se ne morš to leto nikamor prepisat. Če ti ne bo všeč, se pač naslednje leto nekam drugam vpiš, ne boš ne rpva ne zadnja. Kaj je eno leto proti celmu lajfu?
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#12892 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 13 October 2009 - 04:17 PM

PJ nikakor ne obupaj takoj! Tudi meni se je na zacetku zdelo na faksu vse precej nedosegljivo, s tem, da se nikoli nisem imela posebne zelje, kaj bi sploh studirala, vedela sem sicer, da druzboslovje (FF, FDV) odpade, ostalo pa..sky is the limit. In potem sem se znasla na farmaciji, s kar nekaj sosolkami in sosolci, ki so imeli ze lepo strokovno znanje s srednje sole, jaz pa z gimnazijo nisem sodila nikamor. Na sreco se je vsaj sosolka iz srednje vpisala na isto smer. Vsaj en domac obraz, ce ze nic drugega. Meni so bili prvi meseci prvega letnika najbolj obupni, sla sem od doma v Lj, novo okolje, novi ljudje, nove zahteve, lovis se pac (ko sva z mami tlacili kovter doma v avto mi je slo kar na jok, ceprav mi je bilo prakticno ze od rojstva jasno, da bom nekega dne sla v Lj studirat). Ampak, ko sem se ujela, ugotovila, da ne bo konec sveta, ce kaksno predavanje spustim, da se vse da, ker je vse logicno, ce le vzames zapiske/knjigo v roke, da se ne smes prevec prepustiti vplivom zagrebenih/prepotentnih sotrpinov, nasla sem si druzbo, s tem so prisli tudi obiski studentskih zurov, nove veze in razveze.. ;) Skratka, sama vse skupaj vidim kot prehod iz enega zivljenjskega obdobja v drugega, ki je neobhodno povezan z raznimi spremembami, sama ne maram sprememb, zato so mi taksni prehodi stresni, vendar, ko ujamem korak, veselo letim dalje. biggrin.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12893 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 October 2009 - 05:19 PM

QUOTE(_Planet_ @ 13. 10. 2009 - 17:17) View Post

da se ne smes prevec prepustiti vplivom zagrebenih/prepotentnih sotrpinov,

Mio dio, ko bi se men dalo to dopovedat. V razredu mamo ene 3,4 punce, ki kot obsedene delajo za vsake korekcije (tja prineseš osnutke, skice v svinčniku, v izi) do perfekcije obdelane ideje, zrisane, spisano zraven svašta stvari, da ostali samo nevoščljivo buljimo in izpademo totalni lenuhi in podpovprečni, hec je pa v tem, da sploh ne naredijo bistva, ni kreativnosti, samo en ljubi dril dril dril, ki pač dobro izgleda, ideja pa ni prava, ali pa bi lahko bila tako zelo bolša, če bi malo popustile z natančnjakarstvom (u, nova beseda, lol) ..

Skratka.. spravlja te ob živse in maš filing da si totalen luzer.

Včeri sem poslušala komad od zmelkoow, ki gre nekak takole..

tolko časa že sediš na istem mestu, da golobi že mislijo, da si spomenik
če že nimaš kaj počet, počni to nekje na samem, ker mi zaradi takšnih kot si ti
spet niso ugodili prošnji, da bi podaljšali dan na 32 ur
da bi se lahko naspal in v miru pojedu in bil pošten, debel nemški turist

in če golobi mislijo, da si kip, to ne pomeni, da si zajebal tudi druge
za zajebat cel svet moraš bit strašen artist, da bi se stalno pretvarjal, rabiš dosti energije
in na koncu ugotoviš, da se niti ne splača, ker prej ali slej pride na svetlo, kdo si
če milijonkrat poskušaš, ti pač enkrat ne rata, tudi največjim facam včasih spodleti

tudi največji frajerji včasih popušijo, tudi največji frajerji včasih popušijo,
tudi največji frajerji včasih popušijo
tudi največjim frajerjem včasih pade na glavo klavir

biggrin.gif

Mah, mene na začetku to ful potre, ena tekmovalnost, vsi pr seb skrivajo to kar delajo.. ok ok, no problem, sam pol se ustvari ena ''elita'', ostali pa kot da neki majn delamo pa zabušavamo.. Ma pol se pa sred leta neham sekirat in gledat na tisto grupco kot na nekaj superiornega in pogruntam, da mi v bistvu gre zelo fajn in da delam vredu in še več kot to, in da je na koncu važno to, da sem jst sama zadovoljna s tem, kar imam. (its hard to get there, but when you do, its [b spec-tacular!!![/b]

Ma dober je, sj sm js tud taka da mi je ful važno kk delam, pa a je en napredek, pa da ne prinesem skropucala na faks, hočem bit najboljša, itak. Sam važno bo pol šele, ko bomo konc s faksom, v real lajfu pa ne morš vse sproti pilit do perfekcije, ne more bit vsak list, vsaka skica perfektna. Ker pol postajajo stvari perfektno dolgočasne, to je pa zaaaaaaaadnja faking stvar, ki si jo želim. Da bi delala povprečne projekte, lepo zrisane, natančne, a dolgočasne, brez duše, brez zgodbe..

Prov fajn, da si to napisala planet, da naj se ne sekiramo za grebatorje piflatorje siperioratorje.. Se ni kej za sekirat SPLOH!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#12894 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 13 October 2009 - 05:33 PM

Dobro povedano.

Sem neproduktivna, ležim v postelji, jem Domačica piškote, pijem čaj. Ampak je pa fajn, pa še dragi pride.
  • 0

#12895 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18668 posts

Posted 13 October 2009 - 05:36 PM

Domačiiicaaaa ohmy.gif cry.gif Kok doug pa že tega nisem jedla, me wants! sad.gif

Ful sem uživala na plesnih dons, čeprov sva oba s fantom precej lesena haha, nevem kako bova tole speljala tongue.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12896 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 13 October 2009 - 05:49 PM

Pridi na čaj pa dobiš še piškote. biggrin.gif
  • 0

#12897 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18668 posts

Posted 13 October 2009 - 05:51 PM

Mamljiva ponudba njam.gif
Ampak na žalostn namest da bi se bajskala s piškoti, moram šibat na aerobiko, kok se mi ne da down.gif

Spovedujem se, da sem že pred dvema tednoma kupila mesečno karto za aerobiko, bila sem pa do zdaj samo 1x, mečem denar stran pa še gibanja mi manjka, poredna Nina sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12898 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 13 October 2009 - 06:02 PM

Pridna, le pojdi ... se boš potem bolje počutila.
  • 0

#12899 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 13 October 2009 - 06:10 PM

Haha Cvetka ja, tudi jaz si dostikrat rolam ta komad v glavi...najbolj vsec mi je vrstica "tudi najvecji frajerji vcasih popusijo". laugh.gif

Sej vem, kako je, tudi jaz sem se na zacetku na vse kriplje trudila in si bolj kot karkoli drugega zelela, da bi se zlila z ostalimi, bila sprejeta, razumela do potankosti vse, kar se dogaja okoli mene itd. itd. itd.. Ceprav mi je v glavi ves cas odmevalo "to nisem jaz". In, ker to res nisem bila jaz in, ker se ze od nekdaj ne zlijem z okolico, se je na doloceni tocki zgodilo, da sem sla v glavi svojo pot, si dala dihati, koncala faks kaksno leto ali dve kasneje, so what? Vmes dozivela sto in eno stvar, za katero mi ne bo nikoli, nikoli zal, vedno pravim, da tisti, ki pride na faks, ga odpika po tekocem traku v rednem roku, je izkoristil studentsko zivljenje samo napol. Ne pravim, da je potrebno zabusavati, ampak, ce ves, da se trudis pa se ti kdaj ne izide, ni konec sveta. Halo! In, ker prepotentnezi zganjajo paniko okoli vsake vejice....naj..drugega tako ali tako ne znajo. Kot si napisala - dril, dril, dril. Zivljenje pa ni dril.
Se vedno mi gre najbolj na smeh ob misli na izpit iz fiziologije. Ene dve leti sem gledala in poslusala sosolce/ke, kako so mistificirali ta izpit. En cas me je grizlo, potem sem si pa rekla, cakaj malo, sej je samo se ena snov, nabrala literaturo v knjiznici, prestudirala in guess what ... na izpitu nisem opazila niti "taaaaako zeloooo zaj*ebanegaaaaaa profesorjaaaaaa", niti "taaaako zelooooooo nemogoce snoviiiiiiii", izpit kot vsak drugi, cudno a....

Life is not about keeping score! Pika! Nehajmo se tako posiljevati z vsem mogocim, zajemimo zrak in zacnimo raje ziveti....drugace je vse brezveze, vsaj zame. Se pa zavedam, da se taksnega razmisljanja ne da "nalezti" cez noc, pride z leti, enkrat, ko se zbudis in zacnes verjeti v svojo pot, ji sledis in te ne briga za druge. Kar je za nekoga zabava, je za drugega pekel, torej vsakemu svoje. ;)

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12900 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 13 October 2009 - 06:18 PM

Jaz se ob enem komadu od zmelkow vedno spomnim na _Planet_, uni ... to... je .... napačen planeet... hahahah. "Dober dan moje ime je T in živim na forumu"
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users