Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36407 replies to this topic

#12881 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 June 2009 - 01:39 PM

NUJNO!
Tiste, k ste že letele z Ryanairom, a mogoče veste, če se da odpovedat let in če ti povrnejo denar? Kaj pa morš narest?

• 0

#12882 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 11 June 2009 - 05:47 PM

ne da se razen če daš potrdilo o bližnji smerti v družini. Vsaj kokr jaz vem.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#12883 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 June 2009 - 06:10 PM

No, pa da si še jz tukaj odgovorim na vprašanje (just in case, če katero zanima): NE, ne rabiš bit tešč za lokalno. Pravzaprav je na vratih na veliko odebeljeno podčrtano itd. pisalo, da je jutranji obrok (zajtrk, malica) celo priporočen.

Sm vedla. Pa me je mami strašila... tongue.gif
  • 0

#12884 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 12 June 2009 - 07:39 PM

Dame, ki se spoznate na lake za nohte!

Rada bi imela en lak za nohte izrazite modre barve, nekaj temu podobnega, mogoče malo temnejši. Kriterij je čim nižja cena, ker sem izrazito lesena, kar se lakiranja nohtov tiče, in mi je škoda rabit drage lake za to, da si delam šmorn na nohtih. Sem gledala pri Essence in Miss Sporty in podobnih stojalih v Milerju, pa ni bilo nič takšnega, edini modri odtenki so vlekli bolj na turkizno. Rabim strokovno pomoč biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12885 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 12 June 2009 - 08:01 PM

mene tud neki zanima, in sicer mam lava lučko, tisto ko se ogreje, se tista lava al kaj je notr spušča gor pa dol.
noooo, in mam ful motno vodo, da se nič ne vid.
pa me zanima, če je to navadna voda not ? če lahk odprem pa zamenjam vodo, al kaj da naredim ? ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#12886 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 12 June 2009 - 08:05 PM

QUOTE(155 @ 12. 6. 2009 - 21:01) View Post

mene tud neki zanima, in sicer mam lava lučko, tisto ko se ogreje, se tista lava al kaj je notr spušča gor pa dol.
noooo, in mam ful motno vodo, da se nič ne vid.
pa me zanima, če je to navadna voda not ? če lahk odprem pa zamenjam vodo, al kaj da naredim ? ermm.gif

Če je že voda noter, obvezno nalij destilirano (za likalnike), ker se ti bo drgač vodni kamen naredil. Drugače pa ne vem hmm.gif
  • 0

#12887 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 12 June 2009 - 08:16 PM

"The lamp contains either an incandescent bulb or Halogen lamp which heats a tapered glass bottle containing water and a translucent mix of wax and carbon tetrachloride (although other combinations may be used)"
Pomojem je voda, samo dvomim, da se jo da kar tako odpret in zapret. Ali pač?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#12888 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 13 June 2009 - 11:40 AM

Hevea, sam veš kako je, z dražjimi laki se je ful lažje lakirat, ker majo boljše, debelejše čopiče, vsaj jz mam take izkušnje, pa tut laki so bolš kvalitete. od čip ma take bl divje barve sam manhattan, drgač pa kšn alessandro al pa greš tam na une štante po trgovskih centrih, pa tam kupiš lak - se da. pa so tut tam nekje 10 eur
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#12889 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 June 2009 - 01:24 PM

She ima dost ok lake glede na ceno. Pa imaš tudi modrega, pride lepo.

Alessandro laki so imo polomija, vsaj kar lahko sklepam po enem modrem - je tako prosojen na nohtu da rabim napackat vsaj tri sloje, suši se za nikamor, mehurčki se tudi veselo delajo. down.gif

PJ ne da se skenslat leta pri RyanAiru, niti ne moreš karte prenest na koga drugega.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#12890 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 14 June 2009 - 01:29 PM

Hvala za nasvete!

Ohoho, S-he! Takega bi, grem pogledat ob prvi priložnosti smile.gif

IPB Image
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12891 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2009 - 01:56 PM

Essie - Aruba Blue

IPB Image

She laki so po mojih izkušnjah zanič.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12892 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 14 June 2009 - 01:57 PM

ohmy.gif wub.gif

Sem brala ocene, pa so mnenja precej deljena, in bom verjetno probala. Itak in itak pričakujem, da se ne bom znala lepo namazat in ga bom imela samo doma gor biggrin.gif
  • 0

#12893 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 June 2009 - 02:10 PM

She so res groza, barve so lepe, ampak se naredijo mehurčki, in meni je to full grdo. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 14 June 2009 - 02:27 PM

Enega podobno modrega ima tudi Maybelline-Colorama. Je pa res, da nimam pojma kako se obnesejo ti laki, ker so se mi vedno zdeli totalno cheap in nikoli nisem nobenega kupila. smile.gif
  • 0

#12895 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 June 2009 - 02:38 PM

Ti Colorama meni z nadlakom (imam kar od Essence nekega cheap) kar ok zdržijo. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#12896 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 02:41 PM

Meni so pa dobri od S-he. Se lepo mažejo, lepe barve majo, edino sušijo se kar hitro, se mi zdi.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#12897 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 14 June 2009 - 02:48 PM

Ko ste že vse tle, zbiram tudi nasvete glede lakiranja nohtov, sploh na desni roki. Upoštevajte, da nisem pretirano potrpežljiva in natančna, poleg tega nimam mirne roke in izkuženj glede lakiranja.
  • 0

#12898 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2009 - 02:51 PM

Potrudi se biggrin.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#12899 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 14 June 2009 - 02:56 PM

Ok biggrin.gif Ni nobenih skrivnih tehnik kot naprimer: obriši čopič v lupino od pomaranče, maži pod kotom 35% etc? biggrin.gif
  • 0

#12900 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 June 2009 - 02:58 PM

Mažeš si jih lahko samo kadar si luna in sonce stojita nasproti, za boljše sušenje pa zelo pomaga, če ob lakiranju poslušaš Kelly Family.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users