Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#12861 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18668 posts

Posted 11 October 2009 - 08:01 PM

Meni se tut zdi nehumano ravnanje z živalmi v klavnici, ampak halo, dejte potem vsazga leva, pa tigra pa psa spremenit v vegeterjanca. Ker nedolžne gazele ne smejo umirat ane. Jst mam FUL FUL rada živali, in ko jih kdo trpinči me nič ne prizadane bolj, ravno kadar gre za žival, ampak halo, tko je vedno blo in vedno bo- ljudje nismo rastllinojedci, ampak vsejedci. Če nekomu bolj paše zrezek kot solata, drugemu pa bolj zelje kot hrenovka, ja pač smo različni, ampak že od vedno se je jedlo meso, ful mi gre nekak na živce obsojanje tistih, ki so vegeterjanci, tistih, ki nis(m)o. Jst se strinjam z Dilemo o zmernosti, ampak žival umre, pa če je to prašič, ki ga ubije človek, al pa gazela, ki jo ubije lev.
  • 0

After all this time?

Always.

#12862 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11539 posts

Posted 11 October 2009 - 09:24 PM

Podpis pod Nincho!

Ta vikend sem bila doma in mi prou manjka en tak hard party! cry.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#12863 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 October 2009 - 09:47 PM

O faaak, jst mam nihanja razpoloženja huh.gif odkar jemljem nove tabletke, se mi meša. Eno sekundo bi se jokala, drugo pa skakala od veselja. WTF ohmy.gif bogve kaj bo jutr...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12864 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 October 2009 - 10:01 PM

QUOTE(Adriane @ 8. 10. 2009 - 2:17) View Post
Žena me ni poklicala kot je rekla. Povrh vsega mi je še z "bitch" označla ˇ-ˇ

Bitch je bilo sila ljubkovalno. /blush/
Najbrž te jutri pozno zvečer pokličem sleep.gif (upam, da boš tokrat mela cajt dry.gif ) , zdaj sem sf*kana kot krava, se mi ne da tudi ene besede povedat.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12865 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30002 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 October 2009 - 10:06 PM

js se tut strinjam z Nincho, ker - let's face it, čist isti k***c je, ali ješ meso 365x na leto al pa 10x, še zmeri ga ješ. in to, da ga ješ 50x manj kot običajen mesojedec, ni nobeno opravičilo. pač skoljejo 3 kure, še zmeri jih skoljejo.

Princeska, upam, da ne bo spet kake drame o tem, kako nimaš enih čevljev nikamor za skombinirat.

jebivetr sem. totalen. and I really really like it. cool.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12866 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 11 October 2009 - 10:06 PM

hihi smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12867 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 October 2009 - 10:12 PM

Rabim kakšne nove hlače pod nujno, pa se sploh ne morem spravit kupovat tega, fuj.
  • 0

#12868 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18668 posts

Posted 11 October 2009 - 10:12 PM

Fant mi je napisu tok lep sms za lahkonoč, pesmco, da kr nemorm nehat jokat, omg cry.gif cry.gif <3
  • 0

After all this time?

Always.

#12869 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 11 October 2009 - 10:51 PM

Fant od fare wub.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#12870 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 October 2009 - 10:57 PM

Kako je to meni smešen izraz laugh.gif
  • 0

#12871 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 October 2009 - 10:35 AM

QUOTE(Špela @ 11. 10. 2009 - 23:06) View Post

js se tut strinjam z Nincho, ker - let's face it, čist isti k***c je, ali ješ meso 365x na leto al pa 10x, še zmeri ga ješ. in to, da ga ješ 50x manj kot običajen mesojedec, ni nobeno opravičilo. pač skoljejo 3 kure, še zmeri jih skoljejo.

To kar sem jaz napisala niti slučajno in pod nobenim pogojem ni bilo opravičevanje. Niti tisto leto ko nisem jedla niti enkrat mesa, nisem tega nikomur omenjala in nisem to imela za poseben dosežek, je bila pač neka sprotna odločitev, ki se tiče zgolj mene in se nisem zaradi tega počutla nič poveličano. Ipak pa mislim, da je razlika, če pobijejo tisoč ali pa milijon kokoši. V prvem primeru je fora že v tem, da je manj masovna reja bolj humana, meni pa je pomembno tudi to, kakšno življenje ima žival do zakola in na kakšen način jo potem usmrtijo. Včasih je bilo drugače, ni bilo 50 kokoši stlačenih v meter x meter kletki, kjer se sploh ne morejo premikat, žrejo ena drugo in podobno. Meni osebno se pač zdijo take stvari bistvenega pomena.

Seveda pa bi bilo najbolj idealno, če nihče ne bi jedel mesa, ampak to se pomoje ne bo nikoli zgodilo.

Grlo me boli za ponoret, komaj požiram slino (kaj šele hrano), sem vedla, da se bom od fanta nalezla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#12872 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 12 October 2009 - 11:04 AM

Mene TAKOOOO zebe in zdaj moram it še ven in nimam niti enih čevljev, ki mi ne bi prepuščali. Vrni se, poletje cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12873 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 12 October 2009 - 11:24 AM

V soboto gremo v Pittarello Hevea, zbiram prijave biggrin.gif
  • 0

#12874 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 12 October 2009 - 11:37 AM

Ni slaba ideja!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12875 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18668 posts

Posted 12 October 2009 - 11:41 AM

Dobila telefon w00t2.gif Zdej pa k prizadeta čakam zraven njega, da mine 14 ur, ko se more filat laugh.gif butl.gif še 13 ur pa 36 min butl.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12876 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 12 October 2009 - 04:03 PM

Zamešala datum pregleda danes, bi mogla it 12. novembra wallbash.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#12877 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 12 October 2009 - 05:19 PM

Zadnji dnevi so bili čista katastrofa - internet mi ni vlekel v 2.štuk cry.gif laugh.gif
Doživela dva kruta spoznanja (saj vem, da sem vsekana...sam vseen):
- nobene hlače izpred pred nosečnosti mi niso prav, in sem mogla it po nove...in to 38 cry.gif ohmy.gif ermm.gif
- strij nimam po trebuhu...ne, seveda ne...ampak po riti, in nogah vse do gležnjev...včasih je dobro, če človek nima nobenega dostojnega špegla v bajti.

Pravkar sem poslala popravke diplomske mentorici, da mi obkljuka tisto zadevo in jo pošljem v tehnični pregled. Zadevo imam popravljeno in jo pošiljam že natančno 14 dni. Ampak se mi zdi za en drek, in imam kar feeling da si bo spet zmislila, da katera besedna zveza ne ustreza njenim idealom.

Dolgčas mi je, najrajš bi se šla za izpit novembra učit, pa tak vem da bodo vsi noreli, da je prehitro. Tako, da grem zdaj nevem zbrisat laminate laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#12878 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 12 October 2009 - 07:11 PM

Eli, ob dojencku ti je dolgcas, u rock! thumbup.gif
  • 0

#12879 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6802 posts

Posted 12 October 2009 - 07:28 PM

Če pa nonstop spi laugh.gif ne, saj ne...sam res je pridn, še ko je budn ne sitnari. *Trkam na les*
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#12880 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 12 October 2009 - 07:38 PM

Super! ;)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users