Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36407 replies to this topic

#12801 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 07 June 2009 - 09:26 PM

Jaz imam eno vprašanje!

Pri kotičkih ust imam tako bolj suho, občutljive sorte kožo, ki rada popoka, peče in počne podobna veselja. Ali bi ji koristlo, če jo mažem s kremo za okoli oči? biggrin.gif Imam pa alverde augencreme augentrost (ne vem, če sem prepisala pravi del dol oops.gif )
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12802 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30527 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 June 2009 - 09:29 PM

priporočam Bepanthen.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#12803 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2009 - 09:30 PM

QUOTE(Braunkopf @ 7. 6. 2009 - 21:45) View Post
Zmajček - never heard of before. ermm.gif

Priporočal kolega. Ni glih najbolj poceni, ampak bojda zelo kvaliteten in kakovosten.
Metro mi je odsvetoval, ga je velikokrat prakticiral, v tem cajtu pa nabasal na konkretne psihiče in ga ne prakticira več. Jaz pa tudi ne bi naletela na kakšnega prizadeteža (sploh, ker mam namen občasno vzet taksi sama in ponoči) ... s svojo srečo bi se mi sigurno zgodilo prav to.

Hevea,
če imaš kakšno fajn hranilno kremo za okoli oči, zakaj pa ne. Drugače pa iz lastnih izkušenj lahko priporočam od Eucerina Lip Repair, meni je konkretno pomagal pri kar "finih" razpokah. Kupi se v lekarni, stane nekaj manj kot 5eur. Ne morem 100% garantirati, da bo nate imel tudi tak učinek, je pa zelo verjetno, da bo. Pa poznam še nekaj zelo zadovoljnih uporabnic. Pri meni je "must have" že nekaj časa.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#12804 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 June 2009 - 09:33 PM

QUOTE(Sinnaia @ 6. 6. 2009 - 17:54) View Post

Mam eno vprašanje: ali imajo na ustnem delu mature pri slovenščini vse gimnazije popolnoma iste teme?

Mislim da ja.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#12805 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 07 June 2009 - 09:44 PM

FTSE, a tisti lip repair je labela stil? Mislim, a se vpije ali pusti sloj? Ker jaz nimam glih razpokanih ustnic, ampak samo kožo zraven.

Bepathen bom pa probala, ko bo pri roki.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#12806 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 07 June 2009 - 09:48 PM

Eucerinov Lip Repair redno uporablja tudi moja mami (no, tud sama sem ga že imela parkrat). Ga zelo pohvali in priporoča. Je popolnoma prozoren, nič ne pušča sledi. Hm, mogoče se malo sveti, samo se mi zdi da se kr fajn vpije. Bo FTSE znala bolj povedat. wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#12807 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2009 - 09:52 PM

Hevea,

tako izgleda, je v tubi:

IPB Image

Rahlo se sveti, ampak ne pretirano ... tudi ne vpije se popolnoma, če ga bolj obilno naneseš (to lahko pred spanjem prakticiraš) ... če pa bolj na tanko, pa bi moral praviloma biti neopazen.
Po moje bi ti moral pomagati tudi pri saniranju kože ob ustnicah.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#12808 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12193 posts

Posted 08 June 2009 - 06:05 AM

Hvala!

Drugače pa poročam za prihodnje generacije, da sem včeraj zvečer na kožo ob ustnicah dozirala kremo za oči in je danes boljše, tako da bom verjetno še malo praktircirala tole, pa bomo vidli.
  • 0

#12809 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts

Posted 08 June 2009 - 08:57 AM

^^

Hehe za prihodnje generacije biggrin.gif Moramo biti pozorne, preden bo net umrl, forum shranit na en medij (ali celo spraviti na papir) in zakopati v skrinjico pod zemljo. Alieni pa lahko natisnejo roman, ki bo zabaval se generacije potomcev. biggrin.gif

Hevea jaz taksne "poskodbe" mazem kar z ribjim mazilom.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12810 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 June 2009 - 12:24 PM

QUOTE(Princeska @ 7. 6. 2009 - 22:33) View Post

Mislim da ja.

Princeska, a maš ti slučajno še kje spravljen seznam teh tem? Ali pa katerakoli druga, plis plis rabm!
  • 0

#12811 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 08 June 2009 - 12:27 PM

Saj te teme imaš na RIC-u. KLIK pod Izbor književnih besedil in seznam gesel za jezikovna vprašanja 2009. wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#12812 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 June 2009 - 12:32 PM

Oooo hvala! oops.gif
  • 0

#12813 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 08 June 2009 - 01:33 PM

Kje se je pa Lucy zgubila, je že nekaj časa nisem zasledila na forumu... hmm.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#12814 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 June 2009 - 02:21 PM

Sinnaia, drugač majo na ledini eno interno gradivo-skripto pa je vse not.
  • 0

#12815 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29736 posts

Posted 08 June 2009 - 04:49 PM

QUOTE(Chandra @ 8. 6. 2009 - 14:33) View Post

Kje se je pa Lucy zgubila, je že nekaj časa nisem zasledila na forumu... hmm.gif

Smo jo ze ene 14 dni nazaj pogresile ja, mislim, da je Kalypso ravno v tej temi pisala.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#12816 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 June 2009 - 05:15 PM

QUOTE(Princeska @ 8. 6. 2009 - 15:21) View Post

Sinnaia, drugač majo na ledini eno interno gradivo-skripto pa je vse not.

Komu bi pa mogla rečt, da to dobim?
  • 0

#12817 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 June 2009 - 05:49 PM

Hmm... sm misnla, da so vam prfoksi kej omenli... Ja jst bi ti ga lahk dala, sam me ni kej dost v LJ te dni...
  • 0

#12818 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18964 posts

Posted 08 June 2009 - 08:13 PM

A je kera od vas že kdaj slišala za to, da se v diskačih ne sme pit raznih teqil, vodk itd.- stvari k jih ne odpre pred tabo, npr. pivo. V soboto smo bli zuni, pa sva s kolegico naročili vsaka dve tequili, pred tem sva pa pili 2 kozarca redbullvoodke. No u glavnem in nama obema je blo celo noč ful slabo pa vsaj jst se dost tut ne spomnm. Zdej, alkohola nesem mal več k samo to, tut po 5 redbulvodk pa 5 tequil pa sem lahko še vedno skor normalna. Uglavnem, k sm to povedala par ljudem, pač da mi ni jasn kako sm se loh tok napila, so mi vsi rekl da kok sm smotana da se takih stvari ne sme naročevt v diskačih, ker jim baje že prej vmešajo svašta drog notr, od tekočega extazija do unih drog za posilstvo, k si u bistvu skor normaln sam se nč ne spomnš. Sem mela tut šele 2. v življenju mačka, čeprou sm lahko ful pijana, komiram, pa ga useeen nebom nikol mela. Pa baje v Grčiji, na maturancih itd.- mojmu sošolcu je rekel en prijatelj, Grk, da naj si VEDNO sami kupujemo alkohol ker ti dajo v teh diskačih svašta v pijačo. No, jst sm dzej to prvič slišala, u bistvu je res da prej razen kakšnih bandidosov nisem pila kej velik prou V diskačih. Pa me zanima če ve tut veste da je to kao tok razširjen? ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#12819 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 June 2009 - 08:22 PM

Princeska, škoda. Sicer pa tudi mene ne bo v Lj. razen četrtka, ko mam eno operacijo. Sicer pa neke liste smo dobil, mogoče je to to kar misliš. Morm skopirat od kakšne sošolke, ker jih zihr ne bom nikjer več našla. laugh.gif
  • 0

#12820 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 June 2009 - 09:46 PM

Ne ne, to je tko ceeela hugeee skripta - ledinska biblija, ma vse je not, jst mam še dopolnjeno s svojimi zapiski pa tko... hmmm... škoda k se nism prej spomnla, bi ti takoj dala. Sej a Š. nma tega? Bi dala skor roko v ogenj, da je on od koga od naših dubu.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users