Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1261 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 12 April 2007 - 11:51 AM

QUOTE(crna @ 7. 4. 2007 - 6:35) View Post

Katera ve, če so v Srbiji TiGi proizvodi kaj cenejši? Ako mi spomin ne peša so saloni z njihovimi proizvodi le v Beogradu, ta je pa "drag". Ste že kaj kupile v tujini?

Za Srbijo ne bi vedla, ampak kolko mi je znano so Tigijeve cene vnaprej določene in povsod enake. hmm.gif Sicer sem enkrat kupovala v Nemčiji Tigijeve zadeve, pa so ble cene identične kot pri nas.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1262 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17641 posts

Posted 12 April 2007 - 04:10 PM

O hvala, bejbe! smile.gif Jenn, ktera reč od onih je pa najcenejša?

QUOTE(crna @ 11. 4. 2007 - 21:06) View Post
Se pa to dogaja vsm, bodi ponosna na svoje kravžlje smile.gif. No al jih pa likaj smile.gif .

Pravzaprav to ni tiste vrste štrlenje kot pri ful skodranih laseh - ko ti 5 cm stran od lasišča štrli prav vse ... Gre bolj tak ... recimo pri lasišču sploh nimam skodranih las, ampak bolj ravne in predvsem, kadar so lasje že malo mastni + ko je mimo telovadba, je katastrofa ... vse štrli stran, zgleda kot da me je napadel roj čebel ...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1263 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2007 - 04:12 PM

Sodeč po knjižici (cene so malo višje sedaj (za ene 200 bivših sit), mam neprenovljeno različico, ampak razmerje je ostalo vseeno enako) je najcenejša pena!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1264 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 April 2007 - 05:07 PM

Camera Ready (razpršilo za sijaj in razelektritev)- tole mam jaz doma ampak moram rečt, da mi ful ni fajn za to kar v bistvu je namenjeno ("da kodri ostanejo prožni in sijoči"). ful tako zlepi lase...v glavnem ni fajn!....ga pa zdaj uporabljam, po tem ko si lase zlikam, ga ful nanesem, počakam kakšnih 5 min, da se strdi (lase postanejo čisto trdi-kot pri najhujšem laku za lase tongue.gif )...potem pa jih ful razčesem...in so ful mehki, dišijo in dobijo lesk
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1265 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 April 2007 - 05:54 PM

QUOTE(MateYa @ 12. 4. 2007 - 17:10) View Post

O hvala, bejbe! smile.gif Jenn, ktera reč od onih je pa najcenejša?
Pravzaprav to ni tiste vrste štrlenje kot pri ful skodranih laseh - ko ti 5 cm stran od lasišča štrli prav vse ... Gre bolj tak ... recimo pri lasišču sploh nimam skodranih las, ampak bolj ravne in predvsem, kadar so lasje že malo mastni + ko je mimo telovadba, je katastrofa ... vse štrli stran, zgleda kot da me je napadel roj čebel ...

Mateya, mislim, da ni druge, kot da si pogosteje pereš glavo, ali pa daš tisti dan na glavo rutko. Več ko si boš gor pocala, slabše bo. Boš ko ena polizana limona.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1266 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 13 April 2007 - 10:44 PM

Emmm...a se lahko tista krema smooth&shine daje tudi na suhe lase?...pa vbistvu če vsakodnevna uporaba te kreme tudi preprečuje cepljenje in sušenje konic...predsem v času poletja....ko mam res ubitačno slamnato grivo zaradi sonca...priporočate to kremo al kakršni koli drug izdelek za suhe lase in ki se da na suhe lase:)????
  • 0

#1267 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 April 2007 - 06:08 PM

Ta krema se meni osebno ne zdi najboljša za na suhe lase - na mokrih se veliko bolje obnese, poleg tega je treba vedet, da je ta krema prvotno namenjena zaščiti las pred ravnalnikom. Tudi se mi ne zdi primerna za nego slamnatih in izsušenih lasnih konic, ker ni niti malo hranilna. Raje poskusi s kakšnim silikonom ali Gliss Kur fluidom za konice.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1268 ***_InChY_***

***_InChY_***

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 15 April 2007 - 08:30 PM

Aha...ka pa kakšen tigijev izdelek....za suhe lase....sam če je krema za zaščito pred fenom in likalnikom...potem verjetno ščiti suhe lase oz konice....kaj pa after party izdelek...je samo za obliko, ali prodira tudi v notranjost las?
  • 0

#1269 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 April 2007 - 08:31 PM

After Party je fina zadeva, ali pa iz Curls Rock kolekcije tisti balzam brez izpiranja je ful kvaliteten (nič zato, če imaš ravne lase, nima veze).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1270 pehta

pehta

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 18 April 2007 - 04:22 PM

mene pa zanima kaj je boljše: tigijev smooth&shine ali pa flat iron shine spray od S-factorja
oboje naj bi zaščitilo lase pred likalnikom, me pa zanima vseeno kaj je boljše imer, ker je S-factor dražji
  • 0
notranji mir sredi kaosa....

#1271 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 April 2007 - 04:31 PM

Tisti od S Factorja verjetno misliš Seriously Straight Straightener (razpršilo za ravnanje las), ane? No, vsekakor ni po sestavinah nič boljši kot Shooth & Shine kremica, poleg tega se mi zdijo za zaščito las pred likalnikom boljši izdelki v kremi, kot pa v razpršilu - jaz bi na tvojem mestu vzela torej Smooth & Shine kremo. Tudi sama jo uporabljam že zelo dolgo (trenutno že 3. pakungo in mi je enkratna).
  • 0

#1272 podaljsanka

podaljsanka

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 18 April 2007 - 05:08 PM

zakaj pa ne vprasate svojih frizerk?
  • 0

#1273 pehta

pehta

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 20 April 2007 - 09:45 AM

u bistvu sem mislila heat defender od S-factorja. kao neki sprej za pošpricat
  • 0
notranji mir sredi kaosa....

#1274 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2007 - 02:58 PM

Maj je že.
Kje so akcije?

mad.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1275 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 May 2007 - 03:43 PM

Jaz sanjam, da bo nekoč v akciji tudi taveliki dvojček Self Absorbed (multiviti).

Sicer pa bojo pomoje ažurirali strani zdle kmal, je blo mal zamika zaradi praznikov.
  • 0

#1276 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2007 - 03:46 PM

U, to bilo fajn ja. Čeprav s šamponom nisem bla glih zadovoljna, bi tole akcijo vseeno kupla (ker regenerator je mi pa bil super), haha... pa še bolj poceni bi bla, ker itak že v prosti prodaji nista draga. Meni se pa mudi zato, ker mi Root Boost pene nevarno zmanjkuje in lahko, da bo zdaj kaj v akciji. Dvomim sicer, ampak vseeno velja počakati.
  • 0

#1277 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 May 2007 - 07:32 PM

Punca, akcije so že. Sta v akciji in root boost pena, kot tud self absorbed. smile.gif

Me zanima, če je katera že mela tole žvečilko, ki je v akciji... Bi jo naročila, sam nwem kaka je... hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1278 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 07:33 PM

Haha, DiLeMa, saj ne morem verjet... Multiviti. :-)
Mi je pa totalno bedno darilo poleg Root Boost-a. Spreja ne rabim. Brezveze.
  • 0

#1279 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 May 2007 - 07:43 PM

Žvečilko si je enkrat kupla mama in je zanič, se vleče in se jo težko spravi iz posode učinek pa ji ni bil všeč. Mamo še cel lonček ...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1280 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 07 May 2007 - 07:48 PM

Žvečilka ni neki waw, edino fajn je ker ne pusti trdih las.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users